icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

josenka
9. dec 2013

@barbora21 Voda, zem, vzduch. 😵

josenka
9. dec 2013

@sunsun @avalsorim @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
Mne sa páčia tieto dve aktivity: klasifikácia alebo dúhová soľná tácka (to aby sme ladili s @chrumka84 ). Zatiaľ len nápad, ešte to v hlave rozvíjam. 😉
Zdroje: http://www.learning4kids.net/2012/09/20/rainbow... a amazon.com.

weronnka18
9. dec 2013

však aktivity sa potom rozdelia v januári 🙂 teda určite by podľa mňa väčšina do toho šla, tak v januári dáme rande tu 😀 a môžme debatovať a aktivity vyberať a tak 🙂 teším sa 🙂

tatrankalucka
9. dec 2013

Ja sa tiez rada pripojim k druhej vymene 🙂

sunsun
9. dec 2013

@avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18 no super baby, sa to rozbehne.. sa tesim...🙂 najskor by bolo asi fajn dat si aspon predbezne vediet, kto do toho pojde, nech si potom mozeme aktivity odsuhlasovat... , aby sme kazda mohli premyslat, co ponukneme a odhlasovat, co sa nam paci a co nie...🙂 navrhujem do konca buduceho tyzdna sa dohodnut, kto do toho pojde (kedze nie vsetky sme/ste pravidelne na konovi).. t. j do 4. advent. nedele - 22. 12....nech sa vytvori skupinka a mozeme vymyslat... a od januara by sme postupne napady vkladat a hlasovat...co vy na to?

silvia259
9. dec 2013

@sunsun ja som jednoznačne za!

silvia259
9. dec 2013

@barbora21 aj mne sa viac páči voda-zem-vzduch

tatrankalucka
9. dec 2013

@sunsun hej suhlasim dobry napad 🙂

tisba
9. dec 2013

@sunsun aj so mnou mozete pocitat, rada sa pridam 🙂

sunsun
9. dec 2013

baby, neberte to tak, ze vas chcem nahanat... je mi jasne, ze sviatky su narocne na cas... 😀 , ale na druhej strane, ak si vymyslime nejaku aktivitu, casto su prilezitostou na zbieranie veci, ktore budeme k tomu potrebovat, preto som navrhla, nech sa zosumarizujeme este pred sviatkami... 😉

sharonik
9. dec 2013

@sunsun ja by som sa asi tiež pridala,teda závisí aj od výberu aktivít

liesi
9. dec 2013

baby ak by ste mali volné miesto, tak by som sa tiež rada pridala 🙂

macinka13
9. dec 2013

@sunsun ja sa tiež rada pridam do druhého kola.🙂

chrumka84
9. dec 2013

@sunsun aby to bolo naporiadku, tak sa hlasim 🙂

gega
9. dec 2013

Aj my sa pridavame 🙂 rozmyslim co budeme robit a dame vediet.

evkalv
9. dec 2013

@sunsun ja sa hlasim tiez 😉 ratajte somnou 😉

sunsun
9. dec 2013

@amilla @liesi baby, najskor sa musia vyjadrit "stare clenky" a ked do dalsej vymeny nepojdu, ste v poradi...🙂

sunsun
9. dec 2013

@barbora21 @weronnka18 baby, ja som to tu akosi zacala riesit, ale nechcete manazovat aj dalsiu vymenu?

liesi
9. dec 2013

@sunsun oki, teším sa 🙂

barbora21
9. dec 2013

@sunsun no co uz s tebou 🙂

barbora21
9. dec 2013

@sunsun @avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @tisba @weronnka18 baby tak kto sa chce zucastnit napiste mi, idem to zapisovat nech sa tu potom z toho vysomarime 🙂 tie co ste uz napisali tak to idem pozriet spatne 🙂

sunsun
9. dec 2013

@barbora21 akoze ak by si toho mala vela a nestihala popri bakalarke, tak ja to mozem robit, ale myslim, ze ty mas konika rada, takze ta necham realizovat sa.... 😀

barbora21
9. dec 2013

@sunsun uz mam tabulku hotovu, takze pohoda 🙂

avalsorim
9. dec 2013

@barbora21 ja píšem opäť rada sa pridám, ale na začiatku februára mám termín tak by som aktivitu musela urobiť skôr, ak by to ostatným nevadilo.

barbora21
9. dec 2013

Dnesny sumar - kto potvrdil druhe kolo vymeny plus nahradnici:
@chrumka84
@josenka
@avalsorim
@sunsun
@atomica87
@barbora21
@weronnka18
@tatrankalucka
@silvia259
@tisba
@sharonik - asi
@macinka13
@gega

A dve nahradnicky - @liesi @amilla

sunsun
9. dec 2013

@barbora21 uz sa tesim...🙂

barbora21
9. dec 2013

@avalsorim myslim, ze to bude uplne v pohode, tvoja aktivta sa odsuhlasi medzi prvymi, zacnes vyrabat, posles a len budes mozno dlhsie cakat kym dojde balik spat 🙂

barbora21
9. dec 2013

@sunsun uz sa stalo

evkalv
9. dec 2013

@barbora21 a mna ste zabudli aj ja chcem ist do druheho kola 😉

barbora21
10. dec 2013

@evkalv ok, pisem si 🙂