icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

ajabaja
25. feb 2014
katka159
25. feb 2014

@komzikosaurus juj prepač ja si u teba neviem vybrať pizzu mame so skupiny 10-20 mes.... labyrint tam je tiež a rybky mama a tá zmrzlina sa mi zda akasi jednuducha

katka159
25. feb 2014

@ajabaja šikulka super 10 je dosť

ajabaja
25. feb 2014

@komzikosaurus neskusis este nejake navrhy, alebo rozsirenie foliovych rybiciek? 😉

komzikosaurus
25. feb 2014

@ajabaja
@katka159 este mozem toto ,

sharonik
25. feb 2014

@komzikosaurus popravde ani ja si neviem vybrat, všetky aktivity už máme, niektoré aj dvojmo, dve dokonca z minulého kola- skús pozrieť ešte u branki v albume inšpirácií, či ťa tam niečo neupúta🙂 ďakujem

ajabaja
25. feb 2014

@komzikosaurus toto mame uplne cerstve 🙂 skus este nieco ine pozriet. ak chces, mozem ti hodit par tipov sem, hm?

katka159
25. feb 2014

@komzikosaurus skus popozerať v mojom albume aj ja tam mám dobre veci

komzikosaurus
25. feb 2014

ok mozem este toto

komzikosaurus
25. feb 2014
komzikosaurus
25. feb 2014

@branki poprosim pridat do navrhu este ten vesmir, tym uz koncim

ivaha
25. feb 2014

@ajabaja jej prefektne, tesime sa 🙂

sliver
25. feb 2014

@komzikosaurus o čo ide v tej aktivite?

ivaha
25. feb 2014

@marusinka80 ahojcek, nebojki, ak sa nezmestis, ja urcite budem pokracovat v nasej vymene druhym kolom tak ako som slubila, ze februari, este mam tri dni 😀 . Ale nie naozaj, uz som chcela pisat vsetkym, ze zacnite si pripravovat, len este zial nemozem oficialne otvorit, lebo nem´budem mat tento vikend casu na menezovanie a prave prve dni su najdolezitejsie a najnarocnejsie na cas, tak este cakam do buduceho tyzdna, ale uz mozem napisat, aby ste sa aspon chystali a zhladavali napady a ze buduci tyzden otvorim. 😉 cauko

komzikosaurus
25. feb 2014

cvicenie jemnej motoriky (gombiky) , planety- poradie, nazov
@sliver

ajabaja
25. feb 2014

@komzikosaurus ako to presnejsie funguje? knizocka s nasitymi gombikmi a pripinajucimi sa kruhmi - planetkami? a niekde este nazvy? uprednis to, prosim? nevidela som este nazivo tuto aktivitu. vdaka. 😉

komzikosaurus
25. feb 2014

nie bola by to strana A4 z filcu s nasitymi gombikmi a pripinajucimi sa kruhmi - planetkami plus by som k tomu dodala zalaminovane karticky s informaciami o planetach

komzikosaurus
25. feb 2014

@sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
poprosim o hlasovanie nech viem na com som , dakujem
ak ste uz hlasovali , tak si to prosim nevsimajte🙂

branki
autor
25. feb 2014

@branki ahoj tak uvolnilo sa miesto, ak mas este stale zaujem mozes sa pridat

branki
autor
25. feb 2014

@marusinka80 ta sprava patrila tebe, som poslala sebe, materska demencia 😀

ivaha
25. feb 2014

@komzikosaurus pravdaze samozrejme, ze nie, ja som to len myslela tak ze by sa deti ucili, ze biele svetlo sa rozklada na farebne spektrum duhy,ktora pokracuje, teda zacina cervenou a konci fialovou a zaroven, ze biela je zlozenim vsetkych farieb a dalo by sa to prezentovat tak ze ked zacneme ukladat na seba vsetky farebne dieliky v opacnom poradi, teda zacnem najmensou a pokracujem az po najvacsiu bielu a ta prekryje vsetky farby a zostane len biela, teda sa v nej nachadzaju vsetky farby.To bol taky napad, ked som rozmyslala ako vselijako sa s tym hrat. Preto som ju dala navacsiu. Planujem to samozrejme aj napisat v prilozenom navode na hru, aby nevznikol nejaky omyl u deti.
Alebo by si si to priala inak ladene?

ivaha
25. feb 2014

@branki prosim, mam na teba jednu veliku prosbu, ci by si nemohla dat do popisu k albumu vitaznych aktivit aj link na tuto diskusiu, asi sa neviem tu dobre pohybovat a este mam aj straasne pomaly internet, ale mi strasne dlho trva, kym sa zas preklikam sem k diskusii, dik

branki
autor
25. feb 2014

@ivaha jasne pridam nie je problem, inak staci ked odkliknes za zaciatku ze sa ti paci tato diskusia a uz sa ti bude zobrazovat dole ked si kliknes na forum

ivaha
25. feb 2014

@branki dik , aj za radu

komzikosaurus
25. feb 2014

@branki zoznam clenov je na zaciatku? janka9898 ma svoju aktivitu?

branki
autor
25. feb 2014

@komzikosaurus zoznam je v albume, a janka9898 odstupila z vymeny 😒

komzikosaurus
25. feb 2014

aha ☹ skoda tie boli super

zvalka
25. feb 2014

@komzikosaurus ja som za pizzu a recepty, to je uzasne 😵

komzikosaurus
25. feb 2014

ja som ochotna spravit tie 2 aktivity, popravde by som asi zomrela z nasivania tolkych gombikov, takze len sa rozdelte ,kto chce co ...🙂
@zvalka

@branki

branki
autor
25. feb 2014

@komzikosaurus super tak ti ich nahodim do vitazneho albumu a tam uz ti baby len zalajkuju co chcu