icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

silvia259
12. okt 2013

@evkalv ja som za slimáčika-perfektný nápad. I spy my už máme.

evkalv
12. okt 2013

Ešte som dostala ďalší nápad že na telo slimáka by som mohla prišiť taký tenký pásik, ktorý by sa nejakým spôsobom odopínal a zapínal, buď na cvok, alebo na kúsiček suchého zipsu a navystrihovala by som zo zbytkov látky rôzne tvary, ktoré by mali v strede otvor a detičky by ich mohli navliekať...ale stopnite ma ak už preháňam, lebo fantázia pracuje 😀 😀 😀

barbora21
12. okt 2013

@evkalv ok davam slimaka do albumu

atomica87
12. okt 2013

@evkalv napad je to super, ale vies si realne predstavit ze by si ich mala urobit 20 s odopinacim pasikom a haldou tvarov??Ja by som ich asi sila do velkej noci. Ja som mala tiez aj ine napady, ale pri tomto pocte ludi to proste nejde.

inak fakt si niektore veci vyrabat v mnozstve 20 kusov neviem predstavit. Niektore vase aktivity budu pri tomto pocte riadne financne narocne. Uz napriklad len to laminovanie. Zalaminovanie jednej a4 stoji od 0,6 - 1e. Ked ma niekto v jednej aktivite len dve strany tak to je cca 40e.
Alebo napriklad ta aktivita so stuplami od flase. Je tam 9 stuplov, to je 9x20=180 stuplov. Ja osobne by som ich nenazbierala ani za pol roka. Preto si myslim, ze ak si niekto zavazne vyberie aktivitu musi si uvedomit do coho ide.

tisba
12. okt 2013

@ellaeliska @barbora21 @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @lenivka @evkalv @gega @tatrankalucka @zuzka9449 @bartonka1 @e.l.i.e.n.k.a

Kedze prevladaju aktivity pri ktorych sa sedi, tak som rozmyslala, ze by som spravila nieco ako tento semafor:
dobre aj na ucenie farieb, dieta ma trafit vrecusko do spravneho kruhu. Da sa popri tom vysvetlit co jednotlive farby na semafore znamenaju. Pokial sa Vam zda Vase dieta na to este male, je aj varianta pre mensie deticky, ze mozu zacat hadzat tieto vrecuska do kosa, mozete zacat blizko pri kosi a postupne vzdialenost zvacsovat.... Da sa hadzat od spodu, alebo z hora....

alebo tuto rybku – vnutro by bolo naplnene ryzou alebo molitanovymi gulickami a dala by som tam nejake drobne predmety napr. spinka, peniaz, hviezdicka....... a k tomu by bol zoznam co sa vo vnutri v rybke nachadza. Dieta potom jednotlive predmety hlada

Dajte vediet co by sa Vam pacilo viac

silvia259
12. okt 2013

@tisba obidve sú super, ale ja som za semafor!

evkalv
12. okt 2013

@tisba ta rybicka je uplne perfektna super!!! Ta sa mi vazne paci 😉

atomica87
12. okt 2013

@tisba jeeeej aj ja som za semafor. Uplne super napad.

evkalv
12. okt 2013

@atomica87 uvidim ako ma pusti cas a moznosti ale tym ze som uz jedneho urobila a mala som ho cca za 10 minut hotovo tak si myslim ze to v pohode zvladnem ked za vecer urobim len dvoch tak za 10 dni mam hotovo 😀 najprv ich urobim take bez nicoho a ked mi ostane cas doplnim co sa mi tam bude pacit 😉

atomica87
12. okt 2013

@evkalv to vazne za 10 minut? A vyzera to taj narocne 😀

silvia259
12. okt 2013

@janceh mne sa v Tvojom albume veľmi páčia zvieratká a čo papajú- neurobila by si niečo také?

sharonik
12. okt 2013

Ajoj, ja by som sa tiež pridala, ak je to ešte možné.

sharonik
12. okt 2013

Môj malý má 1rok a 10mesiacov.

