Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
ahojte .. mam teraz nejake problemy a nemam cas sempozerat.. ked nieco priradte ma prosim k väcsine . nebojte termin stiham uz to len vystrihujem 🙂 dik za pochopenie
Kalendár je hotový. Pridávam foto, ako vyzerá. Dopredu sa ospravedlňujem za malé nepresnosti - filcové kapsičky si budete musieť trochu pristrihnúť, lebo keď som ich priložila k sebe, tak vidieť tie milimetríky hore-dole. Nakoniec som zalaminovala aj ročné obdobia a dni. Zistila som, že niektoré mesiace sú v 6 týždňoch, tak som ešte dodatočne dorobila jednu 6-týždňovú kartu na umiestnenie dní. Nemala som už krémový oranžový papier, tak som využila domáce zásoby - niektoré kalendáre ju budú mať sv. modrú alebo sv.zelenú alebo sv.žltú. Mala som aj pomocníka, ktorého som aktívne zapojila až pri triedení 😀
@mulaska ďakujem. Filc som kupovala cez www.ribbon.sk Majú predajňu v OD Slimák, tam sa dá tovar pozrieť aj vyzdvihnúť objednávka. Majú tam kopec vecí.
@lucikusik akurát minule sa starší tak zamyslela a povedal.. "mama, chcel by som mať kalendár doma... taký ako máme v škôlke" 😀 majú obdobu toho tvojho, tiež sa každé ráno rozprávajú aj o tom, aký je deň, aké je počasie a pod... dávajú tam obrázky počasia 😉 tak som mu prisľúbila, že neboj, aj doma budeme mať 😎

@breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa dievcata, minule som sa vas pytala, aky format motylov by ste uvitali, ci a4 alebo a5... je vas viac, co by ste chceli a5.. v tom pripade ponukam k motylom este 6 stran grafomotorickych cviceni zameranych na symetriu.. takze 6 listov (12stran) vo formate a5 spojenych kruzkami...biely papier.
ak si prajete ten a4 rozmer, v pohode, budu to tri listy (6 motylov) tiez spojene dvoma kruzkami... a ostatne cvicenia vam poslem mailom.. papier podla vyberu/ farebny alebo biely.
moze byt?
prosim napiste mi, o aky format a spol. mate zaujem 😉 😉 😉 😉 ... pekny den!
ps - s agatkou prave testujeme a vyberame ostatne symetricke ulohy 😉 😉 😉 😉