icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

malamargaretka
17. okt 2013

@dadulajda maminka mam na teba veelku prosbu- dievcata odhlasovali u teba navliekanie vrchnacikov- zial my doma uz taku hru originalnu mame. Mohla by si teda pre mna vyrobit tu prvu aktivitku? teda deometricke tvary ukladanie na količky? dakujem za odpoved, katka

janceh
17. okt 2013

@barbora21 byla bych pro termin nejpozdeji do konce prvniho tydne v listopadu 🙂

ask
17. okt 2013

@malamargaretka Pokial s tym nema problem samotna maminka ktora to vyraba tak mna to urcite netrapi 😎 😉 Iba ak to ze som chamtava a chcela by som najradsej obe 🤐 😎

dadulajda
17. okt 2013

@malamargaretka ahoj, nemam s tym problem a ako som aj hovorila,rozdiel v hlasovani bol len 3,takze skoro polovica bab to nechce...preto som rozmyslala urobit dve aktivity, kazdej to,co si zahlasovala. Kupit musim akurat tie koliky a uz len bud.tyzden stihnem..takze odovzdavka pripada skor na ten november,ale ak to sefka @barbora21 dovoli, tak kazdej teda spravim co chce, a odspodu nalepim maly pasik s nickom,ktorej mamine co ide. Viem ze tej,co to bude balit sa to skomplikuje,ale nespravi to pre skupinu? co vy nato baby????

a ja mam tiez taku malilinku prosbu..mne sa aktivity od mirusa2 moc nehodia,lebo maly farby vie a sklada mi puzzle s 9 kockami..tak neviem co by s tymto robil 😒 a tiez som sa pytala na aktivitu od tisbu,lebo ju nechapem,ci mi mozte napisat o co ide 😅 dakujem 😉

malamargaretka
17. okt 2013

@dadulajda jeeeej🙂🙂tesím sa tesíííím!DAKUJJEM!!! ako ja by som bola za to, aby kazda mala od teba to, co chcela a hlavne aj ty by si mala menej toho zhanania vrchnakov.....no ale ako rozhodne Barbora21...sa nesmierne tesim na tuto aktivitku🙂🙂🙂parada... 🙂 🙂 🙂

atomica87
18. okt 2013

@malamargaretka
@barbora21
Tiez suhlasim s tym oktobrom.

barbora21
18. okt 2013

@dadulajda
@ask
@malamargaretka baby kludne, dadulajda napis vsetkym babam, aby ti cim skor dali vediet ktoru aktivitu teda chcu a priloz este raz foto oboch a k tomu popis

barbora21
18. okt 2013

@dadulajda co sa tyka aktivity od @tisba viem si s tym predstavit zaklady dopravnej vychovy - zelena chod a cervena stoj a aktivity s tym spojene, dalej na aku farbu hodi tak takej farby musi priniest rozne predmety v byte, pripadne si k tomu dorobit napr. hadanky alebo ulohy na troch kartickach tej farby a ked hodi na zelenu bude robit ulohy zo zelenej kopy a pod.

sunsun
18. okt 2013

@dadulajda jeeejjj...mne by sa to tiez tak pozdavalo, keby sa ti to chcelo robit dvojako.... 🙂 tie geo tvary ma totiz dostali... 😉

barbora21
18. okt 2013

@dadulajda a co sa tyka mirusa2 tak tam sama neviem ze co lebo tazko sa dohaduje nieco bez nej a bohuzial tato vymena vyzaduje komunikaciu aj ked chapem ze nie je pri pc kazdy den ale potom sa to tazko robi, organizuje a pod.

sunsun
18. okt 2013

@barbora21 barborka, ja netusim, kedy moja objednavka pride, lebo objednavam z netu 😒 tiez sa bojim, ze koniec oktobra bude pre mna hranicny termin aj pri siti, kedze som v tom uplny laik, mne by tyzden naviac pomohol....

barbora21
18. okt 2013

@sunsun urcite to do konca oktobra nebude

ask
18. okt 2013

@barbora21 @sunsun Prave kvoli maminkam co nemaju dostupny material a musia ho objednavat z netu sa zvykne dat minimalne mesiac...dva tyzdne su dost kratke. Samozrejme ze sa vsetky posnazime aby to bolo co najskor 😵 Mozeme sa Ti kazda nahlasit ked sa nam podari aktivitku dokoncit a budes mat prehlad. Alebo na konci oktobra mozes vsetky vyzvat aby dali info v akej su faze ...

atomica87
18. okt 2013

Tak ja finisujem s prvymi kusmi 😎
Ak mate hotofku aj niekto iny, nehodite fotecku? Ja som zvedavaaaa...

barbora21
18. okt 2013

@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27 baby co sa tyka maminy mirusa 2 tak som jej dnes napisala IP ze ak sa chce aktivity zucastnit nech si aktivitu navrhne sama a odkomunikuje to s vami, lebo vcera som sem dala tie jej navrhy a niektorym sa to pacilo a inym nie...ale pravdupovediac mne sa nechce riesit jej aktivitu a hlavne tazko sa dohaduje s niekym s kym nemozete komunikovat. Takze dnes som jej napisala cez IP tuto spravu:
Ahoj no niektorym maminam sa tie puzzle nepacia lebo ze ich deti uz skladaju tazsie a mne osobne sa to tazko riesi ked sa to neda s tebou odkomunikovat. Je to tvoja aktivita a ty by si ju mala maminam ponuknut a diskutovat s nimi ich navrhy. Uprimne mne sa nechce riesit tvoju aktuvitu za teba. Neber to prosim ta v zlom, nechcem ta urazit ani nic ine, pisem to tak ako to citim. Takze ak sa chces pridat ponukmi maminam svoje navrhy, odkomunikuj to s nimi tak ako to robila kazda jedna z nas. Aktivity sme dnes chceli uzavriet ale do nedele pockame ci sa pridas alebo nie...tuto spravu poslem aj babam aby vedeli ze som ti pisala.

