icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

njonja
4. nov 2013

@ask ak mozem poprosit - pre nas karticky na 4🙂 Dakujeme!!

mulaska
4. nov 2013

@ask dakujeme, prosime si cele 🙂 🙂 🙂

ask
4. nov 2013

@mulaska Znacim si🙂

bibes
4. nov 2013

@zuzzka1 asi si chcela napisat @ask ona robila danu aktivitu

ask
4. nov 2013

@bibes 🙂 To nevadi, registrujem 😉 @zuzzka1 4casti

zuzzka1
4. nov 2013

@bibes
@ask
dakujem 🙂

zuzzka1
4. nov 2013

dievčence, finišujem s textom o Dinosauroch, informácie kontrolujem wo wikipédii, oproti anglickému originálu som pridala som ešte jednu kartu - T-Rex nesmie chýbať 🙂 bude ich spolu 25 ks + texty s rozšíreným popisom a všeobecným intro do štúdia dinosaurov 🙂 😵

katika74
4. nov 2013

tiež poprosim na 4 časti🙂

nelinka79
5. nov 2013

@ask poprosim 4 casti

mulaska
5. nov 2013

@myska2233 prosim, do akych obalov mame balit aktivity (zip, euroobal, obalka, atd....)? dakujem.... nech viem, ake mam zhanat 😉 😉 .. dnes by som chcela objednat, nech to stihne dojst.. 😉 dakujeeem!

myska2233
autor
5. nov 2013

@mulaska ja som za zip sacky.... No ake asi zalezi aj od aktivity....

mulaska
5. nov 2013

@myska2233 dik,,,moze byt aj toto, je to fajn, uzatvaratelne.. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6025... ?? pripadne, keby ste dali nejake tipy, dievcata,,,dakujem

myska2233
autor
5. nov 2013

@mulaska tie su krasne 🙂 u nas maju zipky aj v papiernictve tak prip. Skus niekde mrknut....

lucik194
5. nov 2013

@ask tiez 4 casti
dakujem

myska2233
autor
7. nov 2013

ask @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa
Kocky dnes mi prisiel uz prvy balik... Takze som mala zly odhad baliky budu asi vsetky tazsie ako 2 kg takze poprosim o vyssie postovne do 5kg 3,20 dakujem
A este vsetky ste mi neposlali tie adresy a emaily do IP

mulaska
7. nov 2013

ask @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa
dievcata,kde prosim kupujete zip-sacky, prip. ine uzatvaratelne vrecka? dakujem za tipy 😉 😉 😉 !

nenocka
7. nov 2013

@mulaska v papierníctve 😉 inak, prevedenie tvojej aktivitky pre nás nechám na teba 😉
@ask ja si, podobne ako Milka, prosím kartičky v celosti - rozdelím ich obom 😉

mcoya
7. nov 2013

@ask ahoj ja na 4 ks. dakujem

ask
7. nov 2013

@mulaska Tiez v papiernictve🙂

lenusskaa
7. nov 2013

@ask nam staci na 2 casti 🙂

breky
7. nov 2013

@ask prosim roztrihnut na 4 ak nerobi problem

ask
7. nov 2013

😀 😀 😀

lucikusik
8. nov 2013

@ask ahoj, neviem, či u že nie je neskoro, ale nám rozstrihať na 2 časti. A vyzerá to super 🙂

lucikusik
8. nov 2013

@myska2233 Miška, ja som úplne zabudla na poštovné. Balík som poslala bez neho - tak Ti ho pošlem na účet. Môže byť?

lucikusik
8. nov 2013

@mulaska ja som kúpila v Ikei, také fialové. Busy bags, ktoré používame som prebalila do sáčkov, ktoré majú na zatváranie/otváranie taký jazdec - neviem ako to lepšie nazvať. Miško si ich vie sám zatvoriť, lebo obyčajný Zip sáčok nevie otvoriť. Kúpila som ich v DM.

ask
8. nov 2013

@lucikusik 🙂 Ahoj, nie, neponahlam, zatial som nastrihala len tie co uz napisali. Aj pre mojho na zaciatok nechavam len na dve casti, je to ovela jednoduchsie. A dakujem 🙂
Ale zasa ked su tie 4 casti....tak este aj nam velkym vychadzali kadejake divoke tvary kym sme to potriafali 😎 😀 😀 😀

mulaska
8. nov 2013

@lucikusik zrejme myslis, tie ikeacke, co som davala vyssie link.. tie sa zatial chystam pouzit, len neviem, ci sa dostanem do ikei... dakujem za dm-tip 😉 😉 😉 ..

lenusskaa
11. nov 2013

baby mate uz nejake pokyny na odoslanie?? mne este nic neprislo ☹

bibes
11. nov 2013

@lenusskaa pokyny nemam, vypytala som si len adresu kam mam poslat balik.... posielam aj pichalve supy od gastanov, tak mozes napisat pokyny, ze co s tym treba dalej ... su ozaj pichlave, dala som ich zvlast do plechovky 🙂

ywett
11. nov 2013

Ahojte,
ja mam karticky hotove, uz len laminovanie, baby teda mam laminovat povinne, vsak? Snad to laminovacka prezije, lebo tych krajin je fakt vela, takze to bude x-stran. Robila som celu EU: obrazok, informacie, vlajky, takze akoby tri karticky...premyslam, ze vytlacim jednu krajiny vzdy obojsmerne a k tomu sa priradi vlajka? Dajte vediet.
Aky je posledny den na odosielanie? Dufam, ze stiham