Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
@filomena pocuj tiez som ju kupila v KIK a smrdi, najprv som ju neotvorila (vsak este mam cas na vytvaranie) ale potom ano otvorila som ju, uz ju mam otvorenu 4 dni, teraz je v pohode, nechala som ju na balkone a prestala smrdiet. tiez neviem ci to dat na tvorenie alebo nie
ale myslim si vies preco normalne v papiernictvach nesmrdia / resp. smrdia menej? pretoze nie su balene v igelitoch a zatvorene., som presvedcena ze tie z KIK preto smrdia, aspon dufam,
inak ja som kupovala machovu gumu normalne v papiernictve po kuse a smrdela tiez, nie velmi ale smrdela ☹
takze tiez neviem co robit,
ale moc si iluzie nerobim, podla mna vacsina predavanej machovej gumy je z ciny ☹ a este pre info vela firiem ktore vyrabaju pneumatiky, tesnenia na auta..... vyrabaju aj machovu gumu (dalsie odberne moznosti nie len automobilovy priemysel)
ja som este machovu gumu kupovala v raji umelcov a tiez smrdela len trosku a potom uz bola v pohode, ale urcite je tiez vyrobena v cine ☹ vzdy je na machovej gume len nalepka kto to distribuuje ale nie kde to bolo vyrobene
baby, ja mam machovku tiez z klasickeho papiernictva a smrdela len trosicku, aj to len ked som ju vyslovene ovoniavala 🙂
@filomena ja som objednávala odtiaľto http://ucenie-hrou.sk/kreativita-deti/239-penov... a nejaký intenzívny zápach som nepostrehla...
fotoportrét
katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @breky @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja
potrebujem poradit, chcela by som použit nit, len nemam s tym velku skusenost, moze byt velkost 10 mm nitu aj hlavicky? alebo mam dat mensie?
s nitmi som ešte nerobila... ale napríklad s dierovačkou by sa dalo, prípadne dierovacie klieštiky inak mi momentálne nič nenapada....
dievcata, tuto som nasla LAMINOVACIE FOLIE za celkom dobru cenu - http://officeland.sk/kancelarska-technika/lamin... . vy kde kupujete?
babule pocet vyrobenych kuskov ostava na 22? len ci som nieco neprehliadla ...
No inak sup sup ak máte niekto dobrý lacný zdroj na laminovacie folie 🙂
katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @breky @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja
Dievčence, spravila som prototyp. Potrebujem poradiť. Výsledkom bude 24 zalaminovaných kariet s dinosaurami. Jedna možnosť je kartičky s popisom vytlačiť z druhej strany obrázka (tvar štvorca) alebo nechať takto ako sú vo vzore I. vedľa obrázka (tvar obdĺžnika) . Ku kartičkám budú doplnené rôzne zaujímavosti - Vzor II. Informácie hľadám a overujem vo Wikipédii, rozmer dinosaurov sa niekedy odlišuje od anglického originálu, snažím sa dodržať pojmy - krieda, jura, trias 🙂 oprašujem vedomosti, overujem a opravujem, aby to sedelo.

Ahojte dievcata, dnes som sa vybrala na vypravu po "machovej gume", ktoru chcem pouzit na tie svoje skladacie pismena. Prosim vas vy s akou touto machovou gumou mate skusenosti? Ja som nasla v KIK-u, ale strasne smrdi, mam doma uz dlho jeden balik ale bojim sa ho aj otvorit co tak pachne 😒 Potom som videla v obchode TEDI, rovno som ho tam otvorila atiez strasne smrdel, tak som to nekupila. Vobec neviem, kde zohnat taku machovu gumu co nebude citit. Ak viete o takej, prosim poradte kde objednat, nech mozem zacat s vyrobou.... Ja sa tu smradlavu bojim davat detom do ruk, ktovie co to vylucuje, vyrabaju to v Cine. Viem, ze tie zmekcovadla na plasty su strasne svinstvo, preto sa toho tak obavam. (Deti si to nebudu davat do ruk, ale predsalen aj cez kozu mozu tie skodliviny prejst do tela) 😖