Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
ahoj dobry napad...ja mam zatial len jednu pismenkovu aktivitu vytvorenu z pexesa...velmi jednoduchu ale dieta to bavi... dieta hlada rovnake pismena a uci sa zaciatocne pismeno napr. A auto (pretoze ho vidi na obrazku)...na to by som si mozno nasla cas, len ci by to mali v obchode...kto by taku aktivitu chcel? kto sa prida?
@lalus @ywett tiez este robim, tuto noc to musim dokoncit, zajtra rano posielam doporucene, v piatok by to malo byt u mysky.. mne dosiel atrament v tlaciarni, tak som musela cakat na druhy 😉 😉 😉 .. laminujem, tri a4 na jednu aktivitu /resp. 6xa5/.. papier som netlacila obojstranne, lebo to presvitalo... vkladam dva papiere do jednej folie, prip. jednu a4 prelozim na a5.... tak, dievcata, nech sa nam dari a stihame 🙂 😉 😉 !!! 😉 😉
@mulaska @ask @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa kočky žiaľ hromadné info, ktoré som chcela posielať som nemohla lebo nie všetky ste mi poslali to čo som žiadala do IP!!!!!!!!!!!!
blbne mi tu dosť pošta takže prosím vás ak ste mi niektorá písala a neodpovedala som skúste mi radšej napísať na email hrypreradost@gmail.com
zatiaľ mám balíček od @lucikusik a @nelinka79... takže pripomínam ukončenie je 15.11. takže bola by som rada keby ste toho 15 svoje balíčky odoslali...dakujem
poslaneee...
@lalus @emily_666 @nenocka @bibes @myska2233 @silvia259 @mulaska @lenusskaa @ask @lucikusik @nelinka79 @lucik194 @mcoya @breky @katika74 @filomena @soso @llucyi @biankacertik @ywett @zuzzka1 @njonja
ahojte baby, aktivitka dnes odoslana, davam sumarne foto, snad sa vam bude pacit.. podarilo sa mi aj pozicat laminovacku, tak nakoniec mate vsetky listy zalaminovane (breza, lipa, gastan jedly, pagastan konsky, jelsa, sipka, javor, dub a jablon).. vsetky listy boli laminovane lisovane a ususene, okrem dubu, uz sa mi neskor nepodarilo nazbierat ine, tak som pouzila aj tie laminovane za cerstva, vyzerali byt ok.. ostatne listy co som laminovala este za cerstva som radsej vsetky povyhadzovala, bo na niektorych sa mi zdalo, ze rastu plesne.. ospravedlnujem sa za to, ze listy nie su dokonale zelene, ale prirodu a prebiehajucu jesen nezastavim a aj ked som sa snazila zbierat len same ukazkove listy - pri lisovani a suseni si robili co chceli a s velkou radostou menili farbu - jelsa tmavla, breza zltla, jablon tmavla, javor niektory zbodkovatel, atd.. sranda pozorovat to, ze do novin date zeleny list a na druhy, treti den, ked ho prekladate opat do suchych novin pridete na to, ze list je uplne iny 😅 mozno na jar, v lete by sa dali nasusit krajsie.. listy som nepopisovala, to uz nechavam na vas, urobim aj album s fotkami aby ste ich vedeli rozoznat a priradit k nim spravny plod..
posielala som aj tri konariky ihlicnanov - borovica, borievka a smrekovec opadavy, smrekovec som striekala lakom na vlasy, aby na nom to ihlicie vydrzalo a neopadalo (snad prezije cestovanie a neopelicha uplne) 😅 mala som aj par konarikov zo smreku, ale tu pri suseni vsetko ihlicie opadlo ☹
plody aj s konarikmi mate zabalene v malych krabickach od caju, aby lepsie prezili cestu k vam, jahnada brezy je tiez striekana lakom na vlasy, aby sa nerozpadla a zabalena v malom vrecusku.. z plodov chyba este jablko - snad sa najde u kazdeho a pozabudla som na gastan jedly - neususeny som sa bala poslat..
este som zabudla, urcite odporucam robit si s malymi zberatelske vypravy do lesa, parku - domov nieco doniest a pohladat v mudrych knizkach co je to, ja sama som sa pri tom naucila rozlisovat stromy len podla listov 😀
link na album
https://www.modrykonik.sk/blog/lenusskaa/album/...
