Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
MAMINKY PROSILA SOM VÁS VŠETKY O ZASLANIE DO IP VAŠEJ POŠTOVEJ ADRESY A EMAILOVEJ ADRESY... veľmi zle sa mi tu hromadne komunikuje keďže musím pracne vyhľadávať všetky vaše nicky.... ďakujeeeeem... nech vám môžem hromadne všetkým preposielať info... moc mi to uľahčíte.
P.S. niektoré už finišujú a chcú posielať balíčky takže znovu pripomínam termín odovzdania 15.11.... ďakujeeeeem
babule, ide to otvoriť? https://docs.google.com/document/d/1zbhcMqMvxlE...
@breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa Ahojte, karticky s tvarmi su hotove. Myska2233 suhlasila s tym ze sa vas mozem spytat a ponuknut moznosti, ze ci chce niekto karticky cele, pre mensich rozstrihnute na dvoje a pre vecsich rozstrihnute na 4casti. Podla zelania oznacim vrecusko menom. Este pracujem na tom aby bola k tomu aj A4 s nazvami kde by si to deti tiez mohli ukladat.
Tie dva ruzove tvary su v skutocnosti farebne odlisnejsie-mobil to skresluje, jedna je tlmena tmavsia ruzova a druha je svetla ziariva... a dalsie dva tmave su jeden hnedy a jeden cierny... na zivo je to farebnejsie.
@soso Dakujem, davala som si velmi zalezat, ...hoci bohuzial male nepresnosti sa vyskytuju 😖 Ked som si pisala s holkou od ktorej cerpam namet tak mi radila ze z papiera by to bolo jednoduchsie a presnejsie, ale mne sa pacilo ze tu su tie tvary take "hmatatelne" len teda naozaj bolo tazke dodrzat linie.

@lenusskaa nerob si stres, mozes poslat aj vylisovane listy bez laminatky..🙂