icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

sliver
22. feb 2014

@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
myslím si že branki to tu excelentne manažuje a venuje tomu kopec času a triedenie vecí môžme nechať na koniec, veď sa potom dohodneme, ved to bude o dva mesiace a nikto nevie či bude mať potom čas alebo čo sa bude diať.... zatial by som bola asi za pôvodné pravidlá a ak sa dohodnú maminky medzi sebou že si "chcú poslať" niečo viac je to na nich
branki je perfektná tak si myslím že ked bude robiť dalej to čo robí tak je to na nezaplatenie a verím tomu že na konci tohto maratónu 😉 toho bude mať dosť tak to niekto za nu preberie 😉

ivaha
22. feb 2014

@branki jasne zdravotne je uz vsetko uplne v poriadku, akurat od jari nas caka toho dost lebo prestavujeme a budeme vymienat krov, ale ak nepride nieco necakane, tak to zvladnem, mala nie je tak ze by mi do balickov liezla, celkom chape ze to mam pripravene pre ine maminky a ja zas vyrabam nieco pre nie, som bola ja prekvapena, ked som mala vsetkych vtakov rozlozenych po stole, ze mi do nich neliezla. Takze mozem mat balicky poruke a triedit.

dnes pripadne zatra pridam prvy prototyp duhy ci sa vam bude farebne pacit. Ak mam tensi material, tak by som mohla zosit dve vrstvy dokopy

zvalka
22. feb 2014

@sliver ano, keby chceli maminky nejaku aktivitku naviac mozno, nech si to vymenia solo medzi sebou 🙂 lebo inak by to bol asi dost chaos... 😒

branki
autor
22. feb 2014

@ivaha no tak super potom, mozme to zatial nechat na teba, kebyze sa vyskytne u teba problem, viem aky chaso je pri prestavbe, zoberiem to ja 😉 No moj starsi je zive striebro a strasne zvedavy, on by mi aj chcel pomahat, ale to by nedopadlo velmi dobre 😀

A ohladom tych vymen, potom aby ivaha nemala s tym kopec roboty, popiste si kolko aktivit dokopy, a samozrejme asi vsetci oznacime sacky nickmi odtial, ale to uz budeme potom dohadovat ku koncu, hlavne nech sa zhodneme na aktivitach tak, aby bola aspon prevazna vacsina spokojna, lebo na stopercent asi nevyhovieme kazdemu 😉

iivkaa1
22. feb 2014

@sliver aj ja som sa tesila na viazanie topanok....budes ju robit?

katka159
22. feb 2014

@zvalka
@branki inak je pravda ak by bol zaujem o moju hru je mi jedno spravím aj duhu ale ta duha je fakt užasna mohla by @ajabaja alebo @jonki oni nemajú skoro žiadne hlase a aspoň ja si neviem nič vybrať ale ked prejde duha spavím ju

sliver
22. feb 2014

@iivkaa1 cakam na hlasovanie, rada ju urobim len musia maminky hlasovat 😉

katka159
22. feb 2014

@branki ti si mi už duhu zobrala prečo?

zvalka
22. feb 2014

@katka159 preto, aby ju mohla mat kazda mamina a aj tvoju hru kazda mamina, obidve su super aktivity 😉

katka159
22. feb 2014

@zvalka a ako vieš že sa hra odhlasuje?

ivaha
22. feb 2014

@vmb chcela by som sa opytat, ak by si robila to pocitanie do misticiek, ci by nebolo trosku zaujimavejsie, keby to bolo ladena do takehoto stylu, ze by tam bolo trebars aj nieco ako stromceky a priradovali by sa kvietky, alebo listky filcove, jablcka a podobne dik

zvalka
22. feb 2014

@katka159 neviem, myslim si, je krasna, myslim ze ano, uvidime 🙂

sliver
22. feb 2014

@iivkaa1
@zvalka
Tak odlasujte boty ked ich chcete 😉

zvalka
22. feb 2014

Neviem, ako ste to mali minule kolo...ale ked mal niekto malo lajkov, a ina maminka dve aktivity a obidve dost lajkov, nemoze sa ta druha tiez ziadana dat takej, co ma tych lajkov malo pri svojich aktivitach? aby boli vyrobene tie najlepsie? 🙂

branki
autor
22. feb 2014

@katka159 ahoj, no lebo vacsina bab chce aj duhu aj hru, @ivaha sa podujala ze by ju vyrobila a baby chceli od nej ine aktivity ako mala v ponuke, tak to bol taky super kompromis. 😉

branki
autor
22. feb 2014

@zvalka no ved to som chcela nech sa hlasuje, a zvusne aktivity by si mohli potom zobrat ostatne maminky co nemaju dost hlasov, len akosi nikto nehlasoval, tak je tu teraz chaos v tom. Takze poprosim vsetci odhlasujte co uz mam nahodene v ablumoch a uvidime ako to dopadne, co zvysi

