Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@evkalv
@barbora21 to nie su telne slamky, ale jumbo. Maju priemer 1mm. Podla mna je to aktivita normalne porovnatelna s navliekanim cestovin. Tie kusky slamiek su pre porovnanie vacsie ako penne.
@silvia259
Samozrejme ak sa vyjadri viac bab proti vymyslim nieco ine. Zatial to je myslim 5 za, dve proti a ostatne sa nevyjadrili.Mne to doslo dobre ako nahradna verzia tych cestovin. Jozi sa doma s tymi slamkami hrava ze si ich vysipe a zbiera do misky, ci preklada z misky do misky.
a este som nezacala vyrabat, takze nie je problem. Takze som si nasla este nahradnu aktivitu. Poprosim este raz o hlasovanie:
1., povodna aktivita
2., Vyrobila by som biele tvary / z toho materialu sa to farebne neda/ a dodala farebne snurky, a bola by prevliekacka. Tvary by boli zakladne geometricke, lebo do hviezdy ci srdca nedokazem narobit dierky. a na kazdy by bol oznaceny nejakou farbou. Mohla by som k tomu dodat aj tie farebne jumbo slamky, ze by sa to prevliekalo kadejako krizom, navliekalo, presivalo....ti sikovnejsi nam povysivaju nieo na den matiek 😀 😀 😀
poprosim hlasovat co najskor. Zajtra poobede idem do tej galanterky, a potrebujem vediet kolko a akych snurok mi treba
@atomica87 ja som za,podla mna je to super aktivita,ma viac vyuziti 🙂
@atomica87 mne sa paci aj ta prva ako som uz pisala ma vela moznosti vyuzitia ale pre tuto skupinu by sa viac hodilo to prevliekanie snurok cez tie tvary..a volakde na nete som videla aj take ze hlava chobotnice na spodu boli dierky a do nich sa prevliekali nitky ako chapadla aj to bolo mile...ale samozrejme ja sa pridam k vacsine 😉
Baby aku farbu chcete k tym geo tvarom z machovej - mam zelenu, cervenu, zltu a modru a potrebujem este jednu tak vyberte:
biela
cierna
hneda
oranzova
fialova
Pripadne rozmyslam, ze zoberiem dve bielu a ciernu aby sme mali tie zakladne farby a tym padom by som spravila este patuholnik. Co vy na to?
@mirusa2 @malamargaretka baby co vase aktivity? ako ste na tom?
@tatrankalucka ahoj mozeme s tvojou aktivitou pocitat ohladom tych emocii?

Kocky a dokedy je termin odoslania a kam komu aka je dohoda?