Takze ak sa do nedele ozve a ponukne aktivitu tak nas bude 21 a ak sa neozve bude nas 20.

barbora21
18. okt 2013

@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
TERMIN ODOSLANIA JE 15.11. s tym, ze:
1. vsetky instrukcie ohladom odoslania dostanete dnes alebo zajtra
2. ak budete mat aktivitu skor tak ju poslete pravdaze skor 🙂 a date vediet ze ste ju poslali 🙂
3. minimalne uz teraz si mozete zaobstarat krabicu rozmerov A4 do ktorej aktivity date a v ktorej vam spat budu zaslane vsetky aktivity (krabica od topanok, pripadne predavaju krabice aj na poste)
4. potrebne je zaobstarat si sacky do ktorej kazdu aktivitu date - najlepsie su tie sacky co sa daju hore zapnut - kuk obrazok - pravdaze zavisi od konkretnej aktivity, predpokladam, ze niektore sa do tych sackov nezmestite, ale kazda aktivita musi byt v niecom zvlast uzavreta, lebo potom pri triedeni by to zabralo veeeela casu a bola by to robota navyse - takto ked to bude v nejakom sacku tak sa to len rozhadze do krabic a hotovo

ask
18. okt 2013

@atomica87 Vyzera to vyborne! Verim ze krpca to zaujme, chvalim pestrost farieb 🙂

barbora21
18. okt 2013

@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
kto by mal problem s krabicou odporucam toto - maju ich v roznych rozmeroch, treba pozriet do ktorej sa zmesti A4
http://www.postshop.sk/b2c/catalog/setCurrentIt...

evkalv
18. okt 2013

@atomica87 chvalim chvalim 😉 aktivitka vyzera uzasne idem pridat aj ja moju uz je 10 slimacikov hotovych...buduci tyzden urobim dalsich 10 a posielam ...😉

avalsorim
18. okt 2013

@evkalv ty si nejaká rýchla 🙂

weronnka18
18. okt 2013

@barbora21 a tie uzatvárateľné sáčky ideš kde kupovať? googlila som a je toho dosť, tak sa pýtam, či máš nejaký tip - aj v kamennom obchode, či objednáš z netu?
alebo aj ostatné baby môžu odpovedať, ak majú tipy 🙂

weronnka18
18. okt 2013

@atomica87 vyzerá to perfiš, teším sa 🙂

evkalv
18. okt 2013

Tak to sú slimáčikova...rozmýšľala som čo tam ešte vymyslieť ...či tam pripevniť nejaké obrázky, alebo dole na telo nejakú šnúrku a povystrihovať ešte tvary na navliekanie...skúsila som, vyrobila som si jedného cvičného a výsledok som otestovala na mojej malej a zistila som že nalepené obrázky sa tam moc nehodia lebo trošku prekážajú pri posúvaní guličky, a tie tvary s tou šnúrkou rozptyľovali...predsa je to hmatový labyrint tak by sa malo dieťa sústrediť len na tú guličku vo vnútri a posúvať ju...guličky som tam dala dve jednu väčšiu, jednu menšiu nech sa trošku detičky potrápia...ale celkovo to nie je ľahké presunúť cez tie okrúhle uličky, takže len trpezlivosť trpezlivosť a trpezlivosť 😀 😀 😀

evkalv
18. okt 2013

@weronnka18 v ikei ich majú a za celkom dobrú cenu v porovnaní s inými cenami 🙂 aj ja si ich tam budem musieť dať kúpiť... 🙂

atomica87
18. okt 2013

@weronnka18 neviem od kial si, ale v ba sa daju kupit kdekolvek. V sevte napriklad ich kupujem ja. Ja som naposledy kupila rozmer 20x30 cm 100ks za 4e. Do tych idem aj balit.

barbora21
18. okt 2013

@weronnka18 @evkalv no ako pise @atomica87 bud Sevt alebo Ikea

sharonik
18. okt 2013

@atomica87 výborne to vyzerá, už sa na to tešíme

sharonik
18. okt 2013

@evkalv Sú úžasní 🙂

silvia259
18. okt 2013

@evkalv krása- už sa tešíme!

dadulajda
18. okt 2013

babule takze pre male komplikacie sa to dava znova, tie, ktore chcete odomna tuto aktivitu prosim o lajk, je to uz DEFINITIVNE!!
ohladne aktivity...nebola som este v dielni,lebo som v inom meste,ale v nedelu idem na 2 tyzdne,za ktore to budem musiet vyrobit,takze konkretne neviem co ma caka.Fotky som mailovala priatelovi a povedal,ze material maju,nie je problem. Len tie koliky dokupim. Chcem len povedat,ze moj plan je robit to na mensej ploche,lebo ste ma zbuzerovali ze je to vrecoskova aktivita 😝 a prip.rozmyslam kazdy tvar spravit na zvlast malej stvorcovej platni.To si budeme upresnovat v tyzdni.
@ask ty prosim ta nehlasuj,dohodneme sa v IP 😉