Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@jonki nie je to v pohode nie je vas vela, kebyze chce kazdy kazdemu vyrabat a ked je to fakt jedna aktivita za jednu tak v tom nie je az taky chaos. Ja ti len presuniem vsetky aktivity do vyherneho albumu a tam si vies odsledovat komu mas co vyrobit. A chces vsetky pridat, co mas v ponuke?
@sliver ale ved vôbec nie sú všetci dohodnutí, veľa vecí sa tu dohodlo včera. A myslím, že je fajn, že sú kočky ochotné urobiť aj dve rôzne veci. Dosť ľudí ešte nehlasovala, myslím, že tvoje topánočky prejdú. Ak nechceš robiť dve rôzne aktivitky, tak to robiť nemusíš. 😉 Ja som sa tu len viac ľudí spýtala, ochota sa niekde našla, niekde nie. To čo sa tu zmenilo, mi bohato stačí k spokojnosti s finálnymi aktivitami.
@sharonik @slniecko379 @iivkaa1 @ivaha @gega @zvalka @ellaeliska @cvety
prosim az si najdete cas pozrite si mnou ponukane aktivity vo vitaznom albume a zahlasujte ktora by sa vam hodila najviac 😉
@katka159 @kkandrea mate zahlasovane duplicitne, prosim rozhodnite sa pre jednu z ponukanych aktivit 😉
@ajabaja, @gega, @ellaeliska, @cvety ak si nájdete chvíľu času, budem rada ak si u mňa niečo vyberiete. Pridávam vám opäť link aj na album u mňa, kde si môžete vyberať - samozrejme platia aj tie čo sú v albume u branki
https://www.modrykonik.sk/blog/vmb/album/co-by-...
ďakujem
@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
dievcata pridavam foto jednej z farebnych verzii, chcela som sa opytat,kto by to chcel mat ladene takto ako duhu, alebo by to mohlo byt ako skladacka a farby by sa mohli striedat rozne napr svetla s tmavou atd,teda nie presne taketo poradie farieb.Pre porovnanie velkosti je tam papier format A4
A este by som rada, keby ste mi dali vediet, ci si vsetci prosite tu duhu, lebo nezahlasovali vsetky maminy. Ja velmi rada urobim aj nieco ine , co si kto vyberie.Kedze to tak ci tak budem triedit ja, tak mi nevadi ak budete mat aj kazda ine.Robila som uz farebne nanuky s cislami, hmatove pexeso vrecka, stipcove vtaciky -v mojom albume a teraz robim magneticke rybky a teda tu duhu.
@sharonik tak rybky su scasti hotove, tak pridavam foto aktivitky, este treba prilepit z opaku kovove kruzky a podlepit latkou a vyrobit udice. Kedze si to chcela pre malych na sutazenie, tak som ti aktivitku vyrobila dvakrat teda vyrobila som to dvojmo aby si mala pary a robila som to zrkadlovo, aby ste sa mohli ucit aj LAVA ,PRAVA. Moze byt tak? A velmi by ma potesislo, keby na oplatku si mi tiez nieco pridala 😉 , teda ak suhlasis, Vdaka
pre info nášho tvorivého ducha 😉 krásne kreatívne veci maju na tchibo a dnes maju poštovné zadara 😉
https://www.tchibo.sk/kreativny-material-napady...

@branki UVIDIME ako tesila som sa aj na zmrzlinky ale tak mozno v dalsej vymene.-D ale my si spravime aj tie na doma.-D MALHO TO VELMI BAVI COMU sa cudujem bo on nevydrzi pri niecom dlho sediet ale pri hmatovom pexexe a so satkou na ociach je aj pol -1hodinku a furt otaca a zase.-D