Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@barbora21 prepac, nejako mi blbne net..., spravu mi odoslalo len ciastocnu a nejde mi opravit... takze este raz....- zajtra- pozajtra popozeram tie spoje na rucicku hodiniek, uvidim, ci nieco rozumne najdem.... ak nie, spravim postupnosti ... 😉 dam zajtra, najneskor pozajtra vediet...
@ask dalo by sa to aj tak, ale neviem, ci tu je este niekto, kto si nevybral,...🙂 ja osobne pre mojho drobca chcem obe aktivity, takze v pripade, ze by niekto zobral rocne obdobia, tak spravim postupnosti...🙂 (lebo na tych uz mam kus roboty urobenej, kedze som ich robila pre druhu vymenu)....
@sunsun kde najdem prosim tvoje rocne obdobia? postupnosti budeme mat, ved vies
@martina646 no, to by som potom vyriesila tak, ze by sme sa dohodli a ja by som vam ponukla nieco ine... (urcite nie, to, co uz mate...)... pozri str. 54...🙂
baby hladam, a hladam... ale konecne sa mi nieco naozaj zapacilo, len spekulujem ako to vyrobit. Bola by to tvar cloveka a k nej by boli vyrobene rozne typy oci, obocia, nosa a ust, dali by sa vyrabat rozne grimasy, alebo take zakladne, ze urob smutnu tvar alebo veselu alebo smiesnu... prikladam niekolko obrazkov
@sharonik dakujem za tipy 🙂 , uz som na to pozerala aj ja a tak som rozmyslala ze k tomu pribalim nejake vzory 🙂
Takto baby,ked to po sebe citam,tak vyzeram dost nerozhodne.takze like sem,kto by uvitak príradovanie zviera/dom/jedlo.a lajk ku srobom na str.56,kto chce tie,nech aj moja aktivita sa moze uzavriet.
@ivka03 Vitaj. 🙂 Idem na teba hneď zhurta 😀 - na s. 54 aktivitka - rozprávka o pampúšikovi. Mamička, ktorá ju pôvodne chcela robiť, odstúpila. Alebo možno aj nejakú inú rozprávočku, takú nejakú jednoduchú. Ale to je len tip, v pohode si aj sama niečo navrhni, čo je tebe blízke. 🙂

@chrumka84 Bude tá dúha aj na podložke a bude aj slniečko a obláčik? 🙂