icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky

ivaha
10. mar 2014

ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉

mima1311
3. apr 2014

@ivaha
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@josie3331
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun

ahojte , chcem sa dohodnut , co by vas najviac zaujalo . Vacsina ste oznacili potravinovy retazec , kto on zaujem nema - spravim mu aktivitku co si vybral .
Teraz k tomu retazcu - nasla som taketo obrazky na nete , prosim vas oznacte , co vas zaujalo . Pocitam tak s 3 retazcami - mozno podla toho ak bude v niektorom po menej poharikov , tak aj so 4 - mi ...doplnila som aj pre zaujatie etapy dospievania cloveka - nebranim sa ani vasim inym navrhom ....

ivaha
autor
3. apr 2014

@marusinka80 pravdaze som pridala su tu v albume https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vrec... aj preto som pisala vsetkym maminkam aby si pozreli tvoje nove navrhy a zahlasovali za ne,aby som aj teba mohla presunut do vyherneho albumu.
a nahodou si nepozrela to funtano?

mima1311
3. apr 2014
marusinka80
3. apr 2014

Áno,funtano som videla,no aj keď viem kresliť,na takú grafiku si netrufnem. Tak počkám,za čo zahlasujete aby som vedela čo sa bude vyrábať.

sonka_d
3. apr 2014

@marusinka80 Ale veď máš super návrhy - tie paličky sú výborné aj to priraďovanie podľa pohybu je krásne... tak neviem, baby už niečo kliknite 🙂

marusinka80
4. apr 2014

@sonka_d jeej, ďakujem - už som strácala nádej 🙂

sliver
4. apr 2014

@mima1311 ten druhý odkaz mi nejde otvoriť...
páči sa mi samozrejme ten čo bol v ponuke so sovičkou a potom na tom treťom odkaze ten nalavo...
už som aj na inetrnete pozerala nejaké ale všade su zhruba tieto isté...

mima1311
5. apr 2014

@sliver dakujem za zareagovanie - snad sa ozvu aj ostatne , aby bolo potom spokojne - rada by som uz zacala aspon ptototyp urobit 😀

sharonik
5. apr 2014

@mima1311 páčia sa mi oba reťazce v tom prvom linku (žralok a jastrab), druhý link nefunguje a tie vtreťom sa mi zdajú dosť zložité🙂 no a páči sa mi aj cyklus človeka aj keď to teda nie je potravinový reťazec.
Ešte ma napadlo list nejakej zeleniny- voška- lienka- vtáčik- mačka☹ teda dúfam, že to tak funguje

sliver
6. apr 2014

@mima1311 aj ten reťazec čo napísala sharonik je super
nám sa človek moc nepozdáva.... som skôr za zvieratká... ešte pouvažujem či ma niečo nenapadne...

mima1311
6. apr 2014

@sliver ok - daj vediet ---skoda ze ostatne mlcia ....este chvilku pockam 🙂

natabun
7. apr 2014

@mima1311 ahoj, mne sa paci ten treti odkaz, lebo su tam autenticke tie zvierataa, myslim, ze nie su krelene a pod. nejak skarikaturovane....

lenka_l
7. apr 2014

@mima1311 mne sa paci ten treti link, ale asi len ten suchozemsky retazec, ale ten je skoro rovnaky ako ten so sovou, clovek sa ani mne velmi nepozdava, ale viem, ze nie je lahke najst idealne obrazky. Ale tiez sa mi viac pacia skutocne obrazky ako kreslene.

sliver
8. apr 2014

@mima1311 bože ja už tri dni uvažujem už iba nad reťazcami 😀 dokonca som včera začala uvažovať či ma nenapadne nejaká iná postupnosť ako napr. krava-mlieko-syr/jogurt hocičo čo by sa dalo dať do postupnosti... no najsť 5 vecí a urobiť rad je celkom ťažké...

mima1311
8. apr 2014

@sliver
@lenka_l
@natabun kocky dik za reakcie , tu teraz nejde o obrazky priamo co su zobrazene - ja si vyhladam na nete svoje ...mne ide skor o to co na nich bude ... napr...

riasy , ryba , tulen , zralok
trava , kobylka , zaba , had , jastrab
trava , cvrcek , mys , had , sova
listy , slimak , zaba , volavka
list , voska , lienka, vtacik , macka

josie3331
8. apr 2014

@mima1311 mne sa paci to v prvom odkaze, take jednoduchsie

sliver
8. apr 2014

@mima1311 jéjda super reťazce, normálne sa neviem rozhodnúť pre tri 😉 takže beriem všetky 😀 😀 😀 ale nie 😉 ktoré urobíš tým budem nesmierne rada a som za reálne obrázky zvieratiek, nie kreslené...

