icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

emily_666
22. feb 2014

@sharonik veru, ale takto sú krásne tie prasiatka, len neviem, či by to neodpadlo časom to nalepované 😒

sliver
22. feb 2014

@branki ked sa mi paci viac aktivit tak mozem odhlasovat aj viac aby som dala najavo ze je to super vec podla mna alebo si musim vybrat ibas jednu?

branki
autor
22. feb 2014

@sliver no iba jednu, ked sa ti paci nevitazna aktivita, tak sa mozes dohodnut s mamickou ci ti nevyrobi inu 😉

vmb
22. feb 2014

@emily_666 môžem ti urobiť na oplátku 2 aktivity
@sliver rada by som mala tie topánky od teba
@ivaha môžem urobiť aj taký stromček, prípadne iné, keď mi dáte inšpiráciu 🙂
@branki áno, keď žiadna aktivita z mojich ponúkaných nebude mať dosť like, alebo budú baby chcieť každá niečo iné, v pohode to pre nich vyrobím 🙂

ajabaja
22. feb 2014

@branki ahoj, nestiham priebezne citat debatu, rosku chaos 😉 Stopy zvierat z tvojho alumu znamena 12 zalaminovanych kariet pre kazdu maminku?

branki
autor
22. feb 2014

@ajabaja ja si myslim ze to je jedna A4, prinajhorsom 2, ked deticky spoznaju stopy mozu to hrat ako pexeso

ivaha
22. feb 2014

@iivkaa1 ahojcek, mne by sa velmi hodiny pacili, ale nedali by sa urobit nejako trosku na tento styl?prikladam inspiraciu

iivkaa1
22. feb 2014

@ivaha ahojky uz vyhrala aktivitka ta grafomotoricka knizka....

iivkaa1
22. feb 2014

@branki ahojky ja sa chcem len opytat, ked uz je vyherna aktivitka,tak ostatne z navrhov sa nevymazu z ponuky??? 🙂

ivaha
22. feb 2014

pridavam este nejake inspiracie a veci co by sa nam velmi pacili

ivaha
22. feb 2014

@iivkaa1 jaj jasne prepac, nestiham vsetko myslela som,ze som este tebe nehlasovala
ale kludne by niekto mohol zobrat tie hodiny

branki
autor
22. feb 2014

@iivkaa1 jooj sorry uz som ich presunula do inspiracii, dik za pripomienku

branki
autor
22. feb 2014

@ivaha krasne napady, pridam ich medzi inspiracie 😉

branki
autor
22. feb 2014

este otazka mozem uz dat aktivitu @zvalka toho motyla ako vitaznu? Sice ma 9 hlasov, ale myslim, ze uz vyhra, pretoze stopy zvieratiek si nakoniec zoberie @ajabaja

iivkaa1
22. feb 2014

@branki v pohode.... 🙂 ja len ci som nebola drza 🙂

branki
autor
22. feb 2014

@iivkaa1 he nie vobec, treba vsetko na rovinu povedat 😀

zvalka
22. feb 2014

@branki jeeej, tak aj stopy budu? 😵 😵

branki
autor
22. feb 2014

@zvalka tak dufajme ze hej 😉 uvidime ako dopadne hlasovanie u ajabaja

sliver
22. feb 2014

@branki ja som tiez za... Myslim zeby si to mohla presunut

jonki
22. feb 2014

@branki chapem dobre ten semafor? je to jedna kartonova predloha semaforu, tri vrecuska vo farbach semaforu a laminovane predlohy postupnosti troch farieb?
som s tym uplne v pohode, mozes mi to dat miesto mojich aktivit ak je o toto zaujem 😉

branki
autor
22. feb 2014

@jonki nie to je nejaka hra, pockaj idem zisti pravidla, sa mi zda ze sa tam hadze tymi vreckami ci co

jonki
22. feb 2014

@branki http://spetulka.blogspot.sk/2013/04/semafor.html
ved to co je v pod mojou fotkou v albume, len pre kontrolu ci to dobre chapem (sa pytam)

jonki
22. feb 2014

@sliver aha vdaka lebo v tom linku co dala @moninka1 pod fotku hmatoveho pexesa do albumu s navrhmi su namiesto navrhov na hry, laminovane karticky s farebnymi postupnostami.
No popravde netrufam si prekladat karticky...anglictinu zvladam na citanie...ale prekladat pre inych....to radsej nie. Inak som s touto aktivitou uplne ok.

branki
autor
22. feb 2014

@jonki ja si myslim, ze to bohate staci s tymi predlohami, kto chce si to rozsiri o tu ang verziu aj ta s tymi vreckami budes mat kopec roboty, mozem ti to teda pridat?

sharonik
22. feb 2014

@jonki my máme doma z inej výmeny, podklad nie je z kartónu, ale z čiernej látky a na tom našité farebné kolesá, pozriem zajtra aké máme k tomu návody. Akurát aktivita zase nie pre nás, keďže už máme ako aj ostatné čo si navrhla 😉

jonki
22. feb 2014

@branki co sa tyka vreciek nemam absolutne problem....pokial sa mi podari najst primerane farby latky...urobim ich podla tej velkosti ako je pisane v tom anglickom linku...len sa mi nechce preratavat teraz palce na cm...
trosku hutam z coho urobit tu semaforovu predlohu na zem aby to bolo trvacne....prijimam navrhy 😉

sliver
22. feb 2014

@jonki som ti chcela pomôcť s prekladom tých kartičiek ale mne tam píše že odkaz už neexistuje 😒 iba že je tam 16 kartičiek s hrou ale neviem sa dopracovať k tým kartičkám ☹ ☹
teda odkza na nejakých 16 kartičiek... potom som našla odkaz na 4 tie ti viem pomôcť preložiť...

jonki
22. feb 2014

@sharonik ..vzhladom k tomu ze kazdy uz asi doma co to ma...necakam ze budem robit vsetkym jednu aktivitu. Som v pohode urobit aj inu primeranu...ked das navrh...co by sa vam hodilo 😉

zvalka
22. feb 2014

nasla som filc a filc tvrdeny, na tych motylov, ktory je lepsi?