icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

josenka
13. jan 2014

@chrumka84 Bude tá dúha aj na podložke a bude aj slniečko a obláčik? 🙂

sunsun
13. jan 2014

@barbora21 barborka, je to stale vyrovnane... 8/8, ale bolo 5 bab, ktore hlasovali aj, aj... nakoniec sa rozhodli pre jednu s aktivit..., takze pocet klesol, vyrovnane to ostalo....🙂

sunsun
13. jan 2014

@barbora21 akurat som opravovala, co som napisala, lebo uz je to 1:1....🙂

ask
13. jan 2014

@sunsun 😎 😀 Navrhla by som aby si si Ty ako autorka navrhov vybrala jeden a druhy by sme mali ponuknut na vyrobenie tym babam co si este nevybrali.......?

sunsun
13. jan 2014

@barbora21 prepac, nejako mi blbne net..., spravu mi odoslalo len ciastocnu a nejde mi opravit... takze este raz....- zajtra- pozajtra popozeram tie spoje na rucicku hodiniek, uvidim, ci nieco rozumne najdem.... ak nie, spravim postupnosti ... 😉 dam zajtra, najneskor pozajtra vediet...

sunsun
13. jan 2014

@ask dalo by sa to aj tak, ale neviem, ci tu je este niekto, kto si nevybral,...🙂 ja osobne pre mojho drobca chcem obe aktivity, takze v pripade, ze by niekto zobral rocne obdobia, tak spravim postupnosti...🙂 (lebo na tych uz mam kus roboty urobenej, kedze som ich robila pre druhu vymenu)....

martina646
13. jan 2014

@sunsun kde najdem prosim tvoje rocne obdobia? postupnosti budeme mat, ved vies

ask
13. jan 2014

@monicca00 @ivianocka Baby, co vy na to keby ste niektora vyrobili navrhovanu aktivitku rocne obdobia od @sunsun?

sunsun
13. jan 2014

@martina646 no, to by som potom vyriesila tak, ze by sme sa dohodli a ja by som vam ponukla nieco ine... (urcite nie, to, co uz mate...)... pozri str. 54...🙂

josenka
13. jan 2014

@monicca00 @ivianocka Babuľky a nechceli by ste niektorá robiť aktivitu, čo mala v ponuke gega na s. 54 - rozprávku o pampúšikovi? Alebo možno aj nejakú inú.

ivianocka
13. jan 2014

@barbora21 no veru, hladam, lebo ani sroby ani abeceda sa nepaci. tak mam navrh ze by som robila priradovanie, vziera a ktomu buda a co papa(kost)..ale ani obrazok pre ilustraciu neviem najst.

droby
13. jan 2014

@ivianocka juj tiez som dnes o tom hovorila aj som nasla inspiraciu aj na jedlo aj na byvanie so zvieratkami, tak teraz neviem.... da sa to spravit ako jedna aktivitka, svieratko-jedlo-domcek, alebo ako som chcela ja, ako puzzle

droby
13. jan 2014

tu mam foto bolo by to ako penove puzzle, na podlozke jedlo a zvieratka sa priraduju

droby
13. jan 2014

a zvieratka a ich domceky

silvia259
13. jan 2014

@ivianocka pozri v mojich návrhoch- ja tam obrázok mám

monicca00
13. jan 2014

baby hladam, a hladam... ale konecne sa mi nieco naozaj zapacilo, len spekulujem ako to vyrobit. Bola by to tvar cloveka a k nej by boli vyrobene rozne typy oci, obocia, nosa a ust, dali by sa vyrabat rozne grimasy, alebo take zakladne, ze urob smutnu tvar alebo veselu alebo smiesnu... prikladam niekolko obrazkov

monicca00
13. jan 2014

alebo sa mi aj toto strasne paci, len kde zohnat take spinky

monicca00
13. jan 2014
monicca00
13. jan 2014

alebo toto

droby
13. jan 2014

@monicca00 uzasne tie auticka, akurat som chcela synovi pripravit aj nejaky lapbook, len som nenasla inspiraciu na nic co by zaujalo, toto je aktualne uplne idealne 🙂

sharonik
13. jan 2014

@monicca00 podľa mňa by sa tam dali použiť céčka, zase sa vyrábajú, len treba nájsť- na nete som našla, možno aj v kamenných papiernictvach alebo hračkách ich majú.

ivianocka
13. jan 2014

@droby ok, ked chces robit tie domceky a zvierata ty, kludne mozes. ved mne nieco prischne🙂

tatrankalucka
13. jan 2014

@sharonik dakujem za tipy 🙂 , uz som na to pozerala aj ja a tak som rozmyslala ze k tomu pribalim nejake vzory 🙂

ivianocka
14. jan 2014

@josenka nie.nejaku inu aktivitu ano,no dala som dva navrhy,to srobovanie a abecedu,prip ten treti o zviera/dom/jedlo.hadam sa nejaky ujme,bo sa s nimi viem stotoznit.

ivianocka
14. jan 2014

Takto baby,ked to po sebe citam,tak vyzeram dost nerozhodne.takze like sem,kto by uvitak príradovanie zviera/dom/jedlo.a lajk ku srobom na str.56,kto chce tie,nech aj moja aktivita sa moze uzavriet.

atomica87
14. jan 2014

@monicca00 aktiviyu c. 1 uz vsetky mame z prvej vymeny....druha a tretia sami pacia obe, ale druha asi viac

atomica87
14. jan 2014

@ivianocka tak ja som likla sroby....lebo to priradovacie puzzle co navdhla @droby sa mi tiez velmi paci, a ked za chce toho ujat ona budeme mat aj aj 😉

ivka03
14. jan 2014

@barbora21 jej, dakujem za spravu, mate este volne? ake aktivity vam chybaju?

josenka
14. jan 2014

@ivka03 Vitaj. 🙂 Idem na teba hneď zhurta 😀 - na s. 54 aktivitka - rozprávka o pampúšikovi. Mamička, ktorá ju pôvodne chcela robiť, odstúpila. Alebo možno aj nejakú inú rozprávočku, takú nejakú jednoduchú. Ale to je len tip, v pohode si aj sama niečo navrhni, čo je tebe blízke. 🙂