Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
dievčence, finišujem s textom o Dinosauroch, informácie kontrolujem wo wikipédii, oproti anglickému originálu som pridala som ešte jednu kartu - T-Rex nesmie chýbať 🙂 bude ich spolu 25 ks + texty s rozšíreným popisom a všeobecným intro do štúdia dinosaurov 🙂 😵
tiež poprosim na 4 časti🙂
@myska2233 dik,,,moze byt aj toto, je to fajn, uzatvaratelne.. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6025... ?? pripadne, keby ste dali nejake tipy, dievcata,,,dakujem
ask @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa
Kocky dnes mi prisiel uz prvy balik... Takze som mala zly odhad baliky budu asi vsetky tazsie ako 2 kg takze poprosim o vyssie postovne do 5kg 3,20 dakujem
A este vsetky ste mi neposlali tie adresy a emaily do IP
ask @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @ywett @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja @lenusskaa
dievcata,kde prosim kupujete zip-sacky, prip. ine uzatvaratelne vrecka? dakujem za tipy 😉 😉 😉 !
@lucikusik 🙂 Ahoj, nie, neponahlam, zatial som nastrihala len tie co uz napisali. Aj pre mojho na zaciatok nechavam len na dve casti, je to ovela jednoduchsie. A dakujem 🙂
Ale zasa ked su tie 4 casti....tak este aj nam velkym vychadzali kadejake divoke tvary kym sme to potriafali 😎 😀 😀 😀
baby mate uz nejake pokyny na odoslanie?? mne este nic neprislo ☹
Ahojte,
ja mam karticky hotove, uz len laminovanie, baby teda mam laminovat povinne, vsak? Snad to laminovacka prezije, lebo tych krajin je fakt vela, takze to bude x-stran. Robila som celu EU: obrazok, informacie, vlajky, takze akoby tri karticky...premyslam, ze vytlacim jednu krajiny vzdy obojsmerne a k tomu sa priradi vlajka? Dajte vediet.
Aky je posledny den na odosielanie? Dufam, ze stiham

@ask ak mozem poprosit - pre nas karticky na 4🙂 Dakujeme!!