V provm kole to islo vsetko nejako hladko, nemali sme problemy ani s halsovanim ani s vyberom aktivit. Len sme boli vacsina bab, pre ktore to bola prva vymena, tak asi preto, teraz jsme tu asi vsetky, comame paru vymen za sebou, tak je to komplikovanejsie.

branki
autor
22. feb 2014

@sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety

Takze zhrniem to takto. Hlasujte zatial o vsetky aktivity okrem @janka9898 @jonki tie este pridaju aktivity. u @vmb ked som dobre pochopila, si vyberte to co sa vam paci, nebude vyherna aktivita, ale vyrobi vam to co si vyberiete.

zvalka
22. feb 2014

@branki ja som sebe lajkla obe, lebo su obidve super, ale budem robit asi motylikov, tie stopy by mohol niekto tiez si myslim...su super. niekde som si nevedela vybrat....u katky myslim ze by mala byt hra, a tu duhu inej mamicke, ako si aj dala.

katka159
22. feb 2014

@branki ok ja to beriem len aby prešla

branki
autor
22. feb 2014

@ajabaja a ty si nechces vziat tie stopy zvieratiek, lebo nejako baby nehlasuju za tvoje aktivity

emily_666
22. feb 2014

@branki pozri s tým triedením som sa aj ja ponúkla, kedže som to tu trošku rozfúkala asi inak, ako si chcela, za čo sa ti ospravedlňujem. Ale kočky nemajú problém vyjsť v ústrety a pokiaľ na konci riadne označia nickmi a menami svoje sáčiky, tak by to malo byť v pohode. Čiže môžem aj ja triediť.

sharonik
22. feb 2014

@emily_666 teraz je v tchibe taký vyreazávač na kruhy, možno by to bolo rýchlejšie, len by simusela doňho investovať☹ ja nad ním veľmi intenzívne rozmýšľam, lebo stále niečo doma vyrábame..

jonki
22. feb 2014

baby vidim ze ma oznacujete v jednotlivych prispevkoch. Vikendy su u nas dost divoke nestiham ani citat prispevky. Ospravedlnujem sa ze nereagujem a abni nehlasujem...
Chapem to tak ze mnou navrhnute aktivity sa neujali, som flexibilna urobit inu aktivitu, primeranu ostatnym aktivitam co budu v ponuke. Moze to byt site, viem si veci dat zalaminovat, farebna laserova tlac tiez nie je problem pokial toho nie je vela.

@branki ak by si riesila baliky ty...viem ti pomoct 😉

branki
autor
22. feb 2014

@emily_666 jasne ani ja s tym nemam problem, ked to nemusim triedit, tak ja nemam absolutne nic proti 😉 kludne ked su maminky ochotne vyrobit viacero aktivit

branki
autor
22. feb 2014

@jonki ahoj mozem ti teda pridat ten semafor?

sharonik
22. feb 2014

@emily až teraz pozerám lepšie, že prasiatka nie sú len kolečká🙂 bola by to jednoduchšia verzia - hlava bez uší (kolečko) a fixou dokresliť oči a rypáčik🙂

branki
autor
22. feb 2014

mna napadlo pri mojej aktivite, ked budem robit tych smailikov, ze spravim este taku minihru co som ponukla v mensej vymene. Vola sa to husenicka. Kazdy dostane hlavu husenicky, a napr, po tri smiailiky z kazdej farby. Hadze sa kockou a kto prvy vysklada husenkicku tak vyhral. Viem ze to uz neni az tak pre tuto vekovu kategoriu, ale tak aspon zahrate s mensimi drobcami, Nech tie smailiky maju aj ine vyuzitie 😉

branki
autor
22. feb 2014

tu je inspirativny obrazok, vy by ste skladali tu husenicku zo smailkov

janka9898
22. feb 2014

@branki musim kuknut este album ci tam uz nieco take neni ale toto som nasla este
ak uz take su tak pohladam aj ine este

janka9898
22. feb 2014

alebo este toto @branki