icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

tatrankalucka
12. nov 2013

@sharonik @ask @atomica87 @avalsorim @dadulajda @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @josinka @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @sunsun @barbora21 @tisba @weronnka18 Babule ide ma picnut ☹ Pred vyse dvoma tyzdnami som si objednala laminovacku, s rezackou a s orezavatkom okrajov. Kedze mi to stale nechodilo, tak som si to dala zalaminovat inde. Moj uzasny manzel si doma vyrobil rezacku, aby mi to pomohol porezat a dnes som nalepovala palicky tavnym perom. To pero mi mm ako prekvapko kupil, aby mi ulahcil robotu. Nio nie je zlaty 😀 Ale kedze mi nedosiel ten orezavac krajov, tak su hrany obrazkov ostre. Tak som nastvana na tu firmu. Este pockam, ci predsa by to nedoslo. Tak sa chcem spytat, ci by vam velmi vadili tie ostre hrany. Mohla by som to zacat strihat malymi noznickami, ale 200ks obrazkov je dost :-/

ask
12. nov 2013

@tatrankalucka Ja si to urcite obstriham aj sama 😵 Posielam pochvalu drahemu, aj ten moj sa snazil pomoct ako vedel 🙂

ask
12. nov 2013

@sunsun Chcela som sa Ta spytat ze ake rozmery to ma mat ta krabica v centimetroch, nech sa mi nestane ze poslem nejaku malu😅 Dik 🙂

tatrankalucka
12. nov 2013

@ask Odovzdam a dakujem 🙂 Ja som si kupila na poste skatulu a ma 25 x 12 cm. Snad bude dostatocne velka 🙂

avalsorim
12. nov 2013

@tatrankalucka aj ja mám ostré hrany, ale to sa inak nedá poriešiť :( ono to bude ostré vždy keďže je to laminované :(

avalsorim
12. nov 2013

@ask no baby to posielajú vo veľkých krabiciach. nemám teraz meter po ruke ale min 30*30 majú.

tatrankalucka
12. nov 2013

@avalsorim juj tak to zajtra skocim do obchodu nech mi daju vacsiu skatulu 🙂

atomica87
13. nov 2013

@tatrankalucka dohoda bola min a3 to je 42/29, 7 cm

tatrankalucka
13. nov 2013

Dakujem 🙂 Idem taku zhanat 🙂

ask
13. nov 2013

@atomica87 Vdaka🙂

barbora21
13. nov 2013

@tatrankalucka tie ostre hrany si ostrihame aj same, myslim, ze to je to najmenej 🙂

barbora21
13. nov 2013

Baby tak taketo obrazky som dala na tych 5 predloh, dnes to idem pekne nafotit a dam to do PC a vytlacim 🙂 v kazdej predlohe nie su pouzite vsetky tvary aby dieta malo moznost dotvorit obrazok podla svojich predstav a ten posledny sa dava podobne na IQ testoch tak som ho pouzila, pre male deti je tazsi lebo v tom nevidia ziadny realny obrazok ale zas nech si pekne potrapia hlavicku 🙂 a foto mi nesli otocit lebo je to z mobilu tak sorry 🙂

sunsun
13. nov 2013

@tatrankalucka uplne v pohode... ostrihame ...🙂

sunsun
13. nov 2013

@ask @tatranlucka co sa tyka tych krabic, budem posielat rozmer a3, i ked pre mna je nakoniec v pohode aj mensia velkost, kedze sasa nepodlepujem celeho... (ked som ho len prispendlila, tak to vlozenie kartonu vyzeralo super,... ked som zacala sasov sit, tak ten karton tam nie je dobry...- ostava tam malo miesta na vkladanie do pusy, tak to riesim podlepovanim ust, nech su spevnene....)