ivaha
autor
8. apr 2014

@mima1311 ja som tiez za realne obrazky a retazce sa mi pacia napr tieto riasy....,trava cvrcek.... -tuto sovicku si prosime urcite, mala miluje sovy, list voska.lienka...a brala by som napr aj nejake s levom a pod skusim hladat

ivaha
autor
8. apr 2014

este ta narychlo ma napadlo zem-dazdovka-sliepka-clovek alebo datelina-zajac-liska alebo trava-zebra-lev pripadne krokodil a niektore sa mozu robit len raz, napr trava aj pre cvrcka aj pre zebru a podobne

marusinka80
9. apr 2014

@mima1311
@mamkabeika
@sharonik
@sliver
Ahojte, chýbajú mi ešte Vaše hlasy, mohli by ste si vybrať niektorú z mnou ponúkaných aktivít, aby som sa mohla pripraviť na výrobu? Plánujem výrobu 1 hračky, zatiaľ vyhrávajú farebné paličky.

sliver
9. apr 2014

@ivaha @mima1311 Ivka parádne nápady, teda návrhy na reťazce!!!

sharonik
9. apr 2014

@marusinka80 hoci som už písala, že sa prispôsobím, lebo už všetky aktivity mám, tak som teda jednu lajkla. Poprosím Ťa o to isté- vyberieš si abecedu alebo tvary z machovej gumy - obe aktivity nájdeš vo výhernom albume. Díky

ivaha
autor
9. apr 2014

@sliver vdaka, to ma len rychlo napadlo, lebo mala ma obdobie, ze chudatka zvieratka ked ich papame, tak nech su tam aj mesozravce vacsie. Minule sme riesili ci ide slepocka do neba 🙂 ked videla ako pitvam nasu domacu sliepku, Vzdy ked krajam maso, musim ju uistit, ze uz je zvieratlko v nebicku 🙂

sliver
9. apr 2014

@ivaha moje maleeee, vidis tohto sa boji moj mm ze keby tam biol retazec a na konci clovek ako napr.ze jeme maso z kravicky ze ho uz do nej vobec nedostaneme a to vobec nechce maso teraz... Co bude potom ked jej toto dojde, boze...
Je veliky milovnik zvieratiek, niektore deti sa nedaju dostat z hrackarstiev moja z chovproduktu 😉

marusinka80
9. apr 2014

@sharonik ahoj, prepáč že som ti nedala ešte hlas, je to ťažké sledovať...dala som hlas tvarom 😎

sharonik
9. apr 2014

@marusinka80 asi sme si zle rozumeli 🙂 myslela som dve aktivity v to prvom albume u ivahy, tu je link
https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vyhe...
Mám tam písmená skladané z machovej gumy a skladanie, navliekanie a dopĺňanie rôznifarebných tvarov z machovek gumy viď popis pod obrázkami v albume

marusinka80
9. apr 2014

@sharonik Dik, je v tom zmatok pri tolkych navrhoch a albumoch 😉 vybrala som pismenka

ivaha
autor
10. apr 2014

@sliver je to tak, deticky su citlive. Inac mna to drzi doteraz, ja ked som bola mala aj vacsia a u babky vzdy bola zabijacka, tak som cely den prerevala za mojim prasiatkom, ale mozocek a hurky a pod tie som milovala. No a sliepky ked sa isli rezat, tak som vsetky noze poschovavala. Ani teraz by som nedokazala zarezat, a a ni moj muz. To ostatne uz ano, obriadit a ocistit, ale zabit nie.ALe zas milujeme masko a vstko a aj mala lubi slepaciu polievocku, kozku pecenu z kuriatka, maso tiez velmi nemusi.No a ked vidi napr, nejaku prirodu a lev nahana zvieratko, tak uz vie ze levik nie je zly ale ze musi lovit, aby mal co papat a tak je to zariadene,lebo on nemoze travicku a pod.Aj preto si myslim, ze tie retazce budu super.

sliver
10. apr 2014

@ivaha aj ja si myslím že reťazce budú super, teším sa na ne veľmi @mima1311

@josie3331 ty čo vlastne vyrábaš? lebo ja som chcela tie zápalky no akosi sa nedostali k výherným tak neviem...

@mamkabeika @lenka_l @sharonik @josie3331 @mima1311 @natabun u Sonky treba zahlasovať či chcete koláč alebo hodinky

@sonka_d poprosím ťa aby si si vybrala aktivitu u marusinky lebo máš hlasy pri dvoch a ešte ostáva hlas od @mima1311 aby už mohla aj marusinka vyrábať...

to je čo sa týka hlasovania stále, akosi sa to naťahuje... už by sme mohli naháňať matroše a vyrábať lebo mesiac ujde ani nebudeme vedieť ako... teším sa aj na prvé prototypy, najviac asi na hambáč 😉

mima1311
10. apr 2014

@marusinka80 no ako som pozerala hlasovanie - moj hlas nic neovplyvni , kedze vyrabas len jednu - tak je uz iste ze to budu palicky ...ja som uz davnej zahlasovala len si dokladala a nebolo iste co a ci aj viac nebudes robit ...idem teda lajknut