icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

ivianocka
26. jan 2014

@liesi http://www.opitec.sk/stavebnice-kreativne-sady/...
aj ja si poprosim tie magnety a do IP cislo uctu kam poslat peniazky.

ivianocka
26. jan 2014

tak ja pomaly syslim material. myslite ze taky samolepiaci magnet je dost silny, aby presiel cez karton? lebo som chcela v tom srobovani spravit tak, ze podlozky budu na magnetickej paske, ktora bue pod kartonom, aby to drzalo. ale neviem ci budu drzat. nemate s tym niekto skusenost?

sunsun
27. jan 2014

@ivianocka no tu by som bola skepticka... neskusala som to, ale nemyslim si, ze to bude drzat cez karton... sa mi ten magnet zda velmi tenky....

netuska78
27. jan 2014

@ivianocka ahoj... ani ja si to nemyslim...zavisi aky hruby je ten magnet...ale casto s magnetkou co je podlepena len takou paskou.. neudrzim na chladnicke ani obycajny kancelarsky papier... su skor na dekoraciu ako na uchytenie cohokolvek...takze neratam s tym ze by cez karton cokolvek udrzala... to by chcelo naozaj silny magnet...najlesie ist do nejakeho velkoskladu, obchodu, zobrat karton a priamo vyskusat s konkretnym magnetom...alebo to cele vymysliet bezmagnetovo...drzim palce...

ivianocka
27. jan 2014

@netuska78 tak bude bezmagnetovo,inak to vyjde draho velmi.

ivianocka
27. jan 2014

@liesi ahoj,ak si este neobjednala mag pasku pre mna,tak to rusim.nepotrebujem ju.ak ano,tak jasne ze zaplatim...

liesi
27. jan 2014

@ivianocka ešte som to neposielala, takže ťa mažem 🙂

droby
27. jan 2014

@liesi stiham ti este napísať objednávku? Včera som nestihla, už mám vybrané.

ivianocka
27. jan 2014

@liesi tak super, dakujem pekne, lebo som to chcela na tie sruby a asi to nebude drzat, tak nebudem zbytocne minat peniazky.

liesi
27. jan 2014

@droby stíhaš 🙂 napíš IP čo potrebuješ. nakoniec to budem objednávať až zajtra.. 🙂

barbora21
28. jan 2014

@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

Baby stale hladam dobrovolnicku, ktora si zoberie na starost zozbieranie balikov a ich rozoslanie.

droby
28. jan 2014

@barbora21 ospravedlňujem sa ale ja určite nebudem môcť, teraz som 35tt, to už by som neriskovala.

atomica87
28. jan 2014

@barbora21 no...ja nemam k dispozicii auto, to by som musela po jednej krabici nosit najskor z posty a potom na postu...

josenka
28. jan 2014

@barbora21 Ja sa tiež ospravedlňujem, my v dedine ani poštu nemáme.

sunsun
28. jan 2014

@barbora21 ja som aj zvazovala, ale pre mna je uplne najhorsia cast vymeny balit a odosielat balik... 😒

ask
28. jan 2014

@barbora21 Rada by som pomohla, ... no je nas 5 v trojizbovom zapratanom bytiku, neviem si to predstavit z priestorovych dovodov ☹

sharonik
28. jan 2014

@barbora21 mňa by to aj bavilo, ale v našom minibytíku by som musela najskôr vysťahovať rodinu, aby bolo kde balíky uložiť🙂

barbora21
29. jan 2014

@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

No baby tak to vyzera ze vymena nebude, kedze nikto sa zatial nechce podujat balikovania.

macinka13
29. jan 2014

Baby, myslim,ze u nas by mohlo byt zhromazdisko balikov.

sunsun
29. jan 2014

@barbora21 ked uz by to bolo take kriticke, ze by si to za ziadnych okolnosti nemohla ty robit alebo niekto iny, tak by som to zobrala..., zasa predsa vymenu nezrusime.... 😉

martina646
29. jan 2014

@barbora21 ja som este ziadnu vymenu netriedila, tak ani neviem odhadnut, co to obnasa a ake narocne to je, ale napriek tomu som sa v dvoch prihlasila na balickovanie. Ak sa z toho nezblaznim, mozno sa dam aj na dalsie, ked najdem system. Len pekne vyrabajme a tuto otazku nechajme zatial otvorenu.

