icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
17. jan 2014

@netuska78 tak za mna mas uz lajk 🙂

barbora21
17. jan 2014

@katka159 akurat pozeram, ze mame posledne miesto volne, tak ak chces mozes sa pridat

ivianocka
17. jan 2014

@barbora21 ked budem mat cas, dam hlasovat za sroby. cisto za sroby, ze kolkym sa pacia.

barbora21
17. jan 2014
ivianocka
17. jan 2014

baby, kolkym sa pacia sroby, ze by ste boli rady, keby boli vo vymene? dajte like. ktore nedate, chapem ze chcete inu aktivitu.
@liesi @macinka13 @atomica87 @barbora21 @silvia259 @josenka @sunsun @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @evkalv @ask @amilla @martina646 @ivianocka @droby @netuska78 @ivka03 @chrumka84

droby
17. jan 2014

Kocky čo ste nehlasovali, môžte pozrieť na strane 59 moju aktivitku aby som vedela či mám teda naháňať niečo iné?

droby
17. jan 2014

@barbora21 tak mám tam zatiaľ 9 hlasov tak neviem, ked to teda neprejde hľadí inú aktivitu...prípadne k vyhovuje forma tak len iný motív.... ovocie k farbe, čísla, motýľ kvet.... ak by aj ivianocka mala tu zvieratkovu kompletku, či mám úplne niečo iné ako priradovanie navrhnúť? Šla som tou cestou čo u nateraz fičí, tak má len take napadlo...

liesi
17. jan 2014

@barbora21 @evkalv @martina646 @ivka03 kočky môžte prosím kliknúť, ktorú aktivitku chcete, bo je to nerozhodne. Je to na strane 59. ďakujem 🙂

atomica87
18. jan 2014

@netuska78 mne sa napad tiez vrlmi paci...je to take ine ako klasicke karticky.....normalne sa na ne uz tesim

sunsun
18. jan 2014

@droby ved tam mas nejakych 12 hlasov...🙂 len by bolo fajn dohodnut sa s @ivianocka, nech nerobite to iste, keby ona isla do tej trojkombinacie.... 😉

sunsun
18. jan 2014

@ivianocka to srobovanie je fajn, ale keby som si mala vybrat tu trojkombinaciu alebo srobovanie, tak som za tu.... najlepsie urobis, ked das hlasovat za oba napady naraz, lebo takto je komplikovane...

barbora21
18. jan 2014

@droby @ivianocka baby tak to urobme takto - droby ty sprav tu kombinaciu zvieratko a co papa pripadne dorobit kde byva - malo to dost hlasov a ivianocka by si zobrala to srobovanie. Co vy na to?

barbora21
18. jan 2014

@liesi uz som zahlasovala, hlavne ze tu vsetkych nahanam, aby hlasovali 😀

katka159
18. jan 2014

@barbora21 jej bola by som rada dakujem

katka159
18. jan 2014

@barbora21 jej to by bolo super a ako to tu chodí možem vedieť?

netuska78
18. jan 2014

@atomica87 to som rada ze zaujalo ...posielala som kamoske len tak informacne ze co som vyrobila a tiez sa hned nadchla, tak vyrobim aj pre nu 🙂

liesi
18. jan 2014

@barbora21 takže po spočítaní hlasov z prvého aj druhého hlasovania vyhrali log. rady 🙂 prosím pridáš ich do albumu. ďakujem

liesi
18. jan 2014

@josenka ja viem, že mám riadne oneskorený reflex, ale môžem aj ja poprosiť to autíčko. síce mam doma dievča, ale mám pocit, že na obliekanie toho bude už doma dosť. ešte aj tá panenka na prevliekanie vyhrala tu v skupine 🙂 ďakujem 🙂

barbora21
18. jan 2014

@liesi ano pridam

barbora21
18. jan 2014

@josenka auticko si prosime aj my 🙂

barbora21
18. jan 2014

@katka159 v podstate od strany 52 myslim davali baby svoje navrhy. Navrhy, ktore su uz odhlasovane su v mojom fotoblogu v albume vrecuskove aktivity - 2. kolo. Nejake aktivity este cakaju na odhlasovanie. V podstate teraz by bolo idealne, aby si si pozrela rozne navrhy co baby dali a potom navrhla aspon dva tvoje navrhy. Kazdy tvoj navrh das sem ako zvlast fotku a oznacene to bude ako navrh c. 1 a ako navrh c. 2 Baby ti budu pod tvoje navrhy davat lajk - teda paci sa mi to a podla toho kolko bude mat ktory navrh hlasov tak podla toho zistime vitaza.

katka159
18. jan 2014

@barbora21 takže asi takto som tu nova a neviem ake aktivity mame rozmyšlal som dad takými to pridal len fotky potom by som to spravila ako si povedala na 1 fotke je podla čisel zaradovanie... na 2 fotke je pexeso z tvarov a na 3 fotke je zaradovanie podla farieb dala by som asi 5 alebo 6 farieb... neviem či niekto to už robí ale ako

netuska78
18. jan 2014

@josenka gumicky samozrejme budu....sedem kusov ( cervena, zelena, zlta, modra, ruzova, fialova, oranzova) 🙂

weronnka18
18. jan 2014

ahojte, ja sa nepridám teraz, ďakujem veľmi pekne a keď bude ďalšie kolo, môžte na mňa myslieť, uvidím, či sa pridám potom 🙂 mám nájsť aj náhradníčku alebo máte niekoho už v rezerve?

macinka13
19. jan 2014

@netuska78 mne sa tvoj navrh velmi paci, akurat dnes si moja dcerka vymyslela podobnu aktivitku, na prsteky si navliekala vrchnaciky z fixiek, tak asi aj z gumiciek bude mat velku radost🙂

josenka
19. jan 2014

@katka159 Vitaj 🙂 . Akosi sa nikto nemá ku komentáru, takže ja za seba (ale ak ma väčšina prehlasuje, tak sa určite prispôsobím 😉 ). Na 1. aktivitu je môj malý ešte malý, priraďovanie farieb už máme z predchádzajúceho kola, tak za mňa snáď len 2. aktivita, aj keď, úprimne, obávam sa, že by ho ešte neoslovila. Ja osobne by som uvítala niečo hravé, možno so zvieratkami, rozprávkou, prípadne niečo na rozvoj jemnej motoriky alebo tak. Ale veď sa ešte môžu aj ostatné baby vyjadriť. Inak, tu je album z predchádzajúcej výmeny, aby si si mohla pozrieť, že čo sme už robili: https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

ask
19. jan 2014

@katka159 Pripajam sa k josenke, skus najst aj trosku ine aktivitky. Ale ak tu bude vela bab ktorym bude niektora z tychto vyhovovat, prisposobim sa...

netuska78
19. jan 2014

@katka159 ani ja si neviem z ponukanych aktivit vybrat... co tak nieco gombickove? napr. luka s kvietkami z filcu - pripnut kvietok podla farby... alebo by tam mohli byt aj rozne sposoby zapinania...napr. suchy zips, hacik, cvok apod.

josenka
19. jan 2014

@barbora21 Prosím ťa, hoď do albumu aj menný zoznam báb, ktoré sú v skupine, lebo ja sa už akosi strácam a neviem, koho presne osloviť. 😅 Ďakujem. 🙂

sharonik
20. jan 2014

@katka159 ahoj,mne sa páči aktivita 1 a 2.