icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

sunsun
7. jan 2014

@barbora21 @chrumka84 @josenka @avalsorim @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
baby, takze aj ja este raz nahadzujem ponuky a poprosim o hlasovanie...🙂
aktivita c. 1. topanocka vyrezana z dreva.. sluzi na nacvik snurovania... (inak u nas mala velky uspech, matej s nou dokonca chodil spavat...🙂 )

sunsun
7. jan 2014

@barbora21 @chrumka84 @josenka @avalsorim @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka aktivita c. 2. rocne obdobia - nemam este obrazok... - moja predstava - forma hodin, kde by sa otacali rucicky ... boli by k tomu zalaminovane obrazky, ktore k jednotlivym rocnym obdobiam patria... a dieta by na zaklade obrazku otacalo rucicku na spravne rocne obdobie (snehuliak, vianocny stromcek, ..- otocilo by rucicku na hodinkach rocnych odobi na zimu....atd)... myslim, ze si to viete predstavit...skusim vyrobit v najblizsich dnoch prototyp a hodim vam sem....

ivianocka
7. jan 2014

@josenka no my sme tiez za nejake auto, asi domiesavac, a ked mame babu, obliekat sa nauci a tak....satocky miluje uz teraz...

ivianocka
7. jan 2014

@barbora21 zahlasovane.
baby, ja pockam ktora, ktora aktivita zostane a budete ju chciet. myslim od takych mamiciek, co dali viac navrhov a vsetky boli dobre a chceli by ste vsetky, tak ja nejaky urobim. napr zatial sa mi to srobovanie paci.

sunsun
7. jan 2014

@barbora21 @chrumka84 @josenka @avalsorim @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
aktivita c. 3 - postupnosti... robim ich pre inu vymenu, ale ak by ste mali zaujem, viem ich ponuknut aj vam... toto je mala ukazka... bolo by cca 10 postupnosti, kazda obsahuje 4 karticky (tu vyzeraju ako biele, ale mozu byt bud biele alebo priesvitne a len obrazok je farebny), boli by zalaminovane a kazda karticka podlepena magnetickou paskou, cize deti mozu skladat postupnosti napr. na chladnicke...

ask
7. jan 2014

@sunsun Tak! A teraz som MUSELA dat dva like-y lebo teda vybrat si fakt neviem! 😎 😀

josenka
8. jan 2014

@barbora21 Prosím ťa, ja hlasujem u @macinka13 za zmrzlinky, len ma to nepustí hlasovať, lebo je to vlastne môj príspevok. 😀 😉

gega
8. jan 2014

Navrh c.1 rozpravka na prstik o pampusikovi

gega
8. jan 2014

Navrh c. 2
tienove palicky na premietanie domcek kto v tebe byva.

gega
8. jan 2014

navrh.c.2
foto 🙂

gega
8. jan 2014

@josenka ak by ste robili chlapcensku verziu tak aj nam mam sice dve dievcatka ale panacka robim v druhej vymenej aktivite 🙂 tak nam ho dvojmo netreba 🙂

ask
8. jan 2014

@gega Poprosim si aj text rozpravky, ja si to uz presne nepametam😅NN Dakujem🙂

weronnka18
8. jan 2014

ahojte kočky, ja svoje aktivity pridám až večer, ešte musím niečo posnoriť 😀 ale už som hlasovala 🙂
@josenka čo sa týka tvojej aktivity a návrhu, že pre chalanov by si spravila auto, tak u mňa vyhráva to obliekanie, lebo autíčka na skladanie máme také magnetické, takže ak by si robila tú aktivitu, tak ja chcem obliekanie 🙂 ďakujem 🙂

gega
8. jan 2014

@ask no tak bud oscanujem alebo prepisem 🙂

sharonik
8. jan 2014

@gega Tiež by sme Ťa poprosili aj text pridať🙂

silvia259
8. jan 2014

@josenka ja som za obliekanie

silvia259
8. jan 2014

Ahojte!Tu sú moje návrhy:
návrh č.1 obrázky rozprávkových bytostí a 3 kartičky s prierezmi z machovej gumy /1-3 otvory/.Dieťa má hádať zakrytý obrázok

silvia259
8. jan 2014

návrh č.1 obrázok

silvia259
8. jan 2014

návrh č.2 priraďovanie zvieratiek a ich potravy.

silvia259
8. jan 2014

návrh č.3 knižka na učenie predložiek. Mala by asi 4-5 strán a na každej by boli úlohy, kde má dieťa suchým ipsom prilepiť obrázky, ktoré budú na boku

silvia259
8. jan 2014
sunsun
8. jan 2014

@silvia259 ako si mam vybrat, ked je vsetko super?.... 😉 hlavne prva a tretia aktivita ma dostali...🙂

ask
8. jan 2014

@silvia259 Vynikajuce navrhy, vsetky tri! 😵

ivianocka
8. jan 2014

@sunsun
@ask ved ked sa bude pacit viac navrhov,tak ja tu vyslovene cakam na nejaky taky😀ze mi prischne...

atomica87
9. jan 2014

@silvia259 ja som sa nedokazala rozhodnut tak sol likla dva navrhy.

evkalv
9. jan 2014

Ahojte maminky...tak konečne som si našla trošku času na výber aktivít do našej ďalšej výmeny 🙂 lebo v poslednej dobe sa cítim ako v rýchliku a ešte je aj malá chorá ☹
Takže k aktivitkám...prvá pavúk s pavučinou, ten kruh by bol z tvrdého kartónu po obvode nastrihaného, pre lepšiu trvácnosť by som ho ešte mohla oblepiť priesvitnou lepiacou páskou, bolo by to ako chránené fóliou, nad pavúkom som nerozmýšľala ešte z čoho by bol možno ho uhačkujem keďže to mi dosť dobre ide, alebo vystrihnem z nejakej gumy, podstata je motať, motať motať a tak vytvoriť pavučinu 🙂
Druhá aktivitka je farebný kruh, základ tvorí tiež kartónový kruh a potom by som ho oblepila farebným papierom a opäť priesvitnou lepiacou páskou kvôli dlhšej trvácnosti, súčasťou kruhu budú aj štipce ktoré sa budú pripínať podľa farieb, vytvorila som si ešte aj alternatívu, že na jednej strane štipcov by bola farba a na druhej strane typická vec pripomínajúca tú farbu napr. na modrom štipci z druhej strany obláčik, na červenom srdce a pod...
Tretia aktivita je navliekanie farebných gombíkov s viacerými otvormi, ja by som tieto gombíky vytvorila so slaného cesta, nafarbila a zalakovala nezávadným lakom na detský nábytok - už som malej tak vyrábala veľké gorále a je to super vec...najprv som jej ich chcela kupovať, ale tie ceny ??? strašné 🙂 Takže pozrite si aj moje návrhy a zahlasujte 🙂

evkalv
9. jan 2014
evkalv
9. jan 2014

a posledná...

gega
10. jan 2014

silvia259 @barbora21 @chrumka84
@josenka
@avalsorim
@sunsun
@atomica87
@weronnka18
@tatrankalucka
@silvia259
@tisba
@sharonik
@macinka13
@evkalv
@ask
@liesi
@amilla
@monicca00
@ivianocka
baby ja sa odhlasujem mne to tentokrat nevychadza. Tak dufam ze na buduce. pekny dnik a vela radosti s detickami.