Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@barbora21 myslela som, ze sa hlasuje iba ak ma niekto viac navrhov. K duhe sa nikto nevyjadril negativne, tak som predpokladala, ze su s tym vsetci ok.
@liesi @macinka13 @atomica87 @barbora21 @silvia259 @josenka @sunsun @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @evkalv @ask @amilla @martina646 @ivianocka @droby @netuska78 @ivka03
Baby, ak suhlasite s mojou duhou na strane 55 a ete ste nelajkovali, tak Vas prosim lajk. Dakujem.
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-2-3-rocne-deti-2/
Tak zohnala som folie konecne...pre istotu na 22 ks. Farby som zohnala len 4 zakladne...predne tie co na obrazku s tym oknom, co som pridavala. Este uvazujem ze k tomu urobim nejake predlohy a papierove podlozky...ze napr na papier vytlacim 4 roznofarebne stvorce, a ked sa nan polosi farebna folia, tak kazdy zmeni farbu inak...
Ahojte baby neviem či by sa dalo ešte pridať do vymeny a ako to funguje... dakujem
@barbora21ahojte zienky.... pripajam moj navrh do tejto vymeny - Ruka a gumicky ... vyrobim 24 zalaminovanech karticiek podla ktorych si maju deticky dat gumicky na svoju lavu rucku....mensie ich asi radsej budu davat na maminkinu aby mohli na navliekanie pouzit obe svoje 🙂
...podstatne je rozlisovanie, pomenuvanie farieb (na fotke su styri ale moze ich byt aj viac) a orientacia na rucicke, ktory prstek je ktory...
...u nas boli gumky hit cely vecer....tak dufam ze vas to oslovi, keby nie...tak dam este ine navrhy... na fotke je rucka mojej dcerky ktora si vybrala jednu z ponukanych karticiek ... je mozne urobit karticky od jednoduchsich po narocnejsie....napr. dat 2-3 gumicky - kazdu na jeden prst....potom tak ze niektory je vynechany....potom tak ze su aj 2-3 gumicky na jednom prste...a este "teti level" je ked je jedna gumicka navlecena na dvoch prstoch co su vedla seba - inak to je karticka ktoru si prave vybrala moja dcerka na prilozenej fotke.... prave preto ze ta narocnost sa zvysuje je to hra aj pre starsie deticky....tak vam vydrzi dlhsie 🙂 tak som zvedava na vasu spatnu vazbu 🙂
@tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @weronnka18 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Baby tak do stredy 22.1. by som chcela, aby boli aktivity uzavrete, takze si skontrolujte ci mate svoju aktivitu uz v albume alebo sa este caka na hlasovanie a pod.
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

@ivianocka no mali by kocky rozhodnúť čo by chceli. Ja strašne chcem sroby🙂 a to si nejak sama neviem.... ale taká zvieratká kompletka znie dobre,