icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

ask
15. okt 2013

@zuzzka1 Mne sa paci ked je to vsetko na jednej strane, ale uvidim ako sa vyjadria mamicky ktore maju s takymito pomockami viac skusenosti ze ako je to vhodnejsie.

lalus
15. okt 2013

@zuzzka1 mne by sa páčilo, keby to bolo z druhej strany obrázka 😉 ale nestrieľa sa z toho, účel to splní tak či tak, takže sa prispôsobím väčšine, resp. čo ti je jednoduchšie.

njonja
15. okt 2013

@zuzzka1 zuzi, mne by sa viac pacilo, keby to bolo z druhej strany, ale to je komplikovane tlacenie a budes s tym mat vela roboty, takze to skludom nechaj takto. Je to super!!

zuzzka1
15. okt 2013

@njonja už som rozmýšľala akoby to šlo - dalo by sa to zalaminovať dvojmo, spredu by bol len obrázok s menom, zozadu stručná charakteristika. Sprievodný text asi bude musieť byť zvlášť. K niektorým je toho na stranu, k iným pár riadkov - ani úplné zmenšenie písma nestačí - kartičky by neboli rovnaké a písmo čitateľné.

njonja
15. okt 2013

@zuzzka1 to by bolo super..ten sprievodny tex moze byt skludom na zvlast kartickach, nemusis ho tlacit do toho. Necham to na teba, ty mas s tym najviac roboty...

mulaska
15. okt 2013

@filomena
@lucik194 bola tu rec o machovej gume z kiku.. ja som ju tiez kupila... uplne ma dostala tym, ako smrdi,, a povedala som si, ze toto detom do ruky nedam... ale napadlo ma nieco 😉 .. supla som to do folie,,, sice s malou dusickou som pozerala, ako to prejde laminovackou.. ale zvladla to. teraz je machovka /dufam/ neskodna.. 😉 😉 😉

mulaska
15. okt 2013

@zuzzka1 juuj, uz sa tesime, dakujeme!!! my budeme spokojni s oboma verziami,,, len aby sa tebe dobre vyrabalo.. 😉

filomena
15. okt 2013

@mulaska super 🙂. Nenabrala by som odvahu supnut to do laminovacky teda...
Ale kamoska mi tiez dala dobru radu. Mam k tym svojim balickom pribalit gumove rukavice 🙂 Objednala som nakoniec tu gumu zo strankykreativny zivot, tak som zvedava aka bude...

mulaska
15. okt 2013

@filomena haha, gumove rukavice a stipec na nos... tesime sa na tvoju aktivitu, dakujeme!!! 🙂

lucik194
15. okt 2013

ja sa priznam ze som tu machovu gumu vyhodila (myslim tu z KIK), hodila som ju na balkon, zastrcila pod kvetinace na zimu, nech nam nedoskriabu parapetne dosky ked bude snezit a mrznut 🙂 snad sa kvetinacom nic nestane
a kupila som novu cez net v raji umelcov

mulaska
15. okt 2013

@lucik194 haha,,, aj to je super vyuzitie,,, 😉 mne sa duhova pacila, tak aj preto som este skusila nejak ju vyuzit / v interieri, hihi/ 🙂 ale balkon je fakt super miesto pre tuto kikacku smradosku 🙂

nelinka79
16. okt 2013

ahoj baby co stoji zaliatie do folie jednej A4 ? tak orientacne dakujem ...

natabun
16. okt 2013

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať, či už ste definitívne uzatvorili skupinu, alebo sa dá ešte pridať. AK áno, mohla by som vyrobiť 100 tabulku. AK nie, tak Vám držím palce pri výrobe a na budúce hádam stihnem skôr 🙂

lucikusik
16. okt 2013

@zuzzka1 mne by sa viac pozdávala verzia s popisom na druhej strane obrázka.

zuzzka1
16. okt 2013

@lucikusik skúsim prototyp

silvia259
18. okt 2013

Ahojte baby! už je dohodnuté, kedy a komu máme poslať tých 22 aktivít?ak áno, poprosím o info, lebo som to asi prehliadla.Ďakujem!

lucikusik
18. okt 2013

@njonja ktorý jazyk mám pre Teba použiť v kalendári ako prvý? Nemčinu alebo slovenčinu. Niektoré časti ( viď. foto) budú nalepené, tak nech to urobím tak, ako je drobec zvyknutý.

myska2233
autor
18. okt 2013

@natabun ahoj, prepáč už je to uzatvorené... ale po Novom roku chcem urobiť ešte jednu výmenu ale tá by bola viac montessori, teda náročnejšia na výrobu a cca 10 mamín...

myska2233
autor
18. okt 2013

@silvia259 aktivity sa posielajú mne... ak už máš hotovo daj vedieť adresu budem písať do IP...

natabun
18. okt 2013

ok, dakujem 🙂 dufam sa stihnem prihlasit 🙂 peknú výmenu želám...

njonja
18. okt 2013

@lucikusik dakujem, ze si davas tolku namahu!! Slovencina ako prva🙂 este raz vdaka!!

njonja
18. okt 2013

@myska2233 ako je to s tou tvojou zabkou? Mam ju objednat? aby stihla prist...

breky
19. okt 2013

@katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja

baby chcem sa spytat ohladne mojej aktivity...napíste mi ktore mate dievcatka a chlapcekov....a 5 z vás chce tu dosku s tvarmi....a bezo mna je nas 21 ak dobre ratam ....

katika74
19. okt 2013

@breky aka doska s tvarmi, ja som zachytila len tu topanku?

lalus
19. okt 2013

@breky ja mám deti v pase 😉 chlapec

emily_666
19. okt 2013

@breky mne je to jedno, ja mám aj chlapca aj dievča 😀 😀 😀

breky
19. okt 2013

@katika74 na zaciatku som prispela s foto a nakoniec vyhrala topanka...🙂 ale ta nechceli topanku tak si vybrali dosku....skus pozriet starsie prispevky...najdes to tam

katika74
19. okt 2013

@breky tak ja poprosim topanku 🙂 mam dievca aj chlapca

soso
19. okt 2013

@breky mozem sa aj ja hlasit o dosku s tvarmi ... a mam dievcatko (az 2🙂, dakujem🙂

breky
19. okt 2013

@soso ak s tvarmi tak je jedno ci je baba alebo chalan 🙂 na topanky mam dve predlohy...ako babsku topanku a chlapcensku topanku....preto som chcela vediet kto ma co.... 🙂