icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

mulaska
29. okt 2013

@breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa dievcata, minule som sa vas pytala, aky format motylov by ste uvitali, ci a4 alebo a5... je vas viac, co by ste chceli a5.. v tom pripade ponukam k motylom este 6 stran grafomotorickych cviceni zameranych na symetriu.. takze 6 listov (12stran) vo formate a5 spojenych kruzkami...biely papier.
ak si prajete ten a4 rozmer, v pohode, budu to tri listy (6 motylov) tiez spojene dvoma kruzkami... a ostatne cvicenia vam poslem mailom.. papier podla vyberu/ farebny alebo biely.
moze byt?
prosim napiste mi, o aky format a spol. mate zaujem 😉 😉 😉 😉 ... pekny den!
ps - s agatkou prave testujeme a vyberame ostatne symetricke ulohy 😉 😉 😉 😉

bibes
29. okt 2013

@mulaska ja si prosim A5, dakujem

bibes
29. okt 2013

@lenusskaa mne mozes poslat aj nezalaminovane, mam doma laminovacku, takze rychlo bude hotovo 😉

ask
29. okt 2013

@mulaska Kedze nas maly je este maly, tak myslis ze vhodnejsie by na zaciatok bolo radsej A4? Ci? Necham si poradit 🙂

filomena
29. okt 2013

@mulaska ja si prosim A5, dakujem 🙂

mulaska
29. okt 2013

@ask ano, volila by som vacsi rozmer... takze dame a4 a ostatne mail? a urobim to na farebne papiere, povedz si, mne je to jedno, hlavne, aby ste boli spokojni 😉 😉 😉 ..

mulaska
29. okt 2013

@bibes urcite ti to zalaminujem 😉 .. takze format a 5 a papiere/ biele, farebne?

bibes
29. okt 2013

@mulaska farebne

llucyi
29. okt 2013

@mulaska ahoj, ja poprosim A5, dik.

llucyi
29. okt 2013

@lenusskaa ahoj, aj nas mozes nateraz vypustit, nerob si starosti, stava sa 😉

nelinka79
29. okt 2013

@breky topanocka

nelinka79
29. okt 2013

ahojte .. mam teraz nejake problemy a nemam cas sempozerat.. ked nieco priradte ma prosim k väcsine . nebojte termin stiham uz to len vystrihujem 🙂 dik za pochopenie

emily_666
29. okt 2013

@mulaska aj ja A5 dakujem

ask
29. okt 2013

@mulaska O.k, dakujem krasne A4 Nieco moze byt aj na bielom, nieco farebne 🙂

lucikusik
29. okt 2013

@mulaska Ja poprosím rozmer A4 a farebný papier

lucikusik
29. okt 2013

@lenusskaa Mne stačia aj nezalaminované listy + pridaj sem foto ako to malo vyzerať.

lucikusik
29. okt 2013

Kalendár je hotový. Pridávam foto, ako vyzerá. Dopredu sa ospravedlňujem za malé nepresnosti - filcové kapsičky si budete musieť trochu pristrihnúť, lebo keď som ich priložila k sebe, tak vidieť tie milimetríky hore-dole. Nakoniec som zalaminovala aj ročné obdobia a dni. Zistila som, že niektoré mesiace sú v 6 týždňoch, tak som ešte dodatočne dorobila jednu 6-týždňovú kartu na umiestnenie dní. Nemala som už krémový oranžový papier, tak som využila domáce zásoby - niektoré kalendáre ju budú mať sv. modrú alebo sv.zelenú alebo sv.žltú. Mala som aj pomocníka, ktorého som aktívne zapojila až pri triedení 😀

mulaska
29. okt 2013

@lucikusik ok... tesim na kalendar, i ked mame /podklady/.. a vies, ze som na teba myslela, ako budes sit tolko filcovych tasticiek... a vidim, ze si to fajn poriesila - zosivackou 😉 😉 😉 ... kdesi kupovala filc, prosim? dik...sikovni ste! 😉

soso
29. okt 2013

@lenusskaa ja budem vdacna za tie obycajne listy, mne netreba laminovat, tiez by som rada potom vedela, ze co-k comu patri a budem stastna🙂 netrap sa pre listy, ak bude z toho aj polovica budem rada🙂

soso
29. okt 2013

@lucikusik paradne to je...prosim ta aky je to celkovy rozmer? prave sa chystam si pozriet nejaku korkovu tabulu, tak by som rada vedela rozmery, ked sa to rozlozi, tak je to cca aky obdlznik? dakujem ti krasne

katika74
29. okt 2013

@mulaska ja by som prijala farebny papier a format A5

mulaska
29. okt 2013
katika74
29. okt 2013

@lenusskaa aj mne možeš poslať vylisované listy a ja si to zalaminujem a tiez popis k tomu🙂

lucikusik
29. okt 2013

@mulaska ďakujem. Filc som kupovala cez www.ribbon.sk Majú predajňu v OD Slimák, tam sa dá tovar pozrieť aj vyzdvihnúť objednávka. Majú tam kopec vecí.

lucikusik
29. okt 2013

@soso Nástenka, na ktorej je to odfotené má rozmery 40x60 cm.

lucikusik
29. okt 2013

@soso inak aj ja musím pre nás nejakú kúpiť. Chcela som odfotiť kalendár a nebolo na čom.

lalus
29. okt 2013

@lenusskaa aj za nás môže byť neskôr (ak sa ti podarí dorobiť)... veď teraz bude aktivít aj iných dosť...

lalus
29. okt 2013

@mulaska A5 😉´ďakujeme

lalus
29. okt 2013

@lucikusik akurát minule sa starší tak zamyslela a povedal.. "mama, chcel by som mať kalendár doma... taký ako máme v škôlke" 😀 majú obdobu toho tvojho, tiež sa každé ráno rozprávajú aj o tom, aký je deň, aké je počasie a pod... dávajú tam obrázky počasia 😉 tak som mu prisľúbila, že neboj, aj doma budeme mať 😎

njonja
29. okt 2013

@mulaska a5 si prosim... 😉