Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@martina646 mne ta aktivita velmi paci, ja by som ale chcela suchy zips. Mame nerezovu chladnicku a uz na nej par magnetiek mame...asi dva tyzdne a dvierka uz doskrabane... 😖
@barbora21 @silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @chrumka84 @martina646
poprosim zahlasuje este raz, kedte vela z nas odislo, aby sme mali aktualne hlasovanie.
Aktivita cislo jedna: miesanie farieb/ farebny svet cez okno
@martina646 ani to srobovanie nie ej pre deti do troch rokov? to som myslela, ze by uz mali vediet. nasa zacina uz teraz srobovat...
@ivianocka ja tiez nevidim problem v srobovani, u nas teraz fici to priradovanie a srobovanie vrchnakov z predchadzajuceho kola....🙂 jedine, co sa bojim, su tie male casti... takze by som to asi na isty cas odlozila... a co sa tyka pismeniek, ja nemam problem ani s nimi... obrazky by som vyuzila uz teraz na nejaku aktivitu a pisnamenka by som odlozila a raz urcite vyuzijem...🙂
@sunsun tie male casti su veru trosku problem. aj ked u nas sa hra aj s fazulkami, ryzou a vsetko ok. a su aj velke matice. no pozriem na nete, co by som nasla na priradovanie pribytkov. a uvidme ako sa vyvrbi hlasovanie. som inak rozmysla,a ze by sadlo namiesto tych pismenok nalepit na vrchanky tiez obrazky. a by to bolo ako puzzle. ze kam patri auto z vrchnaka? a by priradili...tp je pre take male deti.
Kočky a viete mi ozrejmit termíny výmeny a ako sa posielajú?
@martina646 myslim, ze navrh mozem dat do albumu, ma vela hlasov 🙂
@ivianocka @barbora21 @silvia259 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @martina646 @droby baby takze toto je aktualna zostava, je nas 19 🙂 aktivity, ktore su uz odsuhlasene najdete v mojom albume - oznacene 2. kolo.
Co sa tyka hlasovania, prosim vas pozrite si ci ste hlasovali za tieto aktivity, aby sme to mohli uzavriet:
@chrumka84 - na str. 55
@atomica87 - na str. 57
@weronnka18 - cakame na navrh
@macinka13 - na str. 57
@liesi - na str. 53
@amilia - na str. 53
@monicca00 - cakame na navrh
@ivianocka - asi este hlada 🙂
@droby - ak chces, aby baby hlasovali, musia byt obrazky samostatne, aby sa pod obrazok dal dat Like - teda paci sa mi to a fotka musi byt oznacena ako navrh c.1 alebo navrh c. 2
Ak by niekto nahodou zabudol, hlasuje sa tak, ze pod obrazok, ktory sa vam paci date Like - teda kliknete na Paci sa mi to.

@ivianocka mne by sa asi viac pacilo to priradovanie...toto mi pride super, ale nie pre take deturence...