Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky
ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉
Kocky co poviete na toto ? ....
zem ,dazdovka , sliepka , clovek
datelina , zajac , liska , vlk
trava , zebra , lev , krokodil
riasy , ryba , tulen , zralok
trava , cvrcek , mys , had , sova
listy , slimak , zaba , volavka
list , voska , lienka, vtacik , macka
@ivaha
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@josie3331
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
@ivaha @marusinky80 teraz pozeram ze som to asi zle mrkla ...ja som videla ze v znacnej miere vedu palicky - tak som ich teda lajkla aj ja , kedze bude robit iba jednu ....ale ivaha teraz pises ze by to malo byt podla vyberu mna a lenky rozhodnute - ja by som asi potom radsej tie CHVOSTY ak nie prisposobim sa ---
@ivaha aha tak to som si nevsimla - super - ja by som brala chvosty .... 🙂
No aj by som 🙂 i ked som planovala podstatne menej 😀 - len este musime sa dohodnut ako by to presne malo vyzerat .... tie obrazky by boli vytlacene a na tom kelimku dookola prelepene lepiacou paskou , inak to zrejme nepojde ---ci je daky iny napad ?
@mima1311 namiesto na papier vytlačíš na ten etiketovací papier , potom len vystrihneš obrázok a odlepíš tu zadnú stranu a nalepíš ako normálnu nálepku. My sme si takto vyrábali doma nálepky, aké sme chceli🙂 len teda z vrchu je to ako papier, nie také umývateľné ako niektoré nálepky ☹
@mima1311 ahoj, dik za hlasovanie, teraz som pozerala, ze to je presne 4:4 hlasy, ak neratam tie, co vypadli. tak este sa rozhodne, co pojde do vyroby, ak pride posledny hlas 😎
@mima1311 Ahoj, tie reťazce sú výborný nápad, ale mám takú logickú pripomienku:
Vlk nežerie líšku (?) ale nenapadne ma náhrada
Krokodíl nežerie leva - tu by som nahradila supom alebo hyenou (mrchožrúti zožerú leva)
Žaba nežerie slimáka - tu by som slimáka zamenila nejakou kobylkou
...ale ostatné sú fakt krásne...
@marusinka80
@ivaha Prepáčte, ak som spôsobila zmätok v hlasovaní u Marusinky 🙂 Ak vyhrali chvostíky, som rada, viac sa mi páčili tie zvieratká v pohybe, ale ak je rozhodnuté som rada... obe aktivity sú krásne... len nechajme reálne fotky, tie majú u nás veľkú hodnotu 🙂
@mamkabejka Nemám od Vás hlas a keďže rozhodovanie nejak dlhšie trvá, pustila som sa do výroby hodín pre Vás... bude vyhovovať? Ak nie, prerobím... len som to chcela začať vyrábať, lebo neviem pri mojich 2 drobcoch kedy budem mať čas (jedno ide spať o 22:00 a druhé vstáva o 5:00) 🙂
@josie3331 a na dokreslovanie je toho veláááááááá na nete
napr. https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/pr... ale fakt je toho veľa.... len treba pohladať....
@sonka_d @mima 1311 alebo by sme tam mohli dat namiesto toho listu a slimaka napr muchu a pavuka a potom tu zabu a volavku a pred muchu co? 😀
este by mohli byt aj tieto moznosti s tou liskou -list slimak krtko liska ale ten zajac sa mi paci alebo neviem, co by sme dali namiesto vlka, zeby medved zozral lisku ,asi nie?fakt neviem ani ja , alebo nejaky velky orol by mohol chytil lisku?
inac toho krokodila som myslela namiesto leva, ze krokodil zozerie zebru, ale dobry napad by teda bol ten sup alebo hyena, alebo by teoreticky fakt mohol pri tom piti chytit toho leva krokodil
@sonka_d 🙂
Krokodil - Potrava a lov
Krokodýl nilský je velmi úspěšný predátor, jeho kořistí jsou savci, plazi i ptáci. Dokáže se pomocí silného ocasu vymrštit nad vodní hladinu a chytit ptáka sedícího na větvi, ale stejně tak je schopný zabít například buvola, antilopu, jiné krokodýly nebo také jiné predátory jako lvy, hyeny nebo levharty, kteří se přišli napít do jeho loviště. Jsou zaznamenány i případy, kdy velcí krokodýli zabili dospělého hrocha nebo mladého slona.
Vlk - potrava
Zabíjejí i konkurenční menší predátory – lišky, kuny, lasičky, jezevce, divoké psy
Zaba - potrava
Žáby (ostatně jako všichni obojživelníci) jsou v dospělosti masožravé, jejich jídelníček tvoří hmyz a jeho larvy, slimáci, žížaly a jiní bezobratlí

@lenka_l ahojcek, prosim skus pozriet aj ty u @marusinky80 este v hlasovacom albume, lebo to vyzera, ze sa bude vyberat bud z paliciek, alebo priradovanie chvostov, ci by si si nevedela vybrat z tychto dvoch, marusinka chce robit len jednu aktivitu a od teba a mima1311 zalezi, co vlastne vyhra, zatial je to nerozhodne.
@josie3331 vyzera to tak ze maminky zostali pri povodnom vybere, nikto sa neozval, ze by chcela zmenit a je to presne pol na pol, tak mylsim, ze by nebol velky problem urobit dve predlohy, najma ked je to len tlacene a laminovane. 😉
@mamkabeika lenka_l @sharonik josie3331 @mima1311 @natabun maminky ako pisala sliver treba este raz prosim zahlasovat ale teraz uz vo vyhernom albume https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vyhe... , kde sonka dala svoje prve prototypy, aby ste ich videli a podla toho sa rozhodli naozaj, ktoru jej pracu si prosite,dakujem
A ked uzavrieme aj marusinku, mozme zacat rozoberat material a pridavat prve fotky vasich vyrobkov,dakujem
@sliver