icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

avalsorim
22. okt 2013
tatrankalucka
22. okt 2013

@josenka nadherny macko 🙂

sharonik
22. okt 2013

@gega Ja som dnes nebola v galantérke až zajtra, dnes som behala s malým po doktoroch, tak som nestíhala.

josenka
22. okt 2013

@sharonik Tak to nechám na teba - ak by si nestíhala, daj vedieť, a ja to pre @gega kúpim. 🙂

dadulajda
22. okt 2013

@sharonik ahoj, dlhsie som tu nebola..ale ja si myslim ze nam farby ani tak netreba..len ti to nechcem moc komplikovat 😒 mne by sa zase velmi hodilo to oblecenie a tie zvieratka. No a napr. mysku ako papa syr, jezka ako papa jablcko, konik papa travicku, sliepocka zrno a macicka mliecko.(alebo nieco so zeleninou aby pochopili ze je to dobre,zdrave) 😉

sharonik
23. okt 2013

@dadulajda Inak ježko sa živí najmä hmyzom a červami, jablká vôbec neje a myš tiež skô rastlinnou stravou ( semienkami rastlín) ako syrom, aj mlieko mačke tiež vnútili ľudia ( je mäsožravec, ale zje aj zeleninu a ovocie) veď kde by ho v prírode našla 🙂 Nechcela by som deti zavádzať 🙂 Ak dám zvieratá bylinožravcov, bude takmer jedno ako to dieťa roztriedi, kôň žerie aj jablká, trávu, mrkvu, listy, zajac mrkvu, inú zeleninu, listy z rastlín, koza detto 🙂 , aj kačice, husy... Ak ale trváš na bylinožravcochak budeš súhlasiť tak Ti teda dám napr. zajaca s mrkvou, sliepku a zrno, veveričku a orech, koňa a trávu, diviaka a žaluď. Napíš či súhlasíš, alebo si navrhni niečo ešte navrhni, urobím Ti podľa želania 🙂

sunsun
23. okt 2013

baby, predvcerom mi odpisali, ze tie penove koralky nemaju na sklade, ale ze budu naskladnene najneskor do dvoch tyzdnov... objednavala som to kurierom, tak zatial to vyzera, ze by to do terminu malo byt.... dufam... 😉

sunsun
23. okt 2013

@josenka macko je top... 🙂

sharonik
23. okt 2013

@gega Tak som kúpila tie cvočky prišívacie, priemer 1cm, sú po 5 ks/0,5€ na jednom blistre. Zobrala som ich 2 blistrá (tj. 10cvočkov). Ak ich chceš daj mi do IP adresu a zajtra ich pošlem.

sharonik
23. okt 2013

Tak včera malý našiel v mobile fotky prototypu mojej aktivity a hneď nato "ja toto". Tak som mu to dala a tu sú momentky z jeho hry (ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek). Dnes hneď ráno si to pýtal. Naskrutkoval a zase odskrutkoval a prikladal vrchnáčiky na predlohu a stále sa ma na kontrolu pýtal "toto tu?" Dúfam, že aj ostatné deti to tak chytí.
Akurát som zistila, že by bolo dobré keby sa predloha dala nejako pripevniť k tej podložke, aby sa im to neposúvalo nepadalo apod. Chcela som kolieska suchého zipsu, ale nemôžem zohnať. Tak neviem či nastrihám z pása alebo urobím na predlohách na koncoch dierky a pripevním tenkú gumku a bude sa to navliekať na tú podložku. Ak máte nejaký nápad, napíšte. 🙂

josenka
23. okt 2013

@sharonik A musia byť kolieska? Čo keby si dala len malé štvorčeky suchého zipsu? Veď to nebude vidieť a držať by to malo. 🙂

josenka
23. okt 2013

@sunsun To by akurát vychádzalo 😀 .

sharonik
23. okt 2013

@josenka Veď tak to asi budem strihať zo such.zipsu, len som pôvodne chcela také originál malé kolieska- bolo by to asi krajšie. Vyskúšam na prototype a uvidím.

