icon

Vrecúškové aktivity pre 3 - 5 ročné deti, nové nápady

adelajda2012
12. okt 2015

Ahojte, hladam maminky, ktore by sa chceli pridat do vymeny vrecuskovych aktivit pre deturence cca 3-5r. Chcela by som vsak, aby sme nasli nove veci, nove napady. Urcite je nas viac, ktore sme sa zucastnili niekolkych vymen a vyrabame si veci aj same, takze toho uz mame kooopec. A stale chceme viac ;) Teda nase deti. Ale tie klasicke aktivity, co sa neustale opakuju uz vsetky mame. Myslim, ze sa da najst, vymysliet aj vyrobit nieco neokukane.
Bola by som rada, keby sme sa nasli a vsetko vyslo tak, ze nasim ratolestiam vyrobime paraaadne darceky do adventneho kalendara. Termin ukoncenia by teda bol koniec novembra, zaciatok decembra. Resp. radsej skor, aby sme mohli pripadne predlzovat ;)
Pridate sa?

bambulka18
23. okt 2015

@jumama krasne a bez vyhrad 🙂

bambulka18
23. okt 2015

@strelka3 obrazky hlasujem za 2 variantu a pri tych stopach sa fakt neviem rozhodnut, takze nech rozhodnu ostatne mamicky 😉

bambulka18
23. okt 2015

@adelajda2012 pre mna zalaminovane, ďakujem

adelajda2012
autor
23. okt 2015

@strelka3 @fada @cicamica1980 @crazy1 @bambulka18 @jumama @strelka3 @sonislawa
Tak baby @weronnka18 mi pisala, ze su chori a da co najskor vediet ako bude stihat.
Ostatne komunikujeme priebezne, za co som vam velmi vdacna ;)
Mame uz kopec nafotenych prototypov a vsetky aktivity vyzeraju uuuzasne!
@bambulka18 @sonislawa kočky vy ste ako na tom? Ziadne technicke problemy?
@crazy1 zosivas? zosivas? Potom hod tiez nejaku foto, tolko mikulasov pohromade sme este nevideli 🙂

bambulka18
23. okt 2015

@adelajda2012 kocky tak u mna pracuje zatial len hlava 🙂 , este nemam nic na ukazku a len zasnem nad tym ake ste tvorive. Az mi je luto, ze ja svojho panaka nemam cim obzvlastnit ☹ . Buduci tyzden pridam uz aj ja nejake fotecky

sonislawa
23. okt 2015

Ja mam zo slabikara vybrane slova, mam 3 navrhy na to ako by mohla vyzerat zalaminovana strana. Dnes som hladala ako na pismenka, tak tiez mam 4 moznosti. Prve prototypy dnes spravene. Len to nestiham fotit. Dvojicky su stale chore, ale najma zatvorene druhy tyzden doma... uz sme z toho vsetci vycerpani a podrazdeni. Plus zajtra a v nedelu maju oslavu narodenin = plny dom hosti a ja miesto tvorenia musim zeleninu krajat na salaty 🙂 Do toho ma boli zub a musim k zubarovi. V pondelok ideme na kontrolu, pevne verim,ze v utorok ich umiestnim do skolky a idem na to. Buduci tyzden urcite aj odo mna uvidite prve fotky.

fada
24. okt 2015

@adelajda2012 to je super, ze budeme mat karticky aj v elektronickej podobe, tomu som velmi rada 🙂. ja poprosim karticky zalaminovane.

adelajda2012
autor
24. okt 2015

@sonislawa u nas tiez vsetci chori. Starsia je taka zachripnuta, ze ani rozpravat nemoze, len sepka. Hrozne ticho mame doma...vela sil, nech to vsetko zvladnes ;)

crazy1
24. okt 2015

@adelajda2012 ale kde:( vystrihla som asi 3/4... Este zajtra dokončím divadlo do druhej vrecuskovej kde je termin do 3.11.... A uz sa budem venovať len Mikulášom ... Doteraz to bolo tak na striedačku.... Som si toho veľa dala.... Potom budu aj fotky🙂)))

adelajda2012
autor
24. okt 2015

@fada @cicamca1980 kočky, vy ste si vybrali tu vlasatu babiku, ale uz nemam ruzove pyzamko. Snad moze byt oranzove...

adelajda2012
autor
24. okt 2015

@sonislawa ty si chcela nejaku s nozickami...dufam, ze moze byt...

