icon

Vrecúškové aktivity pre 3 - 5 ročné deti, nové nápady

adelajda2012
12. okt 2015

Ahojte, hladam maminky, ktore by sa chceli pridat do vymeny vrecuskovych aktivit pre deturence cca 3-5r. Chcela by som vsak, aby sme nasli nove veci, nove napady. Urcite je nas viac, ktore sme sa zucastnili niekolkych vymen a vyrabame si veci aj same, takze toho uz mame kooopec. A stale chceme viac ;) Teda nase deti. Ale tie klasicke aktivity, co sa neustale opakuju uz vsetky mame. Myslim, ze sa da najst, vymysliet aj vyrobit nieco neokukane.
Bola by som rada, keby sme sa nasli a vsetko vyslo tak, ze nasim ratolestiam vyrobime paraaadne darceky do adventneho kalendara. Termin ukoncenia by teda bol koniec novembra, zaciatok decembra. Resp. radsej skor, aby sme mohli pripadne predlzovat ;)
Pridate sa?

sonislawa
8. nov 2015

@rienok v mojej hre je potrebnych 9 pismeniek. Takze verzia kocka je 2 drevene pomalovane kocky... .. zatial mam pocit ze 3x je zaujem o kocku, 2x machova guma a 1x karton... o vacsine sa tu moc neda hovorit 🙂.. ved ak sa nevies , cochvila dam ukazku, aby sa ti lepsie rozhodovalo. Na druhej strane uz som to pisala. Existuje mnoho hotovych pismeniek, daju sa kupit cele abecedy umelohmotne, magneticke, penove, gumove, drevene... ak nebudes spokojna, lahko si nejake pismenka kupis a budes tu hru moct hrat... pri kocke je nevyhoda, ze sa nedaju pismenka urcovat hmatom... zase mozes hadzat kockou a hrat ake pismenko nahodou padne, take hladas... vyhody nevyhody kartonu a machovej gumy som popisala vyssie

bambulka18
8. nov 2015

tak zienky aj ja uz pomaly finisujem 🙂 , zajtra skusim zohnat nejaku peknu stuhu na previazanie panaka a nahodim fotky

rienok
8. nov 2015

Juj bsby, sposobujete mi depresiu....mne este ani filc nedorazil 😕

crazy1
9. nov 2015

Juuuuj:( baby :( cely vikend zle...:( neviem ci seknute ci zapalene krize:( som v predklone a nejde to nikam pohnut:( dnes ma mm vezme k dr nech ma napichaju niecim nech som aspon mobilna no za stroj to nevidim:((( cele zle:(((( kedy mame tu uzavierku?.....

fada
9. nov 2015

@cicamica1980 @bambulka18 kocky vy ste take sikovne, parada 🙂

fada
9. nov 2015

ja budem rada, ak to stihnem do toho 20.11. - vzdy ked zacnem vystrihovat, ma zacne neskutocne boliet nadocnicovy obluk - ako pri migrene. tak mi to vyrabanie ide dost pomaly :(. ale verim, ze to stihnem.

fada
9. nov 2015

@rienok nemaj depku, ved si sa len nedavno pridala 🙂. a filc uz urcite dnes pride 😉

fada
9. nov 2015

@crazy1 juj, tak drzim past, nech to cim skor prejde. ja som raz mala zapal v krizovej oblasti a bolo to desne. baliky mame zaslat postou najneskor 20.11. (ak si dobre pamatam) - este by sa mozno dalo neskor, ale uz len osobne z ruk do ruk - ak by s tym adelajda suhlasila 🙂.

crazy1
9. nov 2015

@fada tak snad stihnem....... prinajhorsom vam tie kalendare poslem osobne kazdej zvlast..... dakujem.... :-*

cicamica1980
9. nov 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

Takto mne osobne nevadi ak sa termin posunie

bambulka18
9. nov 2015

@rienok ale cosi kasli na depku, urcite to das

@crazy1 juuuj, tak radsej si daj pauzu, mne to mozes poslat az v decembri, aj tak nestihnem do 1. nachystat vsetku vianocnu vyzdobu

@cicamica1980 nadherna pracička

Kočky letia vam srdiecka 🙂

fada
9. nov 2015

@crazy1 zdravie je najdolezitejsie, najprv sa daj do poriadku. ked nestihnes, mne osobne to taktiez vobec vadit nebude ak sa posunie termin...

