icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

droby
15. jan 2014

@ivianocka no mali by kocky rozhodnúť čo by chceli. Ja strašne chcem sroby🙂 a to si nejak sama neviem.... ale taká zvieratká kompletka znie dobre,

ivianocka
15. jan 2014

@droby no mne ani sroby nevadia. ved to ze je to take ine ako karticky. take na zrucnost. tak uvidime ako sa to bude vyvijat.

netuska78
15. jan 2014

@barbora21 rada by som sa zapojila...hladam vhodne aktivitky by som ponukla plus si musim pozriet tie co su v ponuke...ozvem sa co najskor s navrhmi... kolko nas teda je?

ivka03
15. jan 2014

@barbora21 rada sa pridam, pozerala som uz aktivity, dufam, ze sa mi zajtra-pozajtra podari pridat nejaku, co si vyberiem

sunsun
16. jan 2014

@ivianocka ta kompletka zvieratkova by sa mi pozdavala....-)

josenka
16. jan 2014

@ivianocka Dohromady zvieratko - domček - potrava by boli skvelé. 🙂

sharonik
16. jan 2014

@ivianocka možno by sa dalo urobiť nie čo produkujú, ale čím sú užitočný ( pes záchranárky, policajný, alebo vodiaci pre slepcov, príp. Strážiaci dom)

ivianocka
16. jan 2014

@sharonik aha vidis, to by tiez slo...len mi napadlo ze flasticka rumu k psovi:DDDD no urcite by sme nieco s muzom vytvorili. aj na sroby aj na tuto zviertkovu aktivitu.

chrumka84
16. jan 2014

@barbora21 myslela som, ze sa hlasuje iba ak ma niekto viac navrhov. K duhe sa nikto nevyjadril negativne, tak som predpokladala, ze su s tym vsetci ok.

@liesi @macinka13 @atomica87 @barbora21 @silvia259 @josenka @sunsun @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @evkalv @ask @amilla @martina646 @ivianocka @droby @netuska78 @ivka03
Baby, ak suhlasite s mojou duhou na strane 55 a ete ste nelajkovali, tak Vas prosim lajk. Dakujem.

https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-2-3-rocne-deti-2/

barbora21
16. jan 2014

@chrumka84 ja som to brala tak, ze ked nedali hlas ze to asi nechcu...tak preto som navrhla dat este jeden navrh

barbora21
16. jan 2014

@netuska78 nemam to teraz pri sebe ale viac ako 20 urcite nie

atomica87
16. jan 2014

@chrumka84 ja som nelikovala, lebo som cakala druhy navrh. Ale ak budu ostatne baby za, tak sa prisposobim a potesim aj duhe....

atomica87
16. jan 2014

Tak zohnala som folie konecne...pre istotu na 22 ks. Farby som zohnala len 4 zakladne...predne tie co na obrazku s tym oknom, co som pridavala. Este uvazujem ze k tomu urobim nejake predlohy a papierove podlozky...ze napr na papier vytlacim 4 roznofarebne stvorce, a ked sa nan polosi farebna folia, tak kazdy zmeni farbu inak...

ask
16. jan 2014

@atomica87 Velmi sa na to tesim🙂

netuska78
16. jan 2014

@chrumka84 ja som ta len chcela poprosit, ci by mohla byt v tvojej duhe aj svetlomodra farba, aby ich bolo sedem tak ako ma byt 🙂 dakujem 🙂

netuska78
16. jan 2014

@barbora21 dakujem...mam uz niekolko napadov v hlave...zajtra sa mi snad podari pobehat obchodiky aby som pozrela material a podla toho co zozeniem dam navrhy ...

chrumka84
16. jan 2014

@netuska78 jasne, este som to prave zlozenie duhy neskumala, ale urobim ju co najvernejsie 🙂

josenka
16. jan 2014

@atomica87 To je super nápad s tou zmenou farby, náš malý by stále hľadel z okna, tak bude mať spestrenie a potom ho už neodlepím 😀 .

katka159
17. jan 2014

Ahojte baby neviem či by sa dalo ešte pridať do vymeny a ako to funguje... dakujem

netuska78
17. jan 2014

@barbora21ahojte zienky.... pripajam moj navrh do tejto vymeny - Ruka a gumicky ... vyrobim 24 zalaminovanech karticiek podla ktorych si maju deticky dat gumicky na svoju lavu rucku....mensie ich asi radsej budu davat na maminkinu aby mohli na navliekanie pouzit obe svoje 🙂
...podstatne je rozlisovanie, pomenuvanie farieb (na fotke su styri ale moze ich byt aj viac) a orientacia na rucicke, ktory prstek je ktory...
...u nas boli gumky hit cely vecer....tak dufam ze vas to oslovi, keby nie...tak dam este ine navrhy... na fotke je rucka mojej dcerky ktora si vybrala jednu z ponukanych karticiek ... je mozne urobit karticky od jednoduchsich po narocnejsie....napr. dat 2-3 gumicky - kazdu na jeden prst....potom tak ze niektory je vynechany....potom tak ze su aj 2-3 gumicky na jednom prste...a este "teti level" je ked je jedna gumicka navlecena na dvoch prstoch co su vedla seba - inak to je karticka ktoru si prave vybrala moja dcerka na prilozenej fotke.... prave preto ze ta narocnost sa zvysuje je to hra aj pre starsie deticky....tak vam vydrzi dlhsie 🙂 tak som zvedava na vasu spatnu vazbu 🙂

barbora21
17. jan 2014

@netuska78 a k tym kartickam by boli aj tie gumicky?

barbora21
17. jan 2014

@netuska78 inak sa mi to paci

barbora21
17. jan 2014

@katka159 zatial sme plny

barbora21
17. jan 2014

@chrumka84 kedze sa nikto k tomu nevyjadril davam zatial duhu do albumu

barbora21
17. jan 2014

@katka159 keby sa niekto odhlasil mozem ti dat vediet

barbora21
17. jan 2014

@amilla tych panacikom davam zatial do albumu

josenka
17. jan 2014

@netuska78 Mne sa ten nápad páči, len by ma tiež zaujímalo, či k tomu budú aj gumičky a koľko.

barbora21
17. jan 2014

@weronnka18 @ivka03 @liesi @ivianocka @droby - baby ako to vyzera s vasimi navrhmi?

netuska78
17. jan 2014

@barbora21 jasne gumicky som uz zohnala... nemohla som odolat...aj keby dievcata neboli za tuto aktivitku ...uz sme si uzili kopec zabavy tento vecer... triedili sme, pocitali, navliekali 🙂

barbora21
17. jan 2014

@tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @weronnka18 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

Baby tak do stredy 22.1. by som chcela, aby boli aktivity uzavrete, takze si skontrolujte ci mate svoju aktivitu uz v albume alebo sa este caka na hlasovanie a pod.
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...