Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@komzikosaurus juj prepač ja si u teba neviem vybrať pizzu mame so skupiny 10-20 mes.... labyrint tam je tiež a rybky mama a tá zmrzlina sa mi zda akasi jednuducha
@komzikosaurus neskusis este nejake navrhy, alebo rozsirenie foliovych rybiciek? 😉
@komzikosaurus popravde ani ja si neviem vybrat, všetky aktivity už máme, niektoré aj dvojmo, dve dokonca z minulého kola- skús pozrieť ešte u branki v albume inšpirácií, či ťa tam niečo neupúta🙂 ďakujem
@komzikosaurus toto mame uplne cerstve 🙂 skus este nieco ine pozriet. ak chces, mozem ti hodit par tipov sem, hm?
@komzikosaurus skus popozerať v mojom albume aj ja tam mám dobre veci
ok mozem este toto
@branki poprosim pridat do navrhu este ten vesmir, tym uz koncim
@komzikosaurus o čo ide v tej aktivite?
@marusinka80 ahojcek, nebojki, ak sa nezmestis, ja urcite budem pokracovat v nasej vymene druhym kolom tak ako som slubila, ze februari, este mam tri dni 😀 . Ale nie naozaj, uz som chcela pisat vsetkym, ze zacnite si pripravovat, len este zial nemozem oficialne otvorit, lebo nem´budem mat tento vikend casu na menezovanie a prave prve dni su najdolezitejsie a najnarocnejsie na cas, tak este cakam do buduceho tyzdna, ale uz mozem napisat, aby ste sa aspon chystali a zhladavali napady a ze buduci tyzden otvorim. 😉 cauko
cvicenie jemnej motoriky (gombiky) , planety- poradie, nazov
@sliver
@komzikosaurus ako to presnejsie funguje? knizocka s nasitymi gombikmi a pripinajucimi sa kruhmi - planetkami? a niekde este nazvy? uprednis to, prosim? nevidela som este nazivo tuto aktivitu. vdaka. 😉
nie bola by to strana A4 z filcu s nasitymi gombikmi a pripinajucimi sa kruhmi - planetkami plus by som k tomu dodala zalaminovane karticky s informaciami o planetach
@marusinka80 ta sprava patrila tebe, som poslala sebe, materska demencia 😀
@komzikosaurus pravdaze samozrejme, ze nie, ja som to len myslela tak ze by sa deti ucili, ze biele svetlo sa rozklada na farebne spektrum duhy,ktora pokracuje, teda zacina cervenou a konci fialovou a zaroven, ze biela je zlozenim vsetkych farieb a dalo by sa to prezentovat tak ze ked zacneme ukladat na seba vsetky farebne dieliky v opacnom poradi, teda zacnem najmensou a pokracujem az po najvacsiu bielu a ta prekryje vsetky farby a zostane len biela, teda sa v nej nachadzaju vsetky farby.To bol taky napad, ked som rozmyslala ako vselijako sa s tym hrat. Preto som ju dala navacsiu. Planujem to samozrejme aj napisat v prilozenom navode na hru, aby nevznikol nejaky omyl u deti.
Alebo by si si to priala inak ladene?
@branki zoznam clenov je na zaciatku? janka9898 ma svoju aktivitu?
@komzikosaurus zoznam je v albume, a janka9898 odstupila z vymeny 😒
aha ☹ skoda tie boli super
@komzikosaurus ja som za pizzu a recepty, to je uzasne 😵
@komzikosaurus super tak ti ich nahodim do vitazneho albumu a tam uz ti baby len zalajkuju co chcu

@zvalka
@moninka1
@jonki
@branki
@sliver
@emily_666
@ivaha
@katka159
@vmb
@sharonik
@natabun
zvierat v uvedenej podobe by bolo 10