Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@amilla jeden moze byt ten pasikavy cierno-farebny a jeden keby si mala nejaky bleducko modry, ale ked nemas, tak moze byt aj zlty. Ano IP mozes aj sem, alebo napis na iveta.d@gmail.com
@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
PODMIENKY ODOSLANIA:
Prijem balikov bude mat na starosti @macinka13 - jej adresu vam poslem do IP - sukromnych sprav, aby tu nebola zverejnena len tak... a tu su vsetky podmienky - ak niecomu nechapete pytajte sa:
1. Kazda aktivita musi byt zabalena v zatvaracich sackoch, ak by ste take nemali, nezohnali, tak aspon zabalte nejakym sposobom kazdu aktivitu zvlast, aby sa to lahko mohlo triedit.
2. Ak chcete ku kazdej aktivite mozete pribalit kratky navod ako ju vyuzit - myslim, ze pri niektorych je to jasne a dost sme komunikovali aj tu, takze to nie je povinne.
3. Co sa tyka poctu bude nas 19.
4. Poslete vsetky aktivity aj tu svoju, pripadne si ju oznacte nickom odtialto z konika, bude to jednoduchsie pri triedeni balikov spat na odoslanie k vam.
5. Ak robite dve aktivity kazdu je potrebne oznacit nickom odtialto z konika, aby macinka13 vedela komu ju ma dat do balika.
6. Velkost krabice - ja som navrhovala A3, pripadne dajte nieco vacsie ako A4 - vyjadrite svoj nazor co si myslite aka krabica bude potrebna.
7. Do balika dajte na papieriku napisanu svoju adresu kam potom chcete aby vam bol balik zaslany.
8. Co sa tyka postovneho: balik vam bude zaslany spat 2.triedou a predpokladam, ze sa zmestime do 5 kg teda poslite sumu 3,50 eura - teda peniazky vlozte do balika.
8. Ked budete balit svoj balik do baliaceho papiera tak taky isty kus baliaceho papiera dajte do balika, aby ho potom mohla macinka13 zabalit a nezhanala na vlastne naklady baliaci papier.
9. Neviem ci sa musi k baliku vypisovat aj podaci listok, takze preistotu ho dajte do balika a vypiste na nom adresu odosielatela a aj adresu prijimatela. Nepomilte sa: adresa odosielate bude adresa macinka13 a adresa prijimatela bude vasa adresa.
10. Termin odoslania je 28.2. V momente ked balik odoslete napiste prosim sem do fora, aby sme mali prehlad.
Ked si tuto spravu precitate dajte podnu "LAJK - Paci sa mi to" aby som videla ci si ju vsetky maminy precitali.
@tatrankalucka @sunsun @barbora21 @chrumka84 @atomica87 @martina646 @josenka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @ivka03 @ivianocka @droby @netuska78
Kocky mám hotový prototyp, tak poprosim pripomienky či vám to tak vyhovuje... či to nemám spraviť väčšie (16*38)? Suchý zips sa lepí priamo o poldlozku preto tam nie je protikus, ono to nedrží fest ale podľa mňa dostacujuco na hranie, no nie je problém ho tam dať. Dám zajtra testnut odbornikovi čo povie🙂
@droby waw super, tesime sa na to 🙂
@amilla, @ask, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba
Dievčatá, chcem sa spýtať, či chcete predlohy k farebným paličkám v skutočnej veľkosti alebo by stačili aj zmenšené. Ak chcem totiž urobiť aj nejaké konkrétne obrazce ( napr. dom, panáčika) bude to v skutočnej veľkosti asi na A5, niektoré aj na A4. Osobne by som radšej urobila viac predlôh menšich (6-10obojstranných, boli by konkrétne aj abstraktné obrazce, rôznej náročnosti- takže využiteľné aj pre väčšie deti). Urobila som dnes zatiaľ 15 návrhov, zajtra skúsim dať mojim chalanom na skúšku, ako to zvládnu- obávam sa aby to nebolo pre malých príliš zložité). Potom dám aj nejaké foto.
@sharonik Ak by som mohla poprosit, tak ja by som radsej napr 4 predohy na A4 (obojstranne, cize dva papiere) nemusia byt ani zalaminovane-to sa potom klze, dame si to len do euroobalu 🙂 ... a potom tie mensie predlohy pripadne co budes mat tak staci poslat na mail, dalo by sa Ti to pre nas tak?
@amilla, @ask, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @droby, @evkalv, @ivianocka, @ivka03, @josenka, @liesi, @macinka13, @martina646, @netuska78, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba
Pripájam pár návrhov. Pozrite sa a vyjadrite sa či môže takéto niečo byť, či sa vám nezdá príliš náročné pre našu vekovú kategóriu. Ak áno urobím nejaké jednoduchšie návrhy. Návrhy sú iba fotky, skutočné predlohy budú vyzerať inak.
Keďže tu padol návrh urobiť 2 obojstranné predlohy (t.j. 4 obrázky) v skutočnej veľkosti (t.j na papieri veľkosti A4) a zvyšok v zmenšenej podobe. Poprosím každú, aby sa vyjadrila, či s tým súhlasí a tiež či chce mať predlohy zalaminované (niektorí nechcú z dôvodu, že sa paličky na zalaminovanej predlohe šmýkajú). Ak nebudem laminovať, dám vytlačené papiere iba do euroobalu. Čo sa týka paličiek každá by ste dostali po 3 paličky z každej farby - t.j. dokopy 18 paličiek. Na uloženie paličiek plánujem použiť obal, ktorý by zároveň mohol slúžiť aj na nácvik priraďovania farieb a trénovanie jemnej motoriky 🙂 - viď foto
@sharonik mne sa pacia vsetky tie predlohy a uprednostnila by som viac kusov, kludne vo velkosti A6. A ak si mozem vybrat prevedenie, tak by sa mi pacili na tvrdom papieri nezalaminovane. Pripadne potom aj v elektronickej podobe, mozno by som si ich vytlacila aj v skutocnej velkosti.
@sharonik a ten obal na ukladanie paliciek je super, to je taka mini aktivitka sama o sebe 🙂

@amilla Sikulka maminka, skoa ze uz body nenosime, nieco take by sa nam bolo viackrat zislo🙂 Mne mozes pridelit snurky ake Ti zvysia, je mi jedno ci budu rovnake alebo rozne, dakujem.