Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@barbora21 vrchnákov mám habadej, len si neviem predstaviť aké rozmery bude mať balík s 20 podložkami a 800 vrchnákmi🙂 Inak tie vrchnáky z PET fliaš sú viac menej také isté, bez ohľadu na objem fľaše. Takže akurát niektoré majú na vrchu nápis, alebo nejaké vrúbiky po bokoch, ale na ten závit sedia...
@tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
PODMIENKY ODOSLANIA:
Prijem balikov bude mat na starosti @avalsorim - jej adresu vam poslem do IP - sukromnych sprav, aby tu nebola zverejnena len tak... a tu su vsetky podmienky - ak niecomu nechapete pytajte sa:
1. Kazda aktivita musi byt zabalena v zatvaracich sackoch, ak by ste take nemali, nezohnali, tak aspon zabalte nejakym sposobom kazdu aktivitu zvlast, aby sa to lahko mohlo triedit.
2. Ak chcete ku kazdej aktivite mozete pribalit kratky navod ako ju vyuzit - myslim, ze pri niektorych je to jasne a dost sme komunikovali aj tu, takze to nie je povinne.
3. Co sa tyka poctu bude nas 20 alebo 21 podla toho ci sa ta jedna mamina ozve - definitivny pocet vam poviem v pondelok.
4. Poslete vsetky aktivity aj tu svoju, pripadne si ju oznacte nickom odtialto z konika, bude to jednoduchsie pri triedeni balikov spat na odoslanie k vam.
5. Ak robite dve aktivity kazdu je potrebne oznacit nickom odtialto z konika, aby avalsorim vedela komu ju ma dat do balika.
6.. Velkost krabice sme sa dohodli na rozmere A3
7. Do balika dajte na papieriku napisanu svoju adresu kam potom chcete aby vam bol balik zaslany.
8. Co sa tyka postovneho: balik vam bude zaslany spat 2.triedou a predpokladam, ze sa zmestime do 5 kg teda poslite sumu 3,20 eura - teda peniazky vlozte do balika (podla cenika Slov.posty - balik 2. triedy do 5 kg)
8. Ked budete balit svoj balik do baliaceho papiera tak taky isty kus baliaceho papiera dajte do balika, aby ho potom mohla avalsorim zabalit a nezhanala na vlastne naklady baliaci papier.
9. Neviem ci sa musi k baliku vypisovat aj podaci listok, takze preistotu ho dajte do balika a vypiste na nom adresu odosielatela a aj adresu prijimatela. Nepomilte sa: adresa odosielate bude adresa avalsorim a adresa prijimatela bude vasa adresa.
10. Termin odoslania je 15.11. V momente ked balik odoslete napiste prosim sem do fora mne aj avalsorim, aby sme mali prehlad.
Ked si tuto spravu precitate dajte podnu "LAJK - Paci sa mi to" aby som videla ci si ju vsetky maminy precitali.
ahojte baby, ozyvam sa hromadne sem.. vymeny sa nakoniec nezucastnim, nakolko momentalne nemam podmienky na to, aby som s vami odkomunikovala vyber mojej aktivitky.. mrzi ma akurat to,ze som sa hlasila od prvej strany, na strane 5 v tejto diskusii som davala aj foto navrhov, co mozem vyrobit, aktivitku ktoru som chcela robit a mala ju uz takmer schvalenu robi niekto iny atd.. preto len k organizacii, skuste si dat nabuduce pozor, kto sa k akej aktivitke hlasi, kto dava ake navrhy, pripadne si to aj niekde poznacit a neodpisat ho len na zaklade toho, ze netravi denne cas na nete.. prajem vela chuti do vyrabania a nech si drobci aktivitky uziju 🙂
Baby tak dnes som bola v tescu a objavila som tam tie zip sacky volaju sa tesco food and freezer bags zip seal biely obal na boku s cucoriedkami...mali dva rozmery 18x18 tych bolo 30 ks v baliku a stali cca 3,50€ a tie druhe maju rozmer 26x26 cm a stoja tiez tak 3,50 ale v baleni ich je len 20...tak som si dnes kupila tie vacsie dva baliky a najdete ich tam kde predavaju sacky do kosa, obycajne sacky, alobal a podobne veci...len tak pre info ...mozno to niekomu pomoze 😉
@barbora21 + pre VSETKY- maminky uplne suhlasim s podmienkami az na jednu malickost- avalsorim bude mat s tym koooopec prace- pozbierat, rozdelit, popisat, pobalit, odniest na postu 20balikov- no to da zabrat- tak za ochotu to robit a jej vzacny cas co tak mala odmena - do BALIKA namiesto 3,20e (postovne) dajme radsej 3,5e, alebo 4e- viem ze to je uplne minimum, ale toť moj navrh- kludne mozu byt aj ine navrhy🙂🙂🙂🙂
Drha otazka- kde sa da zohnat a A3 krabica??
@malamargaretka ja so 4 eurami plne suhlasim, ak budu suhlasit aj dalsie tak nemam problem 🙂 a ta krabica A3 by aj mna zaujimala
@malamargaretka navrh 1 ja suhlasim so vsetkym na com sa dohodne vacsina a otazka 2 - v jednote alebo v nejakom mensom obchode dokonca u nas vykladaju na taku policku pri kosiky a ludia si mozu povyberat krabice ake potrebuju...
@malamargaretka @barbora21 suhlasim so 4 eurackami 🙂
@malamargaretka
@barbora21
Suhlasim aj ja so 4€,- tesime sa ked uz budeme mat pokope vsetky aktivity 🙂
@tatrankalucka
tiež som za 4 ečka a krabica aj na pošte by mala byť, nie? a v jednote kde presne?
@weronnka18 Stačí, keď v jednote alebo hocijakom malom obchode odchytíš predavačku a povieš jej, že potrebuješ veľkú krabicu. 😉
baby ja som proti tomu, aby sa navyšovala cena poštovného.
@mirusa2 ja sa ti hlboko ospravedlnujem, že som ti prebrala aktivitu. to nebolo mojim cieľom. Na začiatku v tom bol chaos a keďže si sa neozývala tak ju idem robiť ja. Ešte stále môžeš urobiť tú aktivitu s tými vrchnákmi, ktorú si navrhovala. Myslím, že väčšina mamičiek by ju brala.
@avalsorim 😎 hm, ...co sa da robit, tusim sme Ta prehlasovali 😉 Aj ja vdacne pridam navyse, budes mat s tym starost a tych 20 balikov na poste bude chvilu trvat....nechcela by sm byt v tej chvili za Tebou 🙂 Uz si niekedy skusala ten elektronicky podaj? Vraj je to rychlejsie a jednosuchsie, ale osobnu skusenost zatial nemam.
@atomica87 slovenska posta proste :-/ pozname...zatial to je monopol,aj ked teda kurieri sa rozmohli,ale stale su drahsi a predsa list nebudes posielat po kurierovi,no je to naprd,tiez milujem,ked mam zlty listok a pritom som doma :-/ 🙂

@josenka teraz som tam este pridala aktivitu od tatrankalucka a do nedele ak sa ozve mirusa2 tak jej navrh pridam a ak sa neozve tak nas je 20