sunsun
13. nov 2013

@ask @tatranlucka ale viem, ze bolo viac bab, ktore potrebovali vacsiu velkost.... 😉

malamargaretka
13. nov 2013

@tatrankalucka kazda si to zvladne orezat si myslim🙂🙂

evkalv
13. nov 2013

@barbora21 aj nam staci len vytlacene a dame si do euroobalu 😉

sharonik
13. nov 2013

@barbora21 Je to super. Na toto sa teda veľmi teším. Myslím, že sa chvíľku zabaví aj starší, lebo ten chce tiež vyskúšať všetko nové🙂

barbora21
13. nov 2013

@sharonik no pre starsich treba robit tie predlohy ako je ta posledna a s detmi 4 rocnymi som robila este to, ze si najprv nieco poskladali a potom to museli presne nakreslit na papier a pouzit aj tie iste farby, potom si to medzi sebou vymenili a napr. Ferko skladal obrazok co vymyslel Jurko

sharonik
13. nov 2013

@barbora21 Ty si učiteľka v MŠ? No môj má síce 4,5, ale s kreslením má problém - dlho nechcel kresliť ani vyfarbovať, lebo mu to moc nešlo, až teraz posledné 3 alebo 4 mesiace mu to začalo ísť a už si aj sám zmyslí, že ide niečo vyfarbovať alebo kresliť🙂 Pritom som s ním začala dosť skoro aj s vodovkami aj fixkami aj prstovými farbami, ale on rád len tak čmáral, nič konkrétne. Nikdy som ho nenútila kresliť, radšej robil také logické úlohy - hľadal rozdiely, spájal obrázky podľa súvislostí, hľadal cestu v bludisku atď., kresleniu sa doslova vyhýbal. Logopedička mi povedala, že potrebuje dozrieť nervový systém a naozaj odrazu vedel lepšie ovládať rúčku aj pekne vyfarbovať.

dadulajda
13. nov 2013

@macinka13 ak si mala nachystane nejake pekne kriklave,mna by potesilo.ale len kvoli mne urcite neposielaj!my akurat zakladame vlastny domov,takze este len musime nakupit kazdu ihlu a sacok,clovek az casom zisti,kolko kramorin potrebuje 😝
@barbora21 podla mna urcite bude aj fotopapier dobry.ako poznam maleho jeho nejake predlohy nedostanu,ma vlastnu cestu zivotom 😀

janceh
13. nov 2013

Ahoj holky, je mozne nekde shlednout foto/seznam aktivit, ktere jsme v teto skupince vyrabeli? 🙂

barbora21
13. nov 2013

@janceh v mojom fotoalbume

barbora21
13. nov 2013

@sharonik oficialne sme skola pre intelektovo nadane deti ale mame uz predskolakov, ktory k nam nastupuju ako 4 rocny su u nas v predskolskej vychove dva roky a potom u nas postupuju priamo do 1. rocnika. U nas vela deti nemalo rado kreslenie, dokonca niektory ho nenavideli este z predchadzajucich skoliek. U nas napr. na vytvatrnej je vacsinou zadana len technika napr. malovanie temperkami a temu si deti urcia same. Vacsinou to byva v klasickych skolkach tak, ze dostanu zadanu aj temu a ja osobne si na to pamatam ako decko ze som to nenavidela 🙂 a s vyfarbovanim obrazkov malo u nas niekolko deti problem - resp. nepovazovali to za dolezite a pripadalo im to ako zbytocna strata casu 🙂

tatrankalucka
13. nov 2013

@avalsorim @barbora21 balik poslany 🙂

sunsun
13. nov 2013

@tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @avalsorim @dadulajda @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @josinka @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18 baby, takze slubene foto....takto nejako sasovia zatial vyzeraju... este sa pohram s ustami a posielam... 🙂 a ostava mi len dufat, ze vase ratolesti nevyplasim.... 😀 a druhy hore na lavej strane - to je zltackovy saso - moj prvy pokus a teda tak aj dopadol, ten ostane nam, nechcem mat na svedomi zle sny nejakeho dietata.... 😀

tatrankalucka
13. nov 2013

@sunsun supeeer to vyzera 🙂 juj tesim sa na to 🙂

ask
13. nov 2013

@sunsun Velmi su vydareni, mne sa pacia uz teraz a verim ze malemu sa zapaci hned ako ho uvidi 😵

malamargaretka
13. nov 2013

Maminky, balik je pripraveny na odoslanie, zial dnes som to nevedela poslat- okolnosti:(ZAJTRA! Od omna dostanete spájanie koža a zvieratko, ktorému patrí. Ospravedlnujem sa, ale nepridala som Vám tam ziadny popis:( ako odskodne som tam každej pribalila male pipetky- na pracu s vodou, snad niekoho potesia a odskodnia moju chybu:( vdaka za pochopenie!

ask
13. nov 2013

@malamargaretka Pipetka potesi, ak aktivitku nepochopim-spytam sa 😎 😀 😀 😀 Dakujeeem 😵