Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Baby ak by som mohla ,ja by som vyrobila aktivitu so štipcami, niečo ako pridala gega s určovanim farieb obr. Bol 3 v poradi.... Napište či v slovenčine alebo angličtine. A či sa vám aktivita páči...
@tisba ten semafor je skvelý🙂
@lenivka @labudka @tatrankalucka @chrumka84 @sunsun @zuzka9449 @bartonka1 @e.l.i.e.n.k.a @atomica87 @ellaeliska @avalsorim @tisba @josenka @weronnka18 @silvia259 @mirusa2 @gega @janceh @malamargaretka
Baby tak zostanme takto ako sme, pripadne maminy co maju starsie deti sa mozu na zaklade navrhov rozhodnut ci zostanu alebo nie. Dajte LAJK ak suhlasite a mozeme zacat dohadovat, kto co urobi.
Podla mojho nazoru, by bolo dobre nedelit sa. Ja viem, že deti okolo 2.5 roku nebudu vkladat nejake utvary niekde, možno ich to nebude bavit dlho,vyskušaju to, stretnu sa s novym materialom, pridu k inemu rozmeru tej ktorej hračky, ktoru maju doma. Z vlastnej skusenosti píšem.... mam 5a pol ročnu dcerku a 22 mesacnu .Neviem, ci som to dostatočne vysvetlila, a ci ste to pochopili?!
@ellaeliska mohlo by to byt aj v slovenskom aj anglickom jazyku ak by sa dalo co vy na to?
Ok, dam to na jednu skupinu stipcov, alebo na dve? Ešte musim premysliet aku farbu použijem. Môžu byť akrylky?
Baby, pokiaľ sa chcete deliť, tak OK teda, ja zostávam v drobcovskej skupine (okolo roku).
Aktivity sa mi páčia tieto, trúfla by som si urobiť niečo také ako je ten macko, možno by nebol macko, ale niečo iné, trošku viem šiť:
http://www.amazon.com/Melissa-Doug-Basic-Skills...
Kto si trúfa robiť s drevom, tak toto je fajn:
http://www.amazon.com/Learning-Resources-Stacki...
Alebo by som mohla urobiť toto:
@ellaeliska ja bych jen poprosila bud v cestine, nebo jen anglicky a nechat misto na cestinu, jestli mohu moc moc moc poprosit popr. i u dalsich aktivit, kde se bude SK nebo jiny jazyk vyskytovat. Moc dekuji emoticon
@ellaeliska ja neviem ci mozu akrylky davat deti do ust.... 😒 ja ak budem robit s drevom, planujem pouzit farbu, ktora je nezavadna aj ked ju oblizuju....(ona je v takych plechovkach, len neviem, ake najmensie maju)
@josenka my by sme v podstate s barborkou @barbora21 robili kazda nieco ine.... - ja drevenne kocky (tvary) zamerane na farby, ktore by sa vsak neskor dali opat pouzit, ale uz ako skladacka a barborka by z machovej gumy robila geo tvary....obe by sme laminovali, ja farby (na neskorsie vyuzitie aj obrazky), ona utvary....
@ellaeliska stipce mozu byt 🙂 a dala by som slovencinu, pripadne SK aj AJ
Ahojte,dalo by sa ešte do tejto skupiny pridať?
Mám otázku, keď si vyberiem, čo idem robiť, musím to urobiť 10 krát to isté?
@ellaeliska ja som aj za ang. 😉
kocky na mna vobec nehladte je vas tu viac s malymi detickami kludne si porobte aktivitky, my aj tak stale doma nieco vyrabame,takze za mna nevadi ;)

@sunsun ja by som to nedelila, aj Montessori zaraďuje tieto deti do jednej skupiny.