fada
9. nov 2015

@crazy1 ten termin som ti napisala len preto, ze si sa nan pytala

crazy1
9. nov 2015

@fada hej hej viem chcela som vediet orientacne...... :-*
@fada
@bambulka18
@cicamica1980
Kocky ste zlate ved uvidim ako stihnem...posnazim sa...twras som zial v posteli po injekciach:( uvidim ako rychlo to prejde.... dakujem za pochopenie ste zlate:-*

sonislawa
9. nov 2015

@crazy1 za mna je tiez okposunutie terminu. Aj podla mna je zdravie najdolezitejsie. Drz sa.

rienok
9. nov 2015

@bambulka18 dakujem, hej dam.... akurat ako na potvoru mala prestala cez obed spat 😝 teda uz 3. den nist
ale zvladneme

adelajda2012
autor
9. nov 2015

@rienok @crazy1 @fada @bambulka18 @cicamica1980 @jumama @sonislawa Kocky, popslala som vam info o zasielani balikov do IP. A nestresujte, ak nebudete stihat, budeme to riesit potom. NIeco urcite vymyslime. Hlavne pohodaaaa, aby vas to trochu aj bavilo 🙂

bambulka18
10. nov 2015

Panák je na svete 🙂. Ak sa mi podari cez vikend dostat k obnitkovacke, tak este obsijem obvod, ak nie tak to obstrihnem, aby to bolo symetricke. Zatial je to obsite len tak ako bola presivana deka z ktorej som to srtihala. Budem to skladat do rolky rozmer cca 11x32cm. Hurá do skakania 🙂

rienok
10. nov 2015

@bambulka18 úžasnééééé 😵 😵

cicamica1980
11. nov 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@bambulka18 nadhera. Ako sa ti obsivali tie cisla? Ci uz si mala predtym prax?

fada
11. nov 2015

wau, je to nadherne 🙂

adelajda2012
autor
11. nov 2015

@bambulka18 klobuk dolu!!! Parada!

adelajda2012
autor
11. nov 2015

Zienky, myslite na to, ze krabica musi mat aspon jeden rozmer tych 33 cn, inak tam toho panaka nenapcham ;)

bambulka18
11. nov 2015

Ďakujem kočky ste mile, verim ze aj deturencom sa bude pacit.

@cicamica1980 no uz sa mi silo aj lepsie 🙂 , kedze to nie je pevny material, tak sa mi niekde tie cisla deformovali, takze som si to musela po celom obvode prispendlit, aby to drzalo aj pod strojom. Mala som este jeden zalozny plan, ak by to nestacilo so spendlikmi, tak by som na tie cisla nazehliha zo spodu vystuhu, aby to bolo pevnejsie.

cicamica1980
11. nov 2015

@bambulka18 ale uz si predtym nieco take prisivala, ze? Nejake aplikácie...lebo fakt klobúk dole. Ja tiez trosku dojem, ale fakt ze iba napr. Jednoduché sofsthell gate na gumu pre dceru, a aplikaciu mamv plane niekedy, len jednak na to nemam svoj klud, pri dcere sa mi neda, tak sijem iba to co je nutne... Ale raz to dam 🙂

cicamica1980
11. nov 2015

Dojem = sijem

bambulka18
11. nov 2015

@cicamica1980 velmi som chcela dcerke usit na 1. rocik latkovu knihu, tak to ma asi tak nastartovalo 🙂

adelajda2012
autor
14. nov 2015

@rienok @crazy1 @fada @jumama @sonislawa kocky, ako vam to ide? stihate? crazy1 uz si v pohode? Buduci tyzden by sa mali oosielat baliky. Ak nestihate, nieco vymyslime.
@bambulka18 uz ma hotovo, mozes kludne poslat, ked budes mat cestu na postu
Balik od @cicamica1980 uz je u nas na poste, len ho vyzdvihnem.
Ja uz mam tiez v podstate hotovo, akurat pobalit.

jumama
14. nov 2015

@adelajda2012 ja mam uz vsetko lekarske pochystane na laminovanie a strihanie, len vzdy vecer na to uz nemyslim, tento tyzden malacka chora, aj muz... Vcera som aspon batanimo nastrihala...chcem posielat v pondelok.

crazy1
14. nov 2015

Ja vam to asi poslem osobne ....:( mam 150ks vystrihnutych z cerveneho 70 vystrihnutych nakomplet.....v pondelok idem este na jeden obstrek ...tak snad zabere a budem vediet sediet za strojom....bo momentalne sa uz pohybujem po byte🙂)) ale ked sedim po par minutach .i necitim nohy...tak bud stat abo lezat:(....ja osobne by som to chcela stihnut do konca buduceho tyzdna..aj svokra ma dovolenku tak ju zapriahnem aspon do strihania....🙂)..tak drzte prsty :-*