icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

njonja
29. okt 2013

@lenusskaa nerob si stres, mozes poslat aj vylisovane listy bez laminatky..🙂

ask
29. okt 2013

@lucikusik Parada! Krasne to je a s takym pomocnikom radost robit 🙂

lucikusik
30. okt 2013

@lalus Super, drobec si záujem o kalendár dobre načasoval 😀 Hneď ho využijete

lenusskaa
30. okt 2013

@mulaska A5 pre nas, papier farebny 🙂

silvia259
30. okt 2013

@mulaska ja poprosim A5/ dakujem

myska2233
autor
31. okt 2013

MAMINKY PROSILA SOM VÁS VŠETKY O ZASLANIE DO IP VAŠEJ POŠTOVEJ ADRESY A EMAILOVEJ ADRESY... veľmi zle sa mi tu hromadne komunikuje keďže musím pracne vyhľadávať všetky vaše nicky.... ďakujeeeeem... nech vám môžem hromadne všetkým preposielať info... moc mi to uľahčíte.
P.S. niektoré už finišujú a chcú posielať balíčky takže znovu pripomínam termín odovzdania 15.11.... ďakujeeeeem

nenocka
31. okt 2013
lenusskaa
31. okt 2013

@nenocka mne ano.. potrebujes preposlat na mail? (napis do IP) da sa mi to ulozit vo worde aj ako pdf

nenocka
31. okt 2013

@lenusskaa to som ja urobila pre vás 😉 len som prvýkrát robila v google dokument, tak či to dobre dopadlo 🙂

lenusskaa
31. okt 2013

@nenocka na 1 s hviezdickou 😉

ask
31. okt 2013

@nenocka Perfektne!

llucyi
2. nov 2013

@nenocka super!

breky
3. nov 2013

@mulaska A5 by som poprosila...dakujem

ask
4. nov 2013

@breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa Ahojte, karticky s tvarmi su hotove. Myska2233 suhlasila s tym ze sa vas mozem spytat a ponuknut moznosti, ze ci chce niekto karticky cele, pre mensich rozstrihnute na dvoje a pre vecsich rozstrihnute na 4casti. Podla zelania oznacim vrecusko menom. Este pracujem na tom aby bola k tomu aj A4 s nazvami kde by si to deti tiez mohli ukladat.
Tie dva ruzove tvary su v skutocnosti farebne odlisnejsie-mobil to skresluje, jedna je tlmena tmavsia ruzova a druha je svetla ziariva... a dalsie dva tmave su jeden hnedy a jeden cierny... na zivo je to farebnejsie.

ask
4. nov 2013
lalus
4. nov 2013

@ask ahoj, prepáč, nepamätám si... aké veľké tie kartičky sú?

ask
4. nov 2013

@lalus Velkost je 8x8cm, material prirodna tvrda lepenka...

bibes
4. nov 2013

@ask vyzera to uzasne, ja si prosim rozstrihnute na 4ks, dakujem

ask
4. nov 2013

@bibes Vdaka, znacim si🙂

lalus
4. nov 2013

@ask tak pre nás na 4 časti poprosím... a na veľkosť som sa pýtala kvôli tomu, že či by som to nerozstrihla aj na 6 kusov, ale nie, na 4 mu stačia, puzzle budeme skladať iné 😀

ask
4. nov 2013

@lalus O.K:-)

emily_666
4. nov 2013

@ask aj ja si prosím na 4 časti

llucyi
4. nov 2013

@ask poprosim na 4 casti, dakujem 😉

soso
4. nov 2013

@ask krasne to mas🙂 ja poprosim na 4 casti, bude pre starsiu🙂)) dakujem

ask
4. nov 2013

@soso Dakujem, davala som si velmi zalezat, ...hoci bohuzial male nepresnosti sa vyskytuju 😖 Ked som si pisala s holkou od ktorej cerpam namet tak mi radila ze z papiera by to bolo jednoduchsie a presnejsie, ale mne sa pacilo ze tu su tie tvary take "hmatatelne" len teda naozaj bolo tazke dodrzat linie.

zuzzka1
4. nov 2013

@bibes ja tiež Poprosím na 4 kusy

myska2233
autor
4. nov 2013

@ask ja poprosim na 2 pripadne mi mozes naznacit linie a dodatocne potom dorobim na 4 🙂 a cim to oddelujes?

ask
4. nov 2013

@myska2233 Linie som na vsetky karticky naznacila ceruzkou pred lepenim-pomahalo mi to co najpresnejsie umiestnit obrazok na stred. Delim velkymi noznicami, hoci som povodne zamyslala rezacku na papier, lepenka prisla trosku pevnejsia ako som cakala...tak nakoniec robim rucne. 😅

soso
4. nov 2013

@ask ja to uplne chapem, prave robim z filcu pre vrecuskove aktivity 1-3 take zvieratka a k nim sa priraduje domcek a cele z filcu😀 aj ked si to predkreslim, tak je tam handmade stopa🙂) to tvoje vyzera fakt super a tesim sa, ze to bude hmatatelne, to je dobry napad🙂

ask
4. nov 2013

@soso Vdaka 😅 Napriek spomenutym tazkostiam mam pracu s filcom velmi rada-je velmi prijemny na dotyk🙂 Tak drzim palce nech sa Ti dari 😵