icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
18. okt 2013

@josenka teraz som tam este pridala aktivitu od tatrankalucka a do nedele ak sa ozve mirusa2 tak jej navrh pridam a ak sa neozve tak nas je 20

sharonik
18. okt 2013

@barbora21 vrchnákov mám habadej, len si neviem predstaviť aké rozmery bude mať balík s 20 podložkami a 800 vrchnákmi🙂 Inak tie vrchnáky z PET fliaš sú viac menej také isté, bez ohľadu na objem fľaše. Takže akurát niektoré majú na vrchu nápis, alebo nejaké vrúbiky po bokoch, ale na ten závit sedia...

macinka13
18. okt 2013

@sharonik ahoj ak mozem poprosit aj ja nejake vrchnaciky, tiez nekupujeme casto balenu vodu a sladene napoje. A tvoja aktivitka je uzasna,uz sa neviem dockat.

sharonik
18. okt 2013

@macinka13 Ďakujem. Vrchnáky Ti pošlem.

avalsorim
18. okt 2013

@sharonik my jedno-farebné máme, ale tú farebnú sadu nám prosím pošli. veď tých je len 5 však? nálepky keď pošleš tak na tie jednofarbné si polepím 🙂

sharonik
18. okt 2013

@avalsorim je ich desať, ale samozrejme, že pošlem

avalsorim
18. okt 2013

@sharonik ďakujem už teraz sa tešíme 🙂

barbora21
19. okt 2013

@tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
PODMIENKY ODOSLANIA:

Prijem balikov bude mat na starosti @avalsorim - jej adresu vam poslem do IP - sukromnych sprav, aby tu nebola zverejnena len tak... a tu su vsetky podmienky - ak niecomu nechapete pytajte sa:

1. Kazda aktivita musi byt zabalena v zatvaracich sackoch, ak by ste take nemali, nezohnali, tak aspon zabalte nejakym sposobom kazdu aktivitu zvlast, aby sa to lahko mohlo triedit.

2. Ak chcete ku kazdej aktivite mozete pribalit kratky navod ako ju vyuzit - myslim, ze pri niektorych je to jasne a dost sme komunikovali aj tu, takze to nie je povinne.

3. Co sa tyka poctu bude nas 20 alebo 21 podla toho ci sa ta jedna mamina ozve - definitivny pocet vam poviem v pondelok.

4. Poslete vsetky aktivity aj tu svoju, pripadne si ju oznacte nickom odtialto z konika, bude to jednoduchsie pri triedeni balikov spat na odoslanie k vam.

5. Ak robite dve aktivity kazdu je potrebne oznacit nickom odtialto z konika, aby avalsorim vedela komu ju ma dat do balika.

6.. Velkost krabice sme sa dohodli na rozmere A3

7. Do balika dajte na papieriku napisanu svoju adresu kam potom chcete aby vam bol balik zaslany.

8. Co sa tyka postovneho: balik vam bude zaslany spat 2.triedou a predpokladam, ze sa zmestime do 5 kg teda poslite sumu 3,20 eura - teda peniazky vlozte do balika (podla cenika Slov.posty - balik 2. triedy do 5 kg)

8. Ked budete balit svoj balik do baliaceho papiera tak taky isty kus baliaceho papiera dajte do balika, aby ho potom mohla avalsorim zabalit a nezhanala na vlastne naklady baliaci papier.

9. Neviem ci sa musi k baliku vypisovat aj podaci listok, takze preistotu ho dajte do balika a vypiste na nom adresu odosielatela a aj adresu prijimatela. Nepomilte sa: adresa odosielate bude adresa avalsorim a adresa prijimatela bude vasa adresa.

10. Termin odoslania je 15.11. V momente ked balik odoslete napiste prosim sem do fora mne aj avalsorim, aby sme mali prehlad.

Ked si tuto spravu precitate dajte podnu "LAJK - Paci sa mi to" aby som videla ci si ju vsetky maminy precitali.

mirusa2
19. okt 2013

ahojte baby, ozyvam sa hromadne sem.. vymeny sa nakoniec nezucastnim, nakolko momentalne nemam podmienky na to, aby som s vami odkomunikovala vyber mojej aktivitky.. mrzi ma akurat to,ze som sa hlasila od prvej strany, na strane 5 v tejto diskusii som davala aj foto navrhov, co mozem vyrobit, aktivitku ktoru som chcela robit a mala ju uz takmer schvalenu robi niekto iny atd.. preto len k organizacii, skuste si dat nabuduce pozor, kto sa k akej aktivitke hlasi, kto dava ake navrhy, pripadne si to aj niekde poznacit a neodpisat ho len na zaklade toho, ze netravi denne cas na nete.. prajem vela chuti do vyrabania a nech si drobci aktivitky uziju 🙂

josenka
19. okt 2013

@mirusa2 Škoda, ja som sa už tešila na farebné vrchnáčiky. A si si istá? Veď hoď sem fotky geo tvarov a vrchnáčikov - oddelene - a baby ti zahlasujú a máš rozhodnuté. No a k tej tretej aktivite - ja myslím, že to bolo len nedorozumenie a nikto nič zámerne neurobil 😉 .

