icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

njonja
19. okt 2013

@breky ja som za dosku s tvarmi a mam chlapca. 🙂

ask
19. okt 2013

@breky mam chalana, aj ked kazdy na ulici mu vravi ze je dievcatko lebo ma dlhe brckave vlasky 😅
A prosim Ta, aka je to ta druha alternativa? Myslis tu dosku s dierkami co mame z predoslej vymeny ci inu? Dik...

breky
19. okt 2013

@ask presne tu 🙂 mala som schvalene ze mozem dalej poskytnut do vymeny...

ask
19. okt 2013

@breky Aj u nas sa s nou uz maly chvilu prebavi...a veru este dlho vyuzije, dobre tak mi teda tu chalansku topanocku 😵 Aj ked...ak bude maly po strsom bratovi tak bude cely zivot radsej nosit topanky na suchy zips 🙂

breky
19. okt 2013

@ask aj ja mam radsej na suchy zips 🙂

silvia259
19. okt 2013

@breky aj ja si poprosím dosku s tvarmi- ďakujem!

soso
20. okt 2013

@breky tak ja tie tvary🙂 dakujeeem🙂

lucik194
20. okt 2013

mne je to jedno, ja mam baby, a nebola som v ziadnej vymene este takze je nam to jedno......

llucyi
21. okt 2013

@breky ja mam chlapceka a dik 😉

myska2233
autor
21. okt 2013

@zuzzka1 @katika74 @mulaska @llucyi @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka kočky dávam aj vám do pozornosti možnosť objednania miniatúr a životných cyklov od Safari Ltd.... objednávku robím dnes - zajtra najneskôr... píšem Vám len za to, že keďže ja budem preposielať balíčky tak objednaný tovar Vám viem hodiť do balíku a máte to tým pádom bez poštovného 🙂 zoznam vecí, čo viem objednať aj s cenami je tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.64693...

katika74
21. okt 2013

@myska2233 super dakujeme za ponuku, ja urcite budem mat zaujem, ozvem sa vecer 🙂

lalus
21. okt 2013

@myska2233 super, aj ja niečo vyberiem... pozriem sa na to večer, počká to? teraz idem pre staršieho do škôlky

biankacertik
21. okt 2013

@breky my mame dievcatko 🙂

lucikusik
21. okt 2013

@myska2233 Ja by som tiež niečo určite zobrala. Stačí Ti dať vedieť večer?

zuzzka1
21. okt 2013

@myska2233 ďakujeme za ponuku, zobrala by som životný cyklus žabky a motýľa 😵 🙂

mulaska
21. okt 2013

@breky ahoj, poprosim dosku, dakujem

lalus
21. okt 2013

@myska2233 ahoj, ja by som poprosila objednať tubu hmyz, ďakujem 😉

mcoya
21. okt 2013

@breky ahoj ja mam chlapca 🙂 dakujem

llucyi
21. okt 2013

@myska2233 ahoj, ak sa este da, poprosim ta tubu hmyz, dakujem.

lucikusik
21. okt 2013

@myska2233 Miška, ak sa ešte dá, tak aj by som ťa poprosila objednať MEGA TUBU HMYZ, PLAZY A MORSKÉ ŽIVOČÍCHY. Už je neskoro večer, ak si už urobila objednávku, tak je to ok, nevadí.

filomena
21. okt 2013

@myska2233 u mna plati ta mailova objednavka 🙂 dakujem.

filomena
21. okt 2013

@breky ja si prosim dosku s tvarmi, mam aj chlapca aj dievca 🙂 ale tusim pri tej doske je to jedno aj tak.

myska2233
autor
22. okt 2013

@zuzzka1
@lalus
@llucyi
@lucikusik kocky všetko bude 🙂 včera som bola K.O. zaspala som s drobcom 🙂 vrhnem sa na to dnes večer/ v noci ked zaspi 🙂

zuzzka1
22. okt 2013

@myska2233 ja som vravela aj kamarátke, tiež má záujem, napíše mi podvečer, ak môžem poprosiť aj za ňu, Ďakujeme 😵 😵 😵

zuzzka1
22. okt 2013

@breky my dosku s tvarmi, topánočku už máme, ďakujeme 😵

miskanasa
22. okt 2013

ahojte...mohla by som sa k vám pridať na výmenu?

myska2233
autor
22. okt 2013

@miskanasa ahoj žiaľ uz nie výroba je uz v plnom prúde.... Snáď inokedy

breky
25. okt 2013

dala som to dokopy baby....ak suhlasite tak dajte laik ak je tam nejaka chyba tak ma opravte a tie co tam nemate nic tak napiste co chcete..... a preto ze podaktore mate dve deti (chlapec, dievca) tak som sa rozhodla ze topanky si môzte vsetky do jedneho namalovat lubovolne podla vasej alebo drobcovej predstavy..... 🙂
@katika74 - topanka
@mulaska - doska
@llucyi - topanka
@myska2233 - doska
@ask - topanka
@lucikusik
@biankacertik - topanka
@ywett
@filomena - doska
@soso - doska
@mcoya - topanka
@silvia259 - doska