icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
14. jan 2014

@ivka03 ano volne este je 🙂

monicca00
14. jan 2014

baby ktore mate laminovacku??? mam taku otazku, mozem zalaminovat viac malickych obrazkov naraz a potom to poprestihavat? ked chcem vyrabat znack ya auticka tak aby to bolo tvrdsie, nic ine ma nenapada, len si kupit laminovacku. da sa to tak? a este ako funguje suchy zips, to z druhej strany je na nalepenie? dakujeeem

sunsun
14. jan 2014

@monicca00 ja mam skusenost, ze ked strihas az po laminovani, tak sa to po dlhsom pouzivani odliepa... (rozky), ja preto robim tak, ze rozstriham, naukladam do lamin, folie a tak laminujem... a az potom striham... a ano, v pohode sa da nalepit z druhej strany suchy zips, je to celkom pevne...🙂

sharonik
14. jan 2014

@monicca00 laminujem rovnako ako @sunsun, suchý zips musíš kúpiť samolepiaci, lebo je aj obyčajný, čo sa našíva

atomica87
14. jan 2014

@barbora21 tak mne vitazi ten farebny svet. Kedze ma 11like uz ho asi domino neprehlasuje. Uz som si dnes bola okuknut aj folie. Mozes mi ho zapisat.

Aktivitu domino posuvam...ak niekto este nie je rozhodnuty kludne si ju moze vziat.

netuska78
14. jan 2014

@barbora21 mate este volne miesto, prosim?

ivka03
14. jan 2014

@josenka Dakujem za tip, ale rozpravocku neslubujem, nesijem, popozeram este co robite a navrhnem aj ja 2 aktivitky. Moze byt?

ivka03
14. jan 2014

@barbora21 Dakujem, idem si precitat posledne stranky, nech som v obraze

sunsun
14. jan 2014

@barbora21 barborka, budem robit tie postupnosti (maju rovnako hlasov), je to pre mna jednoduchsie, dnes som presla asi 3 obchody a neviem zohnat tie cvoky na otacanie rucicky hodiniek..., ale nevadi, budem po tom patrat dalej a v dalsom kole mozem spravit rocne obdobia (ja ich totiz pre mateja velmi chcem)... 😉 a s babami, co su vo vymene, kde ich robim tiez sa dohodnem na niecom inom.... budem ich tlacit na hruby fotopapier, vyzera to fakt dobre a potom laminovat, budu to take pevnejsie karticky... no a tak ako sme sa dohodli... podlepim magnetickou paskou....(ak niekto chce radsej suchy zips, tak mozem specialne pre neho aj tak...)

droby
15. jan 2014

tak moje navrhy, prosim zahlasovat, ci pripomienkovat co ako by sa pacilo....
1. penove puzzle co papaju zvieratka

droby
15. jan 2014

2. vlacik

droby
15. jan 2014

3. skladacka snehuliaci... pripadne iny motyv (motyle sa dobre spajaju podla farebnmych kridiel) tiez penove pre dobru manipulaciu

sunsun
15. jan 2014

@droby ty si este stranu dozadu navrhovala zvieratka a ich domceky...- to sa mi celkom pacilo.... este viac ako to, co papaju...🙂 z tohto, co ponukas sa mi paci aj jednotka aj trojka... (ale tie motyle by boli asi lepsie ako snehuliaci).... keby boli motyle, tak davam like 3, ak snehuliaci, tak jednotke... 😉

ask
15. jan 2014

@droby 1🙂

droby
15. jan 2014

@sunsun aktualne mam idealne podklady na to co papaju preto som dala to, ale otazka casu a poriesim aj domceky. tiez myslim ze motyle budu univerzalnejsie, len aktualne mam spravenych snehuliakov, nemam po ruke obrazok idealnych motylov.
len by som rada vedela o co by bol teda najvacsi zaujem, lebo idem na tyzden mimo civilizacie a tym ze som v osmom mesiaci, by som si aj svihla 😉

droby
15. jan 2014

pripadne by som zvieratka a domceky aj s potravou prenechala @ivianocka a ja motyle, nech sa kocky vyjadria

sunsun
15. jan 2014

@droby rozumiem, tak hlasujem za 1... dala som like...🙂

amilla
15. jan 2014

@droby a nechces robit rybicky? (ak som dobre pochopila, nik ich nerobi... skus sa zamysliet popr. dat ako navrh c.4)

monicca00
15. jan 2014

@barbora21 Baby prepacte ale z rodinných dovodov musim odstupit od vymeny. velmi ma to mrzi, no nebudem to vôbec stihat. Mozno niekto spravi moj navrh dopravne znecky a krizovatky. Prajem vam vela skvelých napadov a ich realizaciu. Este raz prepacte 😉

netuska78
15. jan 2014

@barbora21 citam ze sa prave jedna z vas odhlasila... je teda u vas este volne miesto? dakujem ua odpoved🙂

barbora21
15. jan 2014

@netuska78 ano je 🙂

barbora21
15. jan 2014

@netuska78
@ivka03 baby takze mozem s vami pocitat vo vymene?

barbora21
15. jan 2014

@monicca00 v pohode 🙂

barbora21
15. jan 2014

@chrumka84 ahoj, mozes dat k tej duhe este jeden navrh, kedze ma len 6 hlasov...skus dat prosim este jednu aktivitu a daj opat hlasovat za obe. Dakujem 🙂

barbora21
15. jan 2014

@weronnka18 ako to vyzera s navrhmi?

barbora21
15. jan 2014

@macinka13 zmrzlinky davam do albumu 🙂

barbora21
15. jan 2014

@liesi daj prosim ta este raz tvoj navrh cislo 2 a 3 zahlasovat, kedze maju rovnaky pocet hlasov a nejake hlasy ale minimum mal aj navrh cislo 1 a takto sa aspon budu musiet maminy rozhodnut pre dvojku alebo trojku kedze mali viac hlasov ako jednotka

liesi
15. jan 2014

@macinka13 @atomica87 @barbora21 @silvia259 @chrumka84 @josenka @sunsun @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @evkalv @ask @amilla @martina646 @ivianocka @droby @netuska78 @ivka03 kočky, tak dávam ešte raz návrhy na hlasovanie
návrh č. 1 labyrint

liesi
15. jan 2014

návrh č. 2 logické rady

ivianocka
15. jan 2014

@droby no ja kludne mozem robit zvieratka a domceky. ja sa s tou aktivitou stotoznujem rovnako ako so srobovanim. ja som chcela aj tak robit pre malu tie domceky a aj to co papaju. ze by to boli rovno tri karticky. a sa to da pomenit, ze raz sa priradi co papaju, raz kde byvaju...a este mi napadlo, ze u niektorych sa da navrhnut aj co vyrabaju. ovca - vlna, krava - mlieko...ale napr pes nevyraba ni, tka pre toho by ta karticka nebola.