Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
baby ktore mate laminovacku??? mam taku otazku, mozem zalaminovat viac malickych obrazkov naraz a potom to poprestihavat? ked chcem vyrabat znack ya auticka tak aby to bolo tvrdsie, nic ine ma nenapada, len si kupit laminovacku. da sa to tak? a este ako funguje suchy zips, to z druhej strany je na nalepenie? dakujeeem
@monicca00 ja mam skusenost, ze ked strihas az po laminovani, tak sa to po dlhsom pouzivani odliepa... (rozky), ja preto robim tak, ze rozstriham, naukladam do lamin, folie a tak laminujem... a az potom striham... a ano, v pohode sa da nalepit z druhej strany suchy zips, je to celkom pevne...🙂
@barbora21 barborka, budem robit tie postupnosti (maju rovnako hlasov), je to pre mna jednoduchsie, dnes som presla asi 3 obchody a neviem zohnat tie cvoky na otacanie rucicky hodiniek..., ale nevadi, budem po tom patrat dalej a v dalsom kole mozem spravit rocne obdobia (ja ich totiz pre mateja velmi chcem)... 😉 a s babami, co su vo vymene, kde ich robim tiez sa dohodnem na niecom inom.... budem ich tlacit na hruby fotopapier, vyzera to fakt dobre a potom laminovat, budu to take pevnejsie karticky... no a tak ako sme sa dohodli... podlepim magnetickou paskou....(ak niekto chce radsej suchy zips, tak mozem specialne pre neho aj tak...)
@droby ty si este stranu dozadu navrhovala zvieratka a ich domceky...- to sa mi celkom pacilo.... este viac ako to, co papaju...🙂 z tohto, co ponukas sa mi paci aj jednotka aj trojka... (ale tie motyle by boli asi lepsie ako snehuliaci).... keby boli motyle, tak davam like 3, ak snehuliaci, tak jednotke... 😉
@sunsun aktualne mam idealne podklady na to co papaju preto som dala to, ale otazka casu a poriesim aj domceky. tiez myslim ze motyle budu univerzalnejsie, len aktualne mam spravenych snehuliakov, nemam po ruke obrazok idealnych motylov.
len by som rada vedela o co by bol teda najvacsi zaujem, lebo idem na tyzden mimo civilizacie a tym ze som v osmom mesiaci, by som si aj svihla 😉
@weronnka18 ako to vyzera s navrhmi?
@droby no ja kludne mozem robit zvieratka a domceky. ja sa s tou aktivitou stotoznujem rovnako ako so srobovanim. ja som chcela aj tak robit pre malu tie domceky a aj to co papaju. ze by to boli rovno tri karticky. a sa to da pomenit, ze raz sa priradi co papaju, raz kde byvaju...a este mi napadlo, ze u niektorych sa da navrhnut aj co vyrabaju. ovca - vlna, krava - mlieko...ale napr pes nevyraba ni, tka pre toho by ta karticka nebola.

@ivka03 ano volne este je 🙂