atomica87
19. okt 2013

@sharonik mne stačia tiez len farebné vrchnáky. Zvysok si nalepíme

evkalv
19. okt 2013

Baby tak dnes som bola v tescu a objavila som tam tie zip sacky volaju sa tesco food and freezer bags zip seal biely obal na boku s cucoriedkami...mali dva rozmery 18x18 tych bolo 30 ks v baliku a stali cca 3,50€ a tie druhe maju rozmer 26x26 cm a stoja tiez tak 3,50 ale v baleni ich je len 20...tak som si dnes kupila tie vacsie dva baliky a najdete ich tam kde predavaju sacky do kosa, obycajne sacky, alobal a podobne veci...len tak pre info ...mozno to niekomu pomoze 😉

malamargaretka
19. okt 2013

@barbora21 + pre VSETKY- maminky uplne suhlasim s podmienkami az na jednu malickost- avalsorim bude mat s tym koooopec prace- pozbierat, rozdelit, popisat, pobalit, odniest na postu 20balikov- no to da zabrat- tak za ochotu to robit a jej vzacny cas co tak mala odmena - do BALIKA namiesto 3,20e (postovne) dajme radsej 3,5e, alebo 4e- viem ze to je uplne minimum, ale toť moj navrh- kludne mozu byt aj ine navrhy🙂🙂🙂🙂

Drha otazka- kde sa da zohnat a A3 krabica??

barbora21
19. okt 2013

@malamargaretka ja so 4 eurami plne suhlasim, ak budu suhlasit aj dalsie tak nemam problem 🙂 a ta krabica A3 by aj mna zaujimala

evkalv
19. okt 2013

@malamargaretka navrh 1 ja suhlasim so vsetkym na com sa dohodne vacsina a otazka 2 - v jednote alebo v nejakom mensom obchode dokonca u nas vykladaju na taku policku pri kosiky a ludia si mozu povyberat krabice ake potrebuju...

tatrankalucka
19. okt 2013

@malamargaretka @barbora21 suhlasim so 4 eurackami 🙂

gega
19. okt 2013

@sharonik mne vrchnaky netreba staci len tie nalepky. Je to super aktivitkav pre drobcov tesime sa na nu 🙂.

gega
19. okt 2013

@malamargaretka
@barbora21
Suhlasim aj ja so 4€,- tesime sa ked uz budeme mat pokope vsetky aktivity 🙂
@tatrankalucka

weronnka18
19. okt 2013

tiež som za 4 ečka a krabica aj na pošte by mala byť, nie? a v jednote kde presne?

josenka
19. okt 2013

@weronnka18 Stačí, keď v jednote alebo hocijakom malom obchode odchytíš predavačku a povieš jej, že potrebuješ veľkú krabicu. 😉

avalsorim
19. okt 2013

baby ja som proti tomu, aby sa navyšovala cena poštovného.

avalsorim
19. okt 2013

@mirusa2 ja sa ti hlboko ospravedlnujem, že som ti prebrala aktivitu. to nebolo mojim cieľom. Na začiatku v tom bol chaos a keďže si sa neozývala tak ju idem robiť ja. Ešte stále môžeš urobiť tú aktivitu s tými vrchnákmi, ktorú si navrhovala. Myslím, že väčšina mamičiek by ju brala.

atomica87
19. okt 2013

@avalsorim s tym chaosom je to pravda. Ak sa niekto pridal neskor tak to ani nemohol vidiet. Predsa len pochybujem ze sa citalo forum neviem kolko stran spatne. Ked jej niekto omylom prebral aktivotu mala sa ozvat skor. Nie teraz ked to uz vyrabas.

avalsorim
19. okt 2013

@atomica87 kľudne si môže ešte vybrať z tých aktivít, ktoré sama navrhla. nie?

ask
19. okt 2013

@avalsorim 😎 hm, ...co sa da robit, tusim sme Ta prehlasovali 😉 Aj ja vdacne pridam navyse, budes mat s tym starost a tych 20 balikov na poste bude chvilu trvat....nechcela by sm byt v tej chvili za Tebou 🙂 Uz si niekedy skusala ten elektronicky podaj? Vraj je to rychlejsie a jednosuchsie, ale osobnu skusenost zatial nemam.

avalsorim
19. okt 2013

@ask aj lacnejšie 🙂 asi to tak urobím. ak mi dopredu pošlete vaše adresy 🙂 ale ešte to pozistujem a dám vedieť.
ja som najviac zvedavá ako mi to poštár vynesie všetkyých 20 krabíc na 3. poschodie bez výtahu 🙂

ask
19. okt 2013

@avalsorim Asi ziska celkom slusnu kondicku 😉

atomica87
20. okt 2013

@avalsorim mne postar este nikdy balik nepriniesol. Vzdy mi slahne do schranky papierik ze nezastihnuta. A to cele dne trcim doma. Uz som sa aj na poste hadala, lebo ja skoro vsetko kupujem cez web a aj odosielam pomaly kazdy treti den....a nonstop mam s nimi problemy.

weronnka18
20. okt 2013

@atomica87 slovenska posta proste :-/ pozname...zatial to je monopol,aj ked teda kurieri sa rozmohli,ale stale su drahsi a predsa list nebudes posielat po kurierovi,no je to naprd,tiez milujem,ked mam zlty listok a pritom som doma :-/ 🙂

avalsorim
20. okt 2013

@atomica87 ja som sa raz sťažovala a odvtedy mi nosí poštárka hore balíčky, ale u nás je to rozdelené či je to balík to nosia iný a balík ako list to nosí iná poštárka.