icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

janka9898
23. feb 2014

@branki UVIDIME ako tesila som sa aj na zmrzlinky ale tak mozno v dalsej vymene.-D ale my si spravime aj tie na doma.-D MALHO TO VELMI BAVI COMU sa cudujem bo on nevydrzi pri niecom dlho sediet ale pri hmatovom pexexe a so satkou na ociach je aj pol -1hodinku a furt otaca a zase.-D

jonki
23. feb 2014

@branki ano pokial to nie je komplikacia a nerobi to celu situaciu neprehladnejsou v zaujme vyhovenia som ochotna urobit z danych aktivit podla preferencii 😉 idem mrknut co si mi pridala a oslovim zvysne mamicky cez @ aby sa vyjadrili 😉

branki
autor
23. feb 2014

@jonki nie je to v pohode nie je vas vela, kebyze chce kazdy kazdemu vyrabat a ked je to fakt jedna aktivita za jednu tak v tom nie je az taky chaos. Ja ti len presuniem vsetky aktivity do vyherneho albumu a tam si vies odsledovat komu mas co vyrobit. A chces vsetky pridat, co mas v ponuke?

jonki
23. feb 2014

@branki nie vsetky nie...pridaj len tie 3 co maju najviac bodov...teda I spy rybku, vyvojove stadia a semafor.

emily_666
23. feb 2014

@janka9898 si zlatúšik, dakujem za ochotu, myslím, že súhviezdia budú super 😀 a ten filc, to mi je uprimne jedno, dakujem ešte raz

janka9898
23. feb 2014

@emily_666 tak to co si mala like na tie zmrzinky si daj prec a like si suhvezdia.-D

emily_666
23. feb 2014

@sliver ale ved vôbec nie sú všetci dohodnutí, veľa vecí sa tu dohodlo včera. A myslím, že je fajn, že sú kočky ochotné urobiť aj dve rôzne veci. Dosť ľudí ešte nehlasovala, myslím, že tvoje topánočky prejdú. Ak nechceš robiť dve rôzne aktivitky, tak to robiť nemusíš. 😉 Ja som sa tu len viac ľudí spýtala, ochota sa niekde našla, niekde nie. To čo sa tu zmenilo, mi bohato stačí k spokojnosti s finálnymi aktivitami.

jonki
23. feb 2014

@sharonik @slniecko379 @iivkaa1 @ivaha @gega @zvalka @ellaeliska @cvety
prosim az si najdete cas pozrite si mnou ponukane aktivity vo vitaznom albume a zahlasujte ktora by sa vam hodila najviac 😉

@katka159 @kkandrea mate zahlasovane duplicitne, prosim rozhodnite sa pre jednu z ponukanych aktivit 😉

branki
autor
23. feb 2014

@jonki kkandrea nie je ucastnicka 😉 hlasuju nam to aj mimo nas, hore do vitazneho albumu som pridala aktualnych clenov, tak si mozes odkontrloovat

jonki
23. feb 2014

@branki jasne vdaka....ja som si odtial kopcila mena.....len som nechapala preco mi to nesedi pocotm 😕 priradila som to demencii z materskej...tak aspon viem ze to nie je az take hrozne 😀

katka159
23. feb 2014

@jonki ešte otazka budeš robiť len výhernu?

katka159
23. feb 2014

@jonki aha už som v obraze ti robíš kto si čo vyberie ale ako mne sa fakt pečia všetky 3 a neviem čo si vybrať.. juuuuuuuj

katka159
23. feb 2014

@janka9898 jej aj ja prosím súhviezdia som s toho nadšená a je mi jedno kludne každe može byť inej farby...

branki
autor
23. feb 2014

@janka9897 uz mas vyhernu suhviezdia 😉

vmb
23. feb 2014

@branki ďakujem ti za super moderovanie, ak som sem vniesla mierny chaos s množstvom aktivít, sa ospravedlňujem a rada to odčiním ich triedením na záver.

