Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@emily_666 môžem ti urobiť na oplátku 2 aktivity
@sliver rada by som mala tie topánky od teba
@ivaha môžem urobiť aj taký stromček, prípadne iné, keď mi dáte inšpiráciu 🙂
@branki áno, keď žiadna aktivita z mojich ponúkaných nebude mať dosť like, alebo budú baby chcieť každá niečo iné, v pohode to pre nich vyrobím 🙂
@branki http://spetulka.blogspot.sk/2013/04/semafor.html
ved to co je v pod mojou fotkou v albume, len pre kontrolu ci to dobre chapem (sa pytam)
@sliver aha vdaka lebo v tom linku co dala @moninka1 pod fotku hmatoveho pexesa do albumu s navrhmi su namiesto navrhov na hry, laminovane karticky s farebnymi postupnostami.
No popravde netrufam si prekladat karticky...anglictinu zvladam na citanie...ale prekladat pre inych....to radsej nie. Inak som s touto aktivitou uplne ok.
@branki co sa tyka vreciek nemam absolutne problem....pokial sa mi podari najst primerane farby latky...urobim ich podla tej velkosti ako je pisane v tom anglickom linku...len sa mi nechce preratavat teraz palce na cm...
trosku hutam z coho urobit tu semaforovu predlohu na zem aby to bolo trvacne....prijimam navrhy 😉
nasla som filc a filc tvrdeny, na tych motylov, ktory je lepsi?

@sharonik veru, ale takto sú krásne tie prasiatka, len neviem, či by to neodpadlo časom to nalepované 😒