dadulajda
23. okt 2013

@sharonik ja viem ze vela veci je zavadzajucich pre deti. Ale tak nebudem mu vysvetlovat co je karate, ked mu zakazujem bit deticky. a zvieratka mozu byt tie co si navrhla, len este toho diviaka by som nejak vymenila,ked uz je tam s orechom vevericka..len ma teraz nic ani nenapada..

josenka
23. okt 2013

@sharonik Možno to komplikujem, ale napadlo mi ešte toto: http://www.ofisprofis.sk/viazanie-prislusenstvo... - to je len na ilustráciu - že by si na kraje nalepila kúsky tej lišty, možno by z jednej vyšlo aj na 4 kusy a do toho by sa zasúvali tie predlohy. Len by si musela v papiernictve vyskúšať, či by to držalo. Ani drahé by to nebolo, tá lišta je okolo 0,20.

sharonik
23. okt 2013

@josenka Super nápad, hneď zajtra zbehnem kúpiť na skúšku. Tak toto by ma nenapadlo a to som včera hľadala vo všelijakých kancelárskych potrebách- ešte som zvažovala malé klipy, len neviem či by si to deti vedeli sami pripnúť
http://www.ofisprofis.sk/spendliky-klipy-spinky...

josenka
23. okt 2013

@sharonik Nóó, ja som sa na to tiež musela vyspať poobede s malým (bez mamy ani ranu 🙄 ) 😀 . Ale aj tie klipy sú zaujímavé, by bolo o nácvik zručnosti naviac. 😀

evkalv
23. okt 2013

@sharonik alebo kupit taku tvrdsiu foliu do akych sme si volakedy zasuvali vysvedcenia ak si pamätate a vystrihnut dva hrubsie pasiky pripevnit na predny a zadny okraj a zasuvat popod to...to bt bola este lacnejsia alternativa...

ask
23. okt 2013

@sharonik Tie kolieska som aj ja zhanala ☹, ale su len v cechach so strasnym postovnym, alebo 1250 kusovy kotuc za 17e 😅

ivaha
24. okt 2013

@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
maminky, som v dalsej vymene a pravdepodobne budem objednavat zo http://www.stoklasa-sk.sk/ ak by sa niekomu nieco hodilo, mozte sa ozvat.

avalsorim
25. okt 2013

@barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask
baby tak urobila som prototyp, ktorý chcete? pod to dajte "pači sa mi to"

avalsorim
25. okt 2013

alebo toto

malamargaretka
25. okt 2013

@avalsorim dala si ma medzi baby na hlasovanie, ale ja ak mozem poprosit- ine pexeso🙂🙂a bola by som za verziu "B" 😉 😉 vdaka

avalsorim
26. okt 2013

@malamargaretka ja viem. ty si extra 🙂 ale to robím iba pre teba. tu ide o typ obrázkov, ktorý mám robiť. tebe sa ktorý páči?

malamargaretka
26. okt 2013

@avalsorim mne sa paci to, kde je ten obrazok uplne obstrihany....teda to druhe🙂 vdaka!

avalsorim
26. okt 2013

@malamargaretka dobre tak tebe urobím také. ale našla som iné obrázky, tak dúfam, že sa ti budú páčiť.

avalsorim
26. okt 2013

@barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask
tak čo baby s tým pexesom. chcem ho už robiť. urobiť ho tak ako ste dali like alebo tak ako chcela väčšina? prosím o skoré odpovede, potrebujem to stihnúť do termínu a pri malej sa mi nedá hociekedy. ďakujem

atomica87
26. okt 2013

@avalsorim ak ti to nebude robit problemy, ja by som chcela take ako som olikovala. Jozi je este maly, tak mu to prekryvanie pomoze

evkalv
26. okt 2013

@avalsorim mne sa paci to prve lebo je rovnaky aj ten oranzovy podklad pri pexese ma byt vsetko rovnake a ked ide o tienove malo by byt vsetko naokolo rovnake len namiesto obrazka jeho tien takze ja som za to prve

chrumka84
26. okt 2013

@avalsorim ja som tiez z ronake pozadie. Idealne asi, aby bolo priesvitne pozadie.