adelajda2012
autor
24. okt 2015

@strelka3 tvoja slecna chcela tu modru copatu, ale uz na rovnaku nemam material :( Nevybrala by si z tychto dvoch...tiez su copate 🙂 Ak nie, tak este skusim nieco vymysliet. Hlavne, aby bola spokojna ;)

bambulka18
24. okt 2015

@adelajda2012 ak bude volna tak tu tmavu copatu si vyberam ja 🙂

cicamica1980
25. okt 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@adelajda2012 jasne, krasne su🙂 dakujem

jumama
25. okt 2015

Krasne babiky, nu nu nu 🙂

fada
25. okt 2015

@adelajda2012 krasnucke su, dakujeme 🙂

sonislawa
25. okt 2015

@adelajda2012 je nadherna. Tesim sa. Emka na narodeniny dostala babiku- babo a pekne sa s Matejkomonu staraju. Matejko ju nosi na rukach a dnes sa naucili ako sa dava babo odgrgnut. Takze toto bude pre nich super. tesim sa velmi velmi
A aj aj prajem skore uzdravenie.

strelka3
25. okt 2015

@adelajda2012 ja si prosím tú blondínku 🙂

cicamica1980
26. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

takze dnes som robila oteckov🙂 celkom som s nimi spokojna🙂 a dosli mi nove akrylove farby, je tam aj telova medzi nimi, myslim, ze takto su tie tvare lepsie🙂

bambulka18
26. okt 2015

@adelajda2012 @strelka3 @fada @cicamica1980 @crazy1 @jumama @sonislawa @weronnka18
Maminy pripravujem skakacieho panaka a neviem sa rozhodnut...Panak bude dlhy 150cm a siroky 60cm. Ak dam 10 policok tak budu rozmeru 20x20cm, nebude to male? Mam dat radsej len 8 policok, ale nech su vacsie?

fada
26. okt 2015

@cicamica1980 perfektne 🙂

fada
26. okt 2015

@bambulka18 ja som za 8 vacsich policok - ked sme ako male skakali skolku my, tak sme ju tiez mali do 8, ale prisposobim sa vacsine 🙂

cicamica1980
27. okt 2015

@bambulka18 ja hlasujem za 8 vacsich policok

crazy1
27. okt 2015

@bambulka18 ako ti je lahsie🙂 za mna kludne aj 5🙂))

jumama
27. okt 2015

@bambulka18 aj ja som za vacsie policka 🙂

sonislawa
27. okt 2015

@bambulka18 vacsie policka

sonislawa
27. okt 2015

@bambulka18 @adelajda2012 @strelka3 @fada @cicamica1980 @crazy1 @jumama @weronnka18
takze posielam prvy nastrel aj odo mna. Dajte mi vediet ake pismenka sa vam najviac pacia. Moznosti su nasledovne:
- obr. 1 pismenka su na kartone a olepene dekorativnou lepiacou paskou alebo olepene servitkovou metodou. na obrazku je to olepene paskou, ale asi by som to radsej oservitkovala (vyzerat to bude rovnako, len to bude pevnejsie a nebude sa to tak odliepat). Vyhodou tohto prevedenia je, ze mozete pismenka aj hmatat "poslepiacky" a vyuzivate hmat, co sa vo vseobecnosti najmenej vyuziva v skolach.
- obr. 2 stuple - pismenka su fixou napisane na stupliku alebo nalepene. Vyhodou moze byt, ze sa pismenka losuju a dieta hlada aj opacne nie len k obrazku pismenko ale aj vylosovane pismenko k obrazku.
- pismenka na drevenej kocke (tej velkej klasickej) - toto nemam na fotke. Nechcem nicit kocku, kym sa na tom nezhodnete. Ak by ste to chceli vidiet, tak samozrejme spravim a odfotim. Drevena kocka by bola pomalovana a na nej by bolo namalovane pismenko. Dieta by mohlo hodit kockou a hladat obrazky.

Tak toto su moje pismenkove navrhy. Ak sa vam ziadny nepaci, verim, ze s vasou pmocou najdem taky, ktori sa bude pacit vsetkym.

bambulka18
27. okt 2015

@sonislawa mne sa najviac paci ta prva moznost, ze pismenka budu z kartonu, aj podla montessori je super, ak si moze dieta to pismenko ohmatat

bambulka18
27. okt 2015

@adelajda2012 @strelka3 @fada @cicamica1980 @crazy1 @jumama @sonislawa @weronnka18

....takze urobim 8 policok, stvorec nebude ovela väcsi, ale aspon nieco. Ja som totiz jeden kus latky uz postrihala na 20cm stvorceky a sa mi to zdalo fakt male, ale kedze pri skakani sa neskace na celu nohu iba na spicku a este aj detske nozicky su male, tak som sa nevedela rozhodnut

crazy1
27. okt 2015

Tiez si myslim ze tie oblepene servitkovu budu naj a ja si ich pak doma podlepila magnetickou paskou 🙂))