Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
babulky moje zlate
mrzi ma to ze som odstupila mozno to bolo aj unahlene ale uz kaslem na to drzim vam palce az vam vsetkym ide pekne aktivitka od ruky a snad niekedy nabuduce
@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
zienky, uz mam pocit, ze su aktivity viac menej jasne ...
tazke davam ponuku na hromadnu objednavku zo stranky www.OPITEC.sk
vyhodou je, ze mam akciu POSTOVNE ZDARMA a sucasne nemusite splnit minimalny limit objednavky, ktory maju na stranke. K cene si treba samozrejme pripocitat postovne odomna ku vam (podla vahy balika) a cast balneho (to uctuju z opitec). samozrejme si mozete objednat aj na sukromne ucely, nielen na ucely vrecuskovej vymeny emoticon
Termin: do nedele 2.3.2014 vecera 21:00
Prosim, piste mi do IP, kto ma zaujem:
nakupny zoznam, s nazvom tovaru a uvedte prosim aj KOD TOVARU.
celkovu sumu, co vam vyhodi v kosiku.
vasu adresu na dorucenie.
@moninka1 @slniecko379 @ajabaja @zvalka @ellaeliska @emily_666 @cvety @janka9898
prosim hlasujte ktoru aktivitu chcete, chcem si objednat material, dakujem .
Inak vam vyberiem ja
@komzikosaurus ja som preklikla, chcem tie planety, pizzu mam v inej vymene.
chcem sa spytat, mozem kupit na motyla ten tvrdeny filc 1,5mm? zajtra ho pojdem kupit, dakujem.
@komzikosaurus neviem prečo, ale nezobrazuje mi tie tvoje návrhy u branki v albume, neviem zahlasovať. Mne sa páčili aj tie farebné rybky, len to by boli len také vystrihnuté tvary a nič viac?
@komzikosaurus ok, vravím, že nič nevidím 😀 tak ak to nie je problém, tak planéty, pizzu už budeme mať, dakujem krásne
@komzikosaurus zahlasovane, prosime si planetky. tesim sa a dufam, ze to bude super aktivitka - u nas totizto momentalne ficime na planetach a vesmire. aky rozmer planujes? z coho to bude? tie gombiky na obrazku sa podla mna zapinaju do vnutra planetky - ta je podla mna vlastne dvojvrstvova a teda pripnutu planetku nerusi vizualne diera ani gombik, ale zase, ked nie su pripnute planetky, tak gombiky krasne navodzuju, kde sa maju nachadzat planety /// to sa mi na tom obrazku-navrhu velmi paci
@moninka1 o tomto sa bavime pod obrazkom , ci to nebude zlozite pre deti zapnut?...
@komzikosaurus bože, asi som oslepla, fakt som to nevidela ☹ dneska deň blbec za mnou, idem ja radšej spať 😉
@moninka1 no 1,5mm asi bude, to viem ze minimalne, ale teda tvrdeny, to som sa pytala, a suma asi takto:

@branki dakujem