Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@malamargaretka Pokial s tym nema problem samotna maminka ktora to vyraba tak mna to urcite netrapi 😎 😉 Iba ak to ze som chamtava a chcela by som najradsej obe 🤐 😎
@malamargaretka ahoj, nemam s tym problem a ako som aj hovorila,rozdiel v hlasovani bol len 3,takze skoro polovica bab to nechce...preto som rozmyslala urobit dve aktivity, kazdej to,co si zahlasovala. Kupit musim akurat tie koliky a uz len bud.tyzden stihnem..takze odovzdavka pripada skor na ten november,ale ak to sefka @barbora21 dovoli, tak kazdej teda spravim co chce, a odspodu nalepim maly pasik s nickom,ktorej mamine co ide. Viem ze tej,co to bude balit sa to skomplikuje,ale nespravi to pre skupinu? co vy nato baby????
a ja mam tiez taku malilinku prosbu..mne sa aktivity od mirusa2 moc nehodia,lebo maly farby vie a sklada mi puzzle s 9 kockami..tak neviem co by s tymto robil 😒 a tiez som sa pytala na aktivitu od tisbu,lebo ju nechapem,ci mi mozte napisat o co ide 😅 dakujem 😉
@dadulajda jeeeej🙂🙂tesím sa tesíííím!DAKUJJEM!!! ako ja by som bola za to, aby kazda mala od teba to, co chcela a hlavne aj ty by si mala menej toho zhanania vrchnakov.....no ale ako rozhodne Barbora21...sa nesmierne tesim na tuto aktivitku🙂🙂🙂parada... 🙂 🙂 🙂
@malamargaretka
@barbora21
Tiez suhlasim s tym oktobrom.
@dadulajda
@ask
@malamargaretka baby kludne, dadulajda napis vsetkym babam, aby ti cim skor dali vediet ktoru aktivitu teda chcu a priloz este raz foto oboch a k tomu popis
@dadulajda co sa tyka aktivity od @tisba viem si s tym predstavit zaklady dopravnej vychovy - zelena chod a cervena stoj a aktivity s tym spojene, dalej na aku farbu hodi tak takej farby musi priniest rozne predmety v byte, pripadne si k tomu dorobit napr. hadanky alebo ulohy na troch kartickach tej farby a ked hodi na zelenu bude robit ulohy zo zelenej kopy a pod.
@barbora21 @sunsun Prave kvoli maminkam co nemaju dostupny material a musia ho objednavat z netu sa zvykne dat minimalne mesiac...dva tyzdne su dost kratke. Samozrejme ze sa vsetky posnazime aby to bolo co najskor 😵 Mozeme sa Ti kazda nahlasit ked sa nam podari aktivitku dokoncit a budes mat prehlad. Alebo na konci oktobra mozes vsetky vyzvat aby dali info v akej su faze ...
@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27 baby co sa tyka maminy mirusa 2 tak som jej dnes napisala IP ze ak sa chce aktivity zucastnit nech si aktivitu navrhne sama a odkomunikuje to s vami, lebo vcera som sem dala tie jej navrhy a niektorym sa to pacilo a inym nie...ale pravdupovediac mne sa nechce riesit jej aktivitu a hlavne tazko sa dohaduje s niekym s kym nemozete komunikovat. Takze dnes som jej napisala cez IP tuto spravu:
Ahoj no niektorym maminam sa tie puzzle nepacia lebo ze ich deti uz skladaju tazsie a mne osobne sa to tazko riesi ked sa to neda s tebou odkomunikovat. Je to tvoja aktivita a ty by si ju mala maminam ponuknut a diskutovat s nimi ich navrhy. Uprimne mne sa nechce riesit tvoju aktuvitu za teba. Neber to prosim ta v zlom, nechcem ta urazit ani nic ine, pisem to tak ako to citim. Takze ak sa chces pridat ponukmi maminam svoje navrhy, odkomunikuj to s nimi tak ako to robila kazda jedna z nas. Aktivity sme dnes chceli uzavriet ale do nedele pockame ci sa pridas alebo nie...tuto spravu poslem aj babam aby vedeli ze som ti pisala.
Takze ak sa do nedele ozve a ponukne aktivitu tak nas bude 21 a ak sa neozve bude nas 20.