branki
autor
23. feb 2014

@vmb nie v pohode, nakoniec to nie je az taky chaos 😀 horsie ti co necitaju priebezne, ale tych uz nejako nasmerujeme. Prave som pozerala v albume, tak mas tam lajky iba pri dvoch aktivitach, pridam ti ich ku vitaznym a vyrobis teda tie dve aktivity?

vmb
23. feb 2014

@ajabaja, @gega, @ellaeliska, @cvety ak si nájdete chvíľu času, budem rada ak si u mňa niečo vyberiete. Pridávam vám opäť link aj na album u mňa, kde si môžete vyberať - samozrejme platia aj tie čo sú v albume u branki
https://www.modrykonik.sk/blog/vmb/album/co-by-...
ďakujem

vmb
23. feb 2014

@branki môžeš mi tie pridať s likemi, ale ešte som písala babám , čo nehlasovali, aby sa vyjadrili kľudne aj v albume u mňa, čo mám vytvorený. Ak o ne nebude záujem, nevadí 🙂 . Ďakujem

branki
autor
23. feb 2014

@vmb oki tak pridam ti tie dve s upozornenim, ze ked si nevedia vybrat, mozu nahladnut do albumu a vybrat si inu aktivitu

ivaha
24. feb 2014

@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
dievcata pridavam foto jednej z farebnych verzii, chcela som sa opytat,kto by to chcel mat ladene takto ako duhu, alebo by to mohlo byt ako skladacka a farby by sa mohli striedat rozne napr svetla s tmavou atd,teda nie presne taketo poradie farieb.Pre porovnanie velkosti je tam papier format A4
A este by som rada, keby ste mi dali vediet, ci si vsetci prosite tu duhu, lebo nezahlasovali vsetky maminy. Ja velmi rada urobim aj nieco ine , co si kto vyberie.Kedze to tak ci tak budem triedit ja, tak mi nevadi ak budete mat aj kazda ine.Robila som uz farebne nanuky s cislami, hmatove pexeso vrecka, stipcove vtaciky -v mojom albume a teraz robim magneticke rybky a teda tu duhu.

ivaha
24. feb 2014

@sharonik tak rybky su scasti hotove, tak pridavam foto aktivitky, este treba prilepit z opaku kovove kruzky a podlepit latkou a vyrobit udice. Kedze si to chcela pre malych na sutazenie, tak som ti aktivitku vyrobila dvakrat teda vyrobila som to dvojmo aby si mala pary a robila som to zrkadlovo, aby ste sa mohli ucit aj LAVA ,PRAVA. Moze byt tak? A velmi by ma potesislo, keby na oplatku si mi tiez nieco pridala 😉 , teda ak suhlasis, Vdaka

ivaha
24. feb 2014

@sharonik jaj a este som zabudla, farbila som to tymi plastickymi farbami

emily_666
24. feb 2014

@ivaha dúha je veľmi pekná, mne sa páči 😉

ajabaja
24. feb 2014

@ivaha myslis, ze by duha mohla byt v farebnom duhovom spektre? aby sa deti ucili-opakovali spravne poradie farieb?

vmb
24. feb 2014

@ivaha dúha je pekná, tiež by sa mi viac páči dúhové poradie farieb, ale prispôsobím sa.

sharonik
24. feb 2014

@ivaha je to super, úplne nad moje očakávania. Sa ozrejme, že ti urobím niečo navyše. Máš nejakú predstavu? Napíšem ti do IP, čo ti zatiaľ môžem ponúknuť

sliver
24. feb 2014

@branki mne tiež môžeš presunúť obidve aktivity ako víťazné, kto bude chcieť urobím knižku a kto bude chcieť tomu zase urobím topánky 😉

iivkaa1
24. feb 2014

@ivaha duha je krasna,aj ja by som chcela duhove poradie farieb,teda ak sa da🙂

sliver
24. feb 2014

pre info nášho tvorivého ducha 😉 krásne kreatívne veci maju na tchibo a dnes maju poštovné zadara 😉
https://www.tchibo.sk/kreativny-material-napady...

ivaha
24. feb 2014

@emily_666 vdaka