Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
@njonja už som rozmýšľala akoby to šlo - dalo by sa to zalaminovať dvojmo, spredu by bol len obrázok s menom, zozadu stručná charakteristika. Sprievodný text asi bude musieť byť zvlášť. K niektorým je toho na stranu, k iným pár riadkov - ani úplné zmenšenie písma nestačí - kartičky by neboli rovnaké a písmo čitateľné.
@filomena
@lucik194 bola tu rec o machovej gume z kiku.. ja som ju tiez kupila... uplne ma dostala tym, ako smrdi,, a povedala som si, ze toto detom do ruky nedam... ale napadlo ma nieco 😉 .. supla som to do folie,,, sice s malou dusickou som pozerala, ako to prejde laminovackou.. ale zvladla to. teraz je machovka /dufam/ neskodna.. 😉 😉 😉
ja sa priznam ze som tu machovu gumu vyhodila (myslim tu z KIK), hodila som ju na balkon, zastrcila pod kvetinace na zimu, nech nam nedoskriabu parapetne dosky ked bude snezit a mrznut 🙂 snad sa kvetinacom nic nestane
a kupila som novu cez net v raji umelcov
ahoj baby co stoji zaliatie do folie jednej A4 ? tak orientacne dakujem ...
Ahojte baby! už je dohodnuté, kedy a komu máme poslať tých 22 aktivít?ak áno, poprosím o info, lebo som to asi prehliadla.Ďakujem!
ok, dakujem 🙂 dufam sa stihnem prihlasit 🙂 peknú výmenu želám...
@katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja
baby chcem sa spytat ohladne mojej aktivity...napíste mi ktore mate dievcatka a chlapcekov....a 5 z vás chce tu dosku s tvarmi....a bezo mna je nas 21 ak dobre ratam ....

@zuzzka1 Mne sa paci ked je to vsetko na jednej strane, ale uvidim ako sa vyjadria mamicky ktore maju s takymito pomockami viac skusenosti ze ako je to vhodnejsie.