netuska78
30. jan 2014

Ahojte dievcata... moj manzel nema pochopenie pre tieto moje aktivitky a tak by asi baliky u nas doma nezvladol... mozno ked sa to cele podari a bude vidiet ze sa deti s tym radi hraju a pochopi zmysel tak v nejakej dalsej vymene bude mozne aby som aj ja potriedila...mna by to bavilo...aj ked som len papierovy sofer a asi by to bola fuska chodit hore dole na postu...ale urcite by sa to dalo zvladnut...

evkalv
30. jan 2014

barbora21 @tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Ahojte maminky tak som dnes urobila jednu moju aktivitku a celkom sa mi pozdáva, zlepila som dva kartóny duvilaxom dokopy, nechala zaťažené poriadne vyschnúť, nafarbila som to čiernou temperou a zalakovala lakom na detský nábytok, pavúka som nakoniec vymyslela z tých kupovaných bombuliek, ale čierne som nedostala len také farebné, neviem čo nato poviete ale mne sa to farebnejšie páči viac, nie všetko také čierne 🙂 aj keď pavúky až také farebné nie sú 🙂, na obrázku ktorý som dala ako návrh má pavúk aj nohy, ja som mu ich nedala lebo keď som išla robiť pavučinu je praktickejšie ak je vlna namotaná na tej bombulke a postupne sa odvíja...inak by to bolo strašne nepraktické a detičky by to nevedeli, keby tam boli tie nohy zavadzali by...ešte k výrobe, natretá a nalakovaná je len jedna strana, neviem či chcete aj druhú na druhej strane je vidieť normálne kartón...takže kľudne mi píšte nejaké zlepšováky ak vás napadne 🙂 😎

barbora21
30. jan 2014

@macinka13 tak mozem teda s tebou pocitat?

barbora21
30. jan 2014

@evkalv keby sa to natrelo a nalakovala aj z druhej strany nebolo by to este o nieco pevnejsie? a farebny pavucik bez noh je za mna ok, inak sa mi to paci 🙂

evkalv
30. jan 2014

@barbora21 Myslím si že to nejako výrazne neovplyvní pevnosť ale kľudne to môžem natrieť aj z druhej strany 🙂 no bez nôh je to praktickejšie na držanie a manipuláciu a ešte som zabudla má to priemer 19 cm...také šikovné do ruky 🙂

savarka
30. jan 2014

Ahojte, teraz som natrafila má vašu tému a celkom má zaujala 🙂. Už ste určite zabehnute, tak nejdem sa k vám pridať, ale chcela by som sa poradiť, AK môžem. Kde nakupujete material? Mám 20 mesačného syna, chcem nejaké takéto aktivity s ním robiť, ale neviem, kde mám loviť 🙂. Ďakujem

barbora21
30. jan 2014

@savarka ahoj, no v podstate ak by si chcela mozes sa pridat lebo je nas 19 a max. pocet sme mali stanoveny 20 len by si musela suhlasit s aktivitami co uz baby vyrabaju a pravdaze plus navrhnut nejake dve svoje a baby by jednu z nich vybrali a termin dokoncenia a zaslania je do 28.2. Vsetky aktivity od jedntolivych mamiciek najdes tu
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

josenka
30. jan 2014

@evkalv Mne sa to páči, pavúky farebné super, ale tiež by som uvítala zafarbené z oboch strán. 🙂

barbora21
30. jan 2014

@evkalv @tatrankalucka @sunsun @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78

Baby ja mam na vas otazocku - mala som robit aktivitu voda, zem a vzduch ako je na obrazku, ale natrafila som na tieto karticky, ktore sa mi veeeelmi pacia tak sa vas chcem opytat co vy na to. Su tam tri kategorie zvierat - tie co plavaju, tie co chodia alebo splhaju a tie co lietaju. Deti by mali vytlacene a zalaminove karticky zvierat je ich 18 (bez tych anglickych nazvov), k tomu by bola vacsia karticka s vodou, zemou a vzduchom. A plus by som vytlacila a zalaminovala tu uplne poslednu stranu kde je ukazane kde co patri. Starsie deti to mozu mat na kontrolu spravnosti a mensie deti teoreticky podla toho mozu zoradovat. Nedavala by som to na ziadnu podlozku, aby sa s tym dalo volne manipulovat - teda hrat, premiestnovat, dat na magneticku tabulu a pod. Dajte mi vediet ci by to mohlo byt alebo ci chcete tu klasiku na obrazku - vode, zem, vzduch.
Obrazky zvieratiek o ktorych som hovorila su tu:
http://www.montessoriprintshop.com/uploads/SCF-...