Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
mne je to jedno, ja mam baby, a nebola som v ziadnej vymene este takze je nam to jedno......
@zuzzka1 @katika74 @mulaska @llucyi @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka kočky dávam aj vám do pozornosti možnosť objednania miniatúr a životných cyklov od Safari Ltd.... objednávku robím dnes - zajtra najneskôr... píšem Vám len za to, že keďže ja budem preposielať balíčky tak objednaný tovar Vám viem hodiť do balíku a máte to tým pádom bez poštovného 🙂 zoznam vecí, čo viem objednať aj s cenami je tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.64693...
@breky my mame dievcatko 🙂
ahojte...mohla by som sa k vám pridať na výmenu?
dala som to dokopy baby....ak suhlasite tak dajte laik ak je tam nejaka chyba tak ma opravte a tie co tam nemate nic tak napiste co chcete..... a preto ze podaktore mate dve deti (chlapec, dievca) tak som sa rozhodla ze topanky si môzte vsetky do jedneho namalovat lubovolne podla vasej alebo drobcovej predstavy..... 🙂
@katika74 - topanka
@mulaska - doska
@llucyi - topanka
@myska2233 - doska
@ask - topanka
@lucikusik
@biankacertik - topanka
@ywett
@filomena - doska
@soso - doska
@mcoya - topanka
@silvia259 - doska