evkalv
12. okt 2013

@atomica87 tak mozno 15 minut ale ja som naucena robit taketo veci vo velkom mnozstve som ucitelka v MS a tam ked sa robi tak vsetko na desiatky kusov 😀 aj deticiek v triede mame 19-22...jeden vecer si vsetko pripravim a nastriham , a dalsi vecer budem sit toho nasho som sila rucne ale na stroji to pojde raz - dva 😉

atomica87
12. okt 2013

@evkalv ja vyrabam a predavam handmade. Tiez som zvyknuta robit vo velkom 😀 inak aj ja mam doma siaci stroj, dostala som ho na promocie. Len som ho este nevytiahla z krabice 😠 jesen zima mam vzdy najviac objednavok a najvacsiu sancu popredat veci. Tak dufam ze na jar ho uz vyskusam. V dalsich vreckovych aktivitach aj ja uz nieco usijem

barbora21
12. okt 2013

@tisba tiez som za semafor

sunsun
12. okt 2013

@tisba podla mna su oba super..., ale ked si musim vybrat, tak semafor....🙂 ... tu rybu poznam a tiez by som ju chcela, mozno sa najde nejaka mamicka, co este nevie, co by robila a skusila by rybku....🙂

evkalv
12. okt 2013

@atomica87 a co vyrabas ak sa mozem opytat lebo aj ja robim vselico mozne na objednavky hlavne z papieroveho pletenia...len keby bolo viac casu 😉 ja som stroj dostala minule vianoce od manzela ale tiez ho vytiahnem tak dvakrat do roka...😉

gega
12. okt 2013

Kocky dajte vediet aj mne co sa vam paci najviac nech sa mozem dat do prace. Fotky son pridavala.

gega
12. okt 2013

@tisba tiez sa nam paci semafor 🙂

gega
12. okt 2013

Nozky a aj rucky na ucenie prava nozka lava nozka 🙂 prava rucka lava rucka 🙂

sunsun
12. okt 2013

@gega mne sa paci ten snehuliak, len sa mi to zda na rovnaky styl ako tie tvare co robi @weronnka18.... mne by sa zdalo super, keby sa dal urobit taky trojrozmerny a dali sa napr, na suchy zips pripinat oci, nos, spojit suchym zipsom jednotlive snehove gule.... , dal by sa mu omotat sal.... vyrobit zo siloniek a vypchat napr, vatou... ci to je blbost? ta topanka sa mi tiez pozdava, len by som ju asi robila z ineho materialu ako z kartonu.... 😉

barbora21
12. okt 2013

@sharonik cakame na par mamiciek ktore sa hlasili ci to potvrdia a ci idu do toho...maju sa ozvat do utorka tak ak by ti nevadilo pockat tak dam vediet ale si druha v poradi 🙂

gega
12. okt 2013

Snehuliak by sa aj dal urobit taky 3D len neviem ci zohnam stroj ale napad dobry 🙂

gega
12. okt 2013

@sunsun to by som mohla tie topanky aj z latky to by bolo lepsie a hlavne by to bolo ohybne.

avalsorim
12. okt 2013

ja som určite za tienové pexeso. tienové divadlo si u nás neviem predstaviť :( hneď by to bolo dolámané :(

čo sa týka toho slimáka tak to sa mi páči 🙂

bud rybka alebo semafór? určite semafór 🙂

tatrankalucka
12. okt 2013

ahojte baby,nie som pri svojom pc len cez telefon a zle sa mi to tu cita,tak napisem v pondelok a vyjadrim sa k vasim navrhom 🙂 dikes a pekny vikend prajem 🙂

gega
12. okt 2013

Pridavam este dalsie tak este som rozmyslala aj na latke zapinanie gombicky cvocky zips .... Nemam ale ziaden obrazok.

malamargaretka
12. okt 2013

@evkalv ja si prosím slimáááácika!!!! I spy mame 😉

malamargaretka
12. okt 2013

@tisba rybicku si prosíííme🙂 🙂🙂🙂🙂🙂