Ahojte baby, please HELP
Ja som urobila vsetky krajiny EU, je ich 28 stran, keby vam vsetky tlacim a aj laminujem, tak je to vyse 200 stran tlacit a laminovat...
Kolko krajin by vam stacilo vyltacit a zalaminovat?
Mozte mi prosim dat vediet, prip. vybrat krajiny? napr. okolite so Slovenskom a podobne?
Nemam problem Vam to poslat aj do posty
@ywett mne to staci poslat na e-mail erika.turanska@gmail.com 🙂
@mulaska @ask @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa
Fakt by vam stacilo poslat len na mail a uz si to vytlacite ale mali by ste tam aspon vsetky krajiny a plus som urobila aj vlajky na tie vsetky staty, poslala by som vam vsetko mailom?
Kocky, tak som to upravila, poslem vam okolite krajiny plus slovensko a chorvatsko a tiez aj vlajky k tymto krajinam a teda aj laminovat, ano - toto pojde balikom?
Vsetkym, co mi poslu mail, poslem vsetko spolu so vsetkymi krajinami Eu do mailiku 🙂
Aky je deadline na odoslanie?
no a ja som myslela, že dnes skončím, ale pri finálnom strihaní som zistila, že v jednej knižke som zle zviazala niektoré strany 😠 akože predierkovala som pri obrázku/písmenku/slove a zviazala do hrebeňovky naopak 😀
takže zajtra opravím a posielam.
Ano, ano dakujem, uz som to nasla na viacerych stranach...
Cize ODOSIELAME najneskor v PIATOK
@ask @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja
Ahojte maminky,
hlasim, ze karticky na sposob trojzlozkovych kariet, ktore sa doplnaju k stromom (12 stromov, plodov a listov), ktore pripravila @lenusskaa mam hotove v elektronickej podobe. Celkovo je subor na 6 stranach A4 (vzdy 2 druhy stromu (spolu s plodom a listom) na jednej A4ke.
Spolu je to 132 stran na vytlacenie farebne a laminovanie, co by pre mna znamenalo len vytlacenie 66 Eur (v nasom copy shope stoji farebna A4 0,50 centov, inde som ceny nezistovala, toto mam hned pod domom).
Su tu maminky, ktore si to nevedia vytlacit a zalaminovat? Pre ne to rada pripravim, no budem rada, ak by mi ten pocet ubudol. Ak mozete, prosim, ozvite sa mi, kto si prajete vytlacit a zalaminovat. Vsetky maminky dostanete v balicku suhrnne info (cierno-bielu tlaciaren mam doma🙂 a tiez pripravujem este par informacii o jednotlivych stromoch (aspon par zakladnych info). Tie, ktore si praju pribalit aj zalaminovane karticky - nachystam, ak bude v mojich financnych moznostiach, na doplnenie, aby plnili ucel trojzlozkovych kariet (t.j. vytlacit vsetko 2x - nazov+obrazok, nazov zvlast a obrazok zvlast) uz ponecham na Vas.
Subor s trojzlozkovymi kartami dostanete do Vasho inboxu hned ako sa zorientujem v tom, komu co mam do balicka dat.
Dakujem Vam krasne za spolupracu a tesime sa na aktivity🙂
Sona
Ja som tiez tak tlacila a laminovala planety u mna to sice vyslo na 4 strany pre kazdu... Uz mam pluzgiere od noznic a tolkeho strihania 😉
no ja som tiež tlačila kvantum papierov a samozrejme kupovala hrubšie (160mg) aby to neboli na tých klasických kancelárskych... a hrebeňovala a strihala do aleluja 😝 😀
ale tak keď to inak nepôjde, tak si teda vytlačím ešte aj tie krajiny EU (okrem susedných ktoré dostaneme) a aj tieto stromy

@ywett za nás určite tlač obojstranne aby si ušetrila papier i laminovačku...
ja tiež ešte nie som hotová... mám hotových 13 knižiek. papiere na zvyšné už mám vytlačené, takže to už len poviazať a postrihať na tretinky... no ale mám toho dooosť z práce 🤐 takže po večeroch povinne sedím pri zákonoch 😝