Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
baby, kolkym sa pacia sroby, ze by ste boli rady, keby boli vo vymene? dajte like. ktore nedate, chapem ze chcete inu aktivitu.
@liesi @macinka13 @atomica87 @barbora21 @silvia259 @josenka @sunsun @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @evkalv @ask @amilla @martina646 @ivianocka @droby @netuska78 @ivka03 @chrumka84
Kocky čo ste nehlasovali, môžte pozrieť na strane 59 moju aktivitku aby som vedela či mám teda naháňať niečo iné?
@barbora21 tak mám tam zatiaľ 9 hlasov tak neviem, ked to teda neprejde hľadí inú aktivitu...prípadne k vyhovuje forma tak len iný motív.... ovocie k farbe, čísla, motýľ kvet.... ak by aj ivianocka mala tu zvieratkovu kompletku, či mám úplne niečo iné ako priradovanie navrhnúť? Šla som tou cestou čo u nateraz fičí, tak má len take napadlo...
@barbora21 @evkalv @martina646 @ivka03 kočky môžte prosím kliknúť, ktorú aktivitku chcete, bo je to nerozhodne. Je to na strane 59. ďakujem 🙂
@katka159 v podstate od strany 52 myslim davali baby svoje navrhy. Navrhy, ktore su uz odhlasovane su v mojom fotoblogu v albume vrecuskove aktivity - 2. kolo. Nejake aktivity este cakaju na odhlasovanie. V podstate teraz by bolo idealne, aby si si pozrela rozne navrhy co baby dali a potom navrhla aspon dva tvoje navrhy. Kazdy tvoj navrh das sem ako zvlast fotku a oznacene to bude ako navrh c. 1 a ako navrh c. 2 Baby ti budu pod tvoje navrhy davat lajk - teda paci sa mi to a podla toho kolko bude mat ktory navrh hlasov tak podla toho zistime vitaza.
@barbora21 takže asi takto som tu nova a neviem ake aktivity mame rozmyšlal som dad takými to pridal len fotky potom by som to spravila ako si povedala na 1 fotke je podla čisel zaradovanie... na 2 fotke je pexeso z tvarov a na 3 fotke je zaradovanie podla farieb dala by som asi 5 alebo 6 farieb... neviem či niekto to už robí ale ako
ahojte, ja sa nepridám teraz, ďakujem veľmi pekne a keď bude ďalšie kolo, môžte na mňa myslieť, uvidím, či sa pridám potom 🙂 mám nájsť aj náhradníčku alebo máte niekoho už v rezerve?
@katka159 Vitaj 🙂 . Akosi sa nikto nemá ku komentáru, takže ja za seba (ale ak ma väčšina prehlasuje, tak sa určite prispôsobím 😉 ). Na 1. aktivitu je môj malý ešte malý, priraďovanie farieb už máme z predchádzajúceho kola, tak za mňa snáď len 2. aktivita, aj keď, úprimne, obávam sa, že by ho ešte neoslovila. Ja osobne by som uvítala niečo hravé, možno so zvieratkami, rozprávkou, prípadne niečo na rozvoj jemnej motoriky alebo tak. Ale veď sa ešte môžu aj ostatné baby vyjadriť. Inak, tu je album z predchádzajúcej výmeny, aby si si mohla pozrieť, že čo sme už robili: https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

@netuska78 tak za mna mas uz lajk 🙂