@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
TERMIN ODOSLANIA JE 15.11. s tym, ze:
1. vsetky instrukcie ohladom odoslania dostanete dnes alebo zajtra
2. ak budete mat aktivitu skor tak ju poslete pravdaze skor 🙂 a date vediet ze ste ju poslali 🙂
3. minimalne uz teraz si mozete zaobstarat krabicu rozmerov A4 do ktorej aktivity date a v ktorej vam spat budu zaslane vsetky aktivity (krabica od topanok, pripadne predavaju krabice aj na poste)
4. potrebne je zaobstarat si sacky do ktorej kazdu aktivitu date - najlepsie su tie sacky co sa daju hore zapnut - kuk obrazok - pravdaze zavisi od konkretnej aktivity, predpokladam, ze niektore sa do tych sackov nezmestite, ale kazda aktivita musi byt v niecom zvlast uzavreta, lebo potom pri triedeni by to zabralo veeeela casu a bola by to robota navyse - takto ked to bude v nejakom sacku tak sa to len rozhadze do krabic a hotovo
@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
kto by mal problem s krabicou odporucam toto - maju ich v roznych rozmeroch, treba pozriet do ktorej sa zmesti A4
http://www.postshop.sk/b2c/catalog/setCurrentIt...
@barbora21 a tie uzatvárateľné sáčky ideš kde kupovať? googlila som a je toho dosť, tak sa pýtam, či máš nejaký tip - aj v kamennom obchode, či objednáš z netu?
alebo aj ostatné baby môžu odpovedať, ak majú tipy 🙂
@atomica87 vyzerá to perfiš, teším sa 🙂
Tak to sú slimáčikova...rozmýšľala som čo tam ešte vymyslieť ...či tam pripevniť nejaké obrázky, alebo dole na telo nejakú šnúrku a povystrihovať ešte tvary na navliekanie...skúsila som, vyrobila som si jedného cvičného a výsledok som otestovala na mojej malej a zistila som že nalepené obrázky sa tam moc nehodia lebo trošku prekážajú pri posúvaní guličky, a tie tvary s tou šnúrkou rozptyľovali...predsa je to hmatový labyrint tak by sa malo dieťa sústrediť len na tú guličku vo vnútri a posúvať ju...guličky som tam dala dve jednu väčšiu, jednu menšiu nech sa trošku detičky potrápia...ale celkovo to nie je ľahké presunúť cez tie okrúhle uličky, takže len trpezlivosť trpezlivosť a trpezlivosť 😀 😀 😀
@weronnka18 v ikei ich majú a za celkom dobrú cenu v porovnaní s inými cenami 🙂 aj ja si ich tam budem musieť dať kúpiť... 🙂
@weronnka18 neviem od kial si, ale v ba sa daju kupit kdekolvek. V sevte napriklad ich kupujem ja. Ja som naposledy kupila rozmer 20x30 cm 100ks za 4e. Do tych idem aj balit.
@weronnka18 @evkalv no ako pise @atomica87 bud Sevt alebo Ikea
babule takze pre male komplikacie sa to dava znova, tie, ktore chcete odomna tuto aktivitu prosim o lajk, je to uz DEFINITIVNE!!
ohladne aktivity...nebola som este v dielni,lebo som v inom meste,ale v nedelu idem na 2 tyzdne,za ktore to budem musiet vyrobit,takze konkretne neviem co ma caka.Fotky som mailovala priatelovi a povedal,ze material maju,nie je problem. Len tie koliky dokupim. Chcem len povedat,ze moj plan je robit to na mensej ploche,lebo ste ma zbuzerovali ze je to vrecoskova aktivita 😝 a prip.rozmyslam kazdy tvar spravit na zvlast malej stvorcovej platni.To si budeme upresnovat v tyzdni.
@ask ty prosim ta nehlasuj,dohodneme sa v IP 😉

@dadulajda maminka mam na teba veelku prosbu- dievcata odhlasovali u teba navliekanie vrchnacikov- zial my doma uz taku hru originalnu mame. Mohla by si teda pre mna vyrobit tu prvu aktivitku? teda deometricke tvary ukladanie na količky? dakujem za odpoved, katka