icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

gega
14. okt 2013

Kocky a dokedy je termin odoslania a kam komu aka je dohoda?

atomica87
14. okt 2013

@evkalv
@barbora21 to nie su telne slamky, ale jumbo. Maju priemer 1mm. Podla mna je to aktivita normalne porovnatelna s navliekanim cestovin. Tie kusky slamiek su pre porovnanie vacsie ako penne.
@silvia259

Samozrejme ak sa vyjadri viac bab proti vymyslim nieco ine. Zatial to je myslim 5 za, dve proti a ostatne sa nevyjadrili.Mne to doslo dobre ako nahradna verzia tych cestovin. Jozi sa doma s tymi slamkami hrava ze si ich vysipe a zbiera do misky, ci preklada z misky do misky.

atomica87
14. okt 2013

@sharonik a este dodatok pre objasnenie, tie cisla su farebne. Zatial sa to da pouzit na priradovanie farieb a neskor na cisla.

atomica87
14. okt 2013

a este som nezacala vyrabat, takze nie je problem. Takze som si nasla este nahradnu aktivitu. Poprosim este raz o hlasovanie:
1., povodna aktivita
2., Vyrobila by som biele tvary / z toho materialu sa to farebne neda/ a dodala farebne snurky, a bola by prevliekacka. Tvary by boli zakladne geometricke, lebo do hviezdy ci srdca nedokazem narobit dierky. a na kazdy by bol oznaceny nejakou farbou. Mohla by som k tomu dodat aj tie farebne jumbo slamky, ze by sa to prevliekalo kadejako krizom, navliekalo, presivalo....ti sikovnejsi nam povysivaju nieo na den matiek 😀 😀 😀

atomica87
14. okt 2013

poprosim hlasovat co najskor. Zajtra poobede idem do tej galanterky, a potrebujem vediet kolko a akych snurok mi treba

atomica87
14. okt 2013

oprava...sorry baby za preklepy:
@evkalv @silvia259 @barbora21 to nie su tenke slamky, ale jumbo. Maju priemer 1cm. Podla mna je to aktivita normalne porovnatelna s navliekanim cestovin. Tie kusky slamiek su pre porovnanie vacsie ako penne.

weronnka18
14. okt 2013

@atomica87 ja som za,podla mna je to super aktivita,ma viac vyuziti 🙂

evkalv
14. okt 2013

@atomica87 mne sa paci aj ta prva ako som uz pisala ma vela moznosti vyuzitia ale pre tuto skupinu by sa viac hodilo to prevliekanie snurok cez tie tvary..a volakde na nete som videla aj take ze hlava chobotnice na spodu boli dierky a do nich sa prevliekali nitky ako chapadla aj to bolo mile...ale samozrejme ja sa pridam k vacsine 😉

atomica87
14. okt 2013

@evkalv vsak uvidime. Ak ju nebudem robit teraz, mozem ju robit pri druhej vymene 😎

macinka13
14. okt 2013

@atomica87 obe sa mi pacia 🙂 ale ta druha asi o trosku viac.taky zaklad sitia pre deturence.

avalsorim
14. okt 2013

@dadulajda v akej dielni? máš doma stolára? nevedel by urobiť to s tými 9 vrchnákmi, ale z dreva?

barbora21
14. okt 2013

@atomica87 ja som za prvu

barbora21
14. okt 2013

@gega este sme sa nedohodli, do stredy to vsetko dame dokopy

barbora21
14. okt 2013

@dadulajda nie berie sa vsetko, je jasne, ze vsetko sa ti pacit nemoze ale funguje to na odhlasovani vacsiny, takze aj ked sa ti nieco nepaci dostanes to a ty robis aktivitu stale pre 21 ludi

barbora21
14. okt 2013

Baby aku farbu chcete k tym geo tvarom z machovej - mam zelenu, cervenu, zltu a modru a potrebujem este jednu tak vyberte:
biela
cierna
hneda
oranzova
fialova

Pripadne rozmyslam, ze zoberiem dve bielu a ciernu aby sme mali tie zakladne farby a tym padom by som spravila este patuholnik. Co vy na to?

barbora21
14. okt 2013

@mirusa2 @malamargaretka baby co vase aktivity? ako ste na tom?

gega
14. okt 2013

@barbora21 dobre tak pomalycky mozem aj tak zacat 🙂

barbora21
14. okt 2013

@tatrankalucka ahoj mozeme s tvojou aktivitou pocitat ohladom tych emocii?

barbora21
14. okt 2013

@gega to urcite 🙂

evkalv
14. okt 2013

@barbora21 druha moznost sa mi pozdava 😀 😀 😀

barbora21
14. okt 2013

@ask @mixalka27 baby ak sa dve mamicky zajtra pocas dna neozvu berieme vas ako nahradnicky ak mate teda stale zaujem???

ask
14. okt 2013

@barbora21 Mam🙂 Som prihlasena aj v inych vymenach...ale jednu uz finisujem, na druhej usilovne pracujem a najdem si cas urcite aj na toto.

barbora21
14. okt 2013

@ask jeeej super, tak zajtra dam urcite vediet 🙂 do zajtra sa mali maminy vyjadrit tak pockam takto do vecera a potom nas mozes ohurit s napadmi 🙂 tesim sa 🙂

sharonik
14. okt 2013

@atomica87 ja som nebola proti, moj maly ma takmer 2 roky a zvladne v pohode aj slamky.

josenka
14. okt 2013

@atomica87 Mne sa páči tá druhá - prevliekanie šnúrok. A šnúrky ideš kupovať do galantérky? Pýtam sa ako blb, lebo som myslela, že to len v obuvi. 😅

josenka
14. okt 2013

@barbora21 Možnosť dva 😉 .

avalsorim
14. okt 2013

@barbora21 to sa mi páči 🙂

mixalka27
14. okt 2013

@barbora21 samozrejme, inak necitala som cele forum, ale vramci prehladnosti by sa mohol urobit album s vrecuskami ktore su uz dohodnute

barbora21
14. okt 2013

@mixalka27 album je v mojom fotoblogu ale cakam ci sa do zajtra ozvu tie dve maminy a potom vam vsetko napisem

mixalka27
14. okt 2013