Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@barbora21 prepac, nejako mi blbne net..., spravu mi odoslalo len ciastocnu a nejde mi opravit... takze este raz....- zajtra- pozajtra popozeram tie spoje na rucicku hodiniek, uvidim, ci nieco rozumne najdem.... ak nie, spravim postupnosti ... 😉 dam zajtra, najneskor pozajtra vediet...
@ask dalo by sa to aj tak, ale neviem, ci tu je este niekto, kto si nevybral,...🙂 ja osobne pre mojho drobca chcem obe aktivity, takze v pripade, ze by niekto zobral rocne obdobia, tak spravim postupnosti...🙂 (lebo na tych uz mam kus roboty urobenej, kedze som ich robila pre druhu vymenu)....
@sunsun kde najdem prosim tvoje rocne obdobia? postupnosti budeme mat, ved vies
@martina646 no, to by som potom vyriesila tak, ze by sme sa dohodli a ja by som vam ponukla nieco ine... (urcite nie, to, co uz mate...)... pozri str. 54...🙂
baby hladam, a hladam... ale konecne sa mi nieco naozaj zapacilo, len spekulujem ako to vyrobit. Bola by to tvar cloveka a k nej by boli vyrobene rozne typy oci, obocia, nosa a ust, dali by sa vyrabat rozne grimasy, alebo take zakladne, ze urob smutnu tvar alebo veselu alebo smiesnu... prikladam niekolko obrazkov
alebo sa mi aj toto strasne paci, len kde zohnat take spinky
@sharonik dakujem za tipy 🙂 , uz som na to pozerala aj ja a tak som rozmyslala ze k tomu pribalim nejake vzory 🙂
Takto baby,ked to po sebe citam,tak vyzeram dost nerozhodne.takze like sem,kto by uvitak príradovanie zviera/dom/jedlo.a lajk ku srobom na str.56,kto chce tie,nech aj moja aktivita sa moze uzavriet.
@ivka03 Vitaj. 🙂 Idem na teba hneď zhurta 😀 - na s. 54 aktivitka - rozprávka o pampúšikovi. Mamička, ktorá ju pôvodne chcela robiť, odstúpila. Alebo možno aj nejakú inú rozprávočku, takú nejakú jednoduchú. Ale to je len tip, v pohode si aj sama niečo navrhni, čo je tebe blízke. 🙂

@chrumka84 Bude tá dúha aj na podložke a bude aj slniečko a obláčik? 🙂