Vrecúškové aktivity pre 3 - 5 ročné deti, nové nápady
Ahojte, hladam maminky, ktore by sa chceli pridat do vymeny vrecuskovych aktivit pre deturence cca 3-5r. Chcela by som vsak, aby sme nasli nove veci, nove napady. Urcite je nas viac, ktore sme sa zucastnili niekolkych vymen a vyrabame si veci aj same, takze toho uz mame kooopec. A stale chceme viac ;) Teda nase deti. Ale tie klasicke aktivity, co sa neustale opakuju uz vsetky mame. Myslim, ze sa da najst, vymysliet aj vyrobit nieco neokukane.
Bola by som rada, keby sme sa nasli a vsetko vyslo tak, ze nasim ratolestiam vyrobime paraaadne darceky do adventneho kalendara. Termin ukoncenia by teda bol koniec novembra, zaciatok decembra. Resp. radsej skor, aby sme mohli pripadne predlzovat ;)
Pridate sa?
@jumama ;) ok, ak ti teda netreba do adventneho kalendara, tak ti pride vsetko naraz okolo toho 14.12.
@adelajda2012 dakujem 🙂
kocky, tak ja sa este pokusim pohrat s tymi predlohami. ak by mi to lepsie vyslo, tak ich poslem do konca tyzdna adelajde. skusim si pozicat lepsi fotak a budem fotit niekde vonku na dennom svetle. mozno potom vyjdu krajsie fotky. len najprv - aby som to mohla pofotit - musim dorobit pre mojho drobca aktivitku, lebo jemu som este nestihla a aj folie mi dosli...
@adelajda2012 mne to tiez neponahla. Takze mne tiez staci poslat veci neskor. No ale mas moj obdiv, ze to vsetko organizujes a mas v hlave. Na vsetko myslis. 🙂
Dievcenceeee som doma...operovat netreba mam sice kludovy rezim neurochirurg sa vyhrazal....ale infuzky zabrali rehabilitaciu zacinam az o tyzden najskor....tak spravim vsetko co chrbat dovoli( tak aby som sa uz nevratila do nemocnice) aby som to buduci tyzddn poslala aj zosite.....
@crazy1 hlavne sa setri, super ze tobude bez operacie🙂
@crazy1 neponahlaj sa, kludne sa povenuj detom, isto si im chybala. A urcite mas aj predvianocne pripravy. My pockame ;)
@adelajda2012 ahoj. Dostrihane, dolepene, manual nachystany....v pondelok.posielam kurierom na adresu. Prosim posli.mi instrukcie...adresu a sumu aku mam.poslat na balik. Dakujem. Fotku neposielam.lebo sme makali ako sroubiky ( nakoniec pomahal aj manzel a.kamoska) lebo sama by som to mala okolo velkej noci 😂. Bola to pre mna zatial najtazsia vymena co sa tyka casovrj narocnosti tak dufam ze budete spokojne a zabavite sa pri tom. Kedze mojim testovacom bola Herminka tak som stopy nespajala kedze pre nu bola zabava hladat rovnake a potom sme hladali zviera....snad sa pri tom.rovnako dobre zabavite ako my. Verim, zr aj ked to vyzera trochu inak ako bol povodny navrh a ako to navrhovala odstupene dievca nebude vam to vadit. Prajem pekny advent a dobru noc! 😉
@sonislawa
@cicamica1980
@crazy1
@fada
@jumama
@ bambulka18
@adelajda2012 prosim Ta, kolko ich mam.posielat? Lebo ja som.napocitala 8 aj so mnou ale vyrabala som 9 😐
@crazy prosim ta, napis mi do IP adresu. Zajtra idem na postu a neuvedomila som si, ze tvoju vlastne nemam 🙂
@crazy1 a este ci to chces poslat na postu (2,80€) alebo kurierom na adresu (4€). dakujem ;)
Inak damy, bola som v kiku a maju tam pekne pismenka. Ak by ste neboli s pismenkami spoko alebo by ste chceli ku kocke aj klasicke pismenka 🙂
@cicamica1980 @rienok @sonislawa @jumama @crazy1 @fada @bambulka18 Baby, nejde mi poslat IP, takze pisem sem. prosim, poslite mi cim skor na vas kontakt, nie vsetky ste mi ho napisali. Email alebo telefon. Bez toho mi nejde urobit elektronicky harok.
A aj tue co ste poslali telefon, hodte mi este email, nech vam potom mozem poslat aj pdf karticiek k mojej aktivite. Ak vam nepojde IP, poslite na mail luciadel@icloud.com
Inak ja by som vam tiez mohla poslat na mail tie pracovne listy, tak kto chce nech mi posle adresu
@sonislawa hlouskova.renata@gmail.com dakujeeem
@cicamica1908 @rienok @sonislawa @jumama @fada @bambulka18 Kocky, dnes odisli baliky. Rienok a jumama na adresu, ostatnym na postu. Kto mi poslal peniazky naviac, vydavok ma vo vrecku s mojou aktivitou. Dufam,ze som nic nepoplietla a vsetko pride ako ma. Poviem vam, mate sa na co tesit; aktivity su uzasne!!!
Dakujem vam krasne za veeeelmi prijemnu vymenu. Dufam, ze este napisete ci vsetko prislo v poriadku a ako ste spokojne. A snad dame na buduci rok aj dalsie kolo ;)
@sonislawa aj ja ta poprosim predlohy na email uvedeny vyssie. Dakujem.
@adelajda2012 a my ti dakujeme za zorganizovanie tejto uzasnej vymeny a za to ti leti aspon jedno male modre ♥ 😀
@adelajda2012 ďakujem pekne, velmi sa tešíme s miskou😉
aj ja dakujem... bolo to pre mna prvykrat a rada si to zopakujem 🙂
DAKUJEM baby, balicek dorazil, do rozbalovania sa pustime az ked pride mala zo skolky, zatial som len nakukla a tesim sa za nu! Dnes maju besiedku, tak mam dlhe cakanie 🙂
@sonislawa
@cicamica1980
@fada
@adelajda2012
@bambulka18
@rienok
@crazy1
Zienky ste neskutocne šikulky, my uz mame balicek doma a vytesujeme sa z kazdej aktivitky. Dakujem za naaaajlepsiu vymenu
ahojte dievcence,
aj my uz balik mame doma. rozhodla som sa, ze aktivitky si drobec najde pod stromcekom, pretoze ja som mala po otvoreni balika male vianoce 🙂. dakujeme, dakujeme velmi pekne a kazdej z vas leti male modre <3...

@adelajda2012 Mne mozes poslat az vsetky aktivity dokopy, nech s tym baby nemaju problemy posielat zvlast... Mne sa nezobrazuju notifikacie, iba ked ma oznacite, takze som az teraz zachytila diskusiu...