Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@sunsun @barbora21 @chrumka84 @avalsorim @atomica87 @weronnka18 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @lies @amilla @monicca00 @ivianocka
Tak maminky, ja som uz pred vianocami pisala, ze chcem robit geoboard, taky aky som nasla na stranke rustspolecne.cz. Mal by mat 5x5 kolikov. Ak mate zaujem dajte "LIKE" nech si mozeme postupne odsuhlasit aktivity a zacat na nich pracovat. Dakujem 🙂
A mimochodom vsetkym vam prajem VSETKO DOBRE DO NOVEHO ROKU 🙂
@josenka jeeej, mne sa paci vsetky aktivity, ze si ani neviem vybrat, ale asi to obliekanie najviac 🙂
a farebne pexeso...mensim detom by sluzilo na priradovanie farieb, a starsim ako pexexo...zasa by to bola hps a samolepky /kedze nemam laminovacku, ale mozno to este nejak domyslim/
@chrumka84
@josenka
@avalsorim
@sunsun
@atomica87
@barbora21
@weronnka18
@tatrankalucka
@silvia259
@tisba
@sharonik
@macinka13
@gega
@evkalv
@ask
@lies
@amilla
@monicca00
@ivianocka
Baby super ste to tu rozbehli, ja teraz do stredy musim doriesit jednu skusku ale potom sa vam venujem v plnej miere a ja si pekne vsetko spatne pozriem a zacnem to davat dokopy. Inak ak davate viac navrhov - dajte kazdy zvlast lebo inak sa neda hlasovat. To znamena, ze najlepsie je dat obrazok a nad to jednoducho napisat: Navrh cislo 1 - kto chce dat like a potom dalsi samostatny prispevok zas s napisom: Navrh cislo 2 - kto chce dat like.
Bude to prehladnejsie ako ked vam teraz kazda z nas zacne vypisovat co by ktora viac chcela.
@barbora21 @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @barbora21 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Návrh 3 - obliekanie chlapčeka alebo dievčatka - prípadne oboch, neskôr môžeme prediskutovať.
Poprosím vás o like pod obrázok toho, čo chcete.
@josenka @chrumka84 @avalsorim @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Navrh cislo 2 - obrazkova abeceda - format A4 laminovane, obrazky a k tomu pismenka - bud na machovej gume alebo na plastovych stuploch - pravdaze v slovenskej verzii - kto chce lajk 🙂
baby nebude aj nejaky album s inspiraciami? ja nemam sijaci srtoj, no mam laminovacku. a malo inspiracii, som zaciatocnik.
aj, este osm zabudla dodat, som stavbar, tak viem rysovat v roznych programoch. geometria ma bavi.🙂 a moja danka ma 15 mesiacov.
Ahojte baby, skusim ponuknut navrhy na nejake filcove aktivitky...
Navrh c. 1 Vajicko z bieleho filcu nalepene na vykrese rozmer A4 a k nemu drobne ozdobky ktorymi ho deti mozu zdobit... nacvik jemnej motoriky, pripadne ak im ulozite zaciatok vzoru mozu pokracovat...
(zdroj net)
Na ilustraciu pripajam fotku Vianocneho stromceka co som vyrobila, ze na takom principe by to bolo...
Návrh č. 2 Skladanie pizze alebo aj iného jedla podľa predlohy (napr. muffinky, či zmrzlina) - aktivita z filcu, resp. inej látky. Takéto niečo som robila svojim chalanom do kuchynky, keďže majú kuchárske obdobie🙂 Do výmeny by som asi nedelila na štvrtiny, takže pravdepodobne by teda základ bol len obyčajný kruh. K tomu nejaké predlohu na výrobu pizze. Ingrediencie by sa ešte doladili.
Návrh č.3 Rybolov. Rybičky z filcu s kovovým očkom a udica s magnetom nachytanie. Toto je len ilustračné foto, neboli by tam tie spinky.

@sunsun @barbora21 @chrumka84 @avalsorim @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @lies @amilla @monicca00 @ivianocka
Dievčence, pridávam svoje návrhy na aktivitky.
1. Dúhová soľná tácka - objavovanie dúhy, kreslenie štetcom.
2. Puzzle z machovej gumy - zvieratká, prípadne iné tvary, predmety.
3. Obliekanie chlapčeka alebo dievčatka z filcu, resp. látky.
A ešte @barbora21 - budeš znova šéfovať? 🙂