Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@josenka nadherny macko 🙂
@sharonik ahoj, dlhsie som tu nebola..ale ja si myslim ze nam farby ani tak netreba..len ti to nechcem moc komplikovat 😒 mne by sa zase velmi hodilo to oblecenie a tie zvieratka. No a napr. mysku ako papa syr, jezka ako papa jablcko, konik papa travicku, sliepocka zrno a macicka mliecko.(alebo nieco so zeleninou aby pochopili ze je to dobre,zdrave) 😉
@dadulajda Inak ježko sa živí najmä hmyzom a červami, jablká vôbec neje a myš tiež skô rastlinnou stravou ( semienkami rastlín) ako syrom, aj mlieko mačke tiež vnútili ľudia ( je mäsožravec, ale zje aj zeleninu a ovocie) veď kde by ho v prírode našla 🙂 Nechcela by som deti zavádzať 🙂 Ak dám zvieratá bylinožravcov, bude takmer jedno ako to dieťa roztriedi, kôň žerie aj jablká, trávu, mrkvu, listy, zajac mrkvu, inú zeleninu, listy z rastlín, koza detto 🙂 , aj kačice, husy... Ak ale trváš na bylinožravcochak budeš súhlasiť tak Ti teda dám napr. zajaca s mrkvou, sliepku a zrno, veveričku a orech, koňa a trávu, diviaka a žaluď. Napíš či súhlasíš, alebo si navrhni niečo ešte navrhni, urobím Ti podľa želania 🙂
baby, predvcerom mi odpisali, ze tie penove koralky nemaju na sklade, ale ze budu naskladnene najneskor do dvoch tyzdnov... objednavala som to kurierom, tak zatial to vyzera, ze by to do terminu malo byt.... dufam... 😉
Tak včera malý našiel v mobile fotky prototypu mojej aktivity a hneď nato "ja toto". Tak som mu to dala a tu sú momentky z jeho hry (ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek). Dnes hneď ráno si to pýtal. Naskrutkoval a zase odskrutkoval a prikladal vrchnáčiky na predlohu a stále sa ma na kontrolu pýtal "toto tu?" Dúfam, že aj ostatné deti to tak chytí.
Akurát som zistila, že by bolo dobré keby sa predloha dala nejako pripevniť k tej podložke, aby sa im to neposúvalo nepadalo apod. Chcela som kolieska suchého zipsu, ale nemôžem zohnať. Tak neviem či nastrihám z pása alebo urobím na predlohách na koncoch dierky a pripevním tenkú gumku a bude sa to navliekať na tú podložku. Ak máte nejaký nápad, napíšte. 🙂
@sharonik ja viem ze vela veci je zavadzajucich pre deti. Ale tak nebudem mu vysvetlovat co je karate, ked mu zakazujem bit deticky. a zvieratka mozu byt tie co si navrhla, len este toho diviaka by som nejak vymenila,ked uz je tam s orechom vevericka..len ma teraz nic ani nenapada..
@sharonik Možno to komplikujem, ale napadlo mi ešte toto: http://www.ofisprofis.sk/viazanie-prislusenstvo... - to je len na ilustráciu - že by si na kraje nalepila kúsky tej lišty, možno by z jednej vyšlo aj na 4 kusy a do toho by sa zasúvali tie predlohy. Len by si musela v papiernictve vyskúšať, či by to držalo. Ani drahé by to nebolo, tá lišta je okolo 0,20.
@josenka Super nápad, hneď zajtra zbehnem kúpiť na skúšku. Tak toto by ma nenapadlo a to som včera hľadala vo všelijakých kancelárskych potrebách- ešte som zvažovala malé klipy, len neviem či by si to deti vedeli sami pripnúť
http://www.ofisprofis.sk/spendliky-klipy-spinky...
@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
maminky, som v dalsej vymene a pravdepodobne budem objednavat zo http://www.stoklasa-sk.sk/ ak by sa niekomu nieco hodilo, mozte sa ozvat.
@barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask
baby tak urobila som prototyp, ktorý chcete? pod to dajte "pači sa mi to"
@avalsorim dala si ma medzi baby na hlasovanie, ale ja ak mozem poprosit- ine pexeso🙂🙂a bola by som za verziu "B" 😉 😉 vdaka
@malamargaretka ja viem. ty si extra 🙂 ale to robím iba pre teba. tu ide o typ obrázkov, ktorý mám robiť. tebe sa ktorý páči?
@avalsorim mne sa paci to, kde je ten obrazok uplne obstrihany....teda to druhe🙂 vdaka!
@malamargaretka dobre tak tebe urobím také. ale našla som iné obrázky, tak dúfam, že sa ti budú páčiť.
@barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask
tak čo baby s tým pexesom. chcem ho už robiť. urobiť ho tak ako ste dali like alebo tak ako chcela väčšina? prosím o skoré odpovede, potrebujem to stihnúť do termínu a pri malej sa mi nedá hociekedy. ďakujem

@josenka IP