icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

komzikosaurus
25. feb 2014

@branki dakujem

zvalka
25. feb 2014

@komzikosaurus ja velmi tu pizzu, to je take zlatuckeeee 😵 😵 😵

sharonik
26. feb 2014

@sliver ahoj, môžem ťa poprosiť urobiť pre mňa knižku s číslami, pôvodne som mala hlasované za LPS chyť rybu, len sme práve niečo veľmi podobné teraz dostali🙂 V albume som hlasovanie zmenila, tak tam je to teraz už aktuálne. Ďakujem Ti veľmi pekne

sliver
26. feb 2014

@sharonik jasné pohodička, krásne hranie 😉

sliver
26. feb 2014

@janka9898 škoda že si odišla ale možno nabudúce v inej výmene 😉 držkaj sa, dúfam že to nie je nič vážne prečo si odstúpila alebo ťa nenahnevalo niečo z diskusie...

katka159
26. feb 2014

@zvalka ti nie si v skupine aj 10-20 mes ved tam niektorá robí už pizzu ja len na upozornenie

zvalka
26. feb 2014

@katka159 jezisky, diky, ja som vedela, ze to uz niekede je, len som to nenasla hned, jaaaaj, tak vecer si to tu musim dat naporiadok, diky

janka9898
26. feb 2014

babulky moje zlate
mrzi ma to ze som odstupila mozno to bolo aj unahlene ale uz kaslem na to drzim vam palce az vam vsetkym ide pekne aktivitka od ruky a snad niekedy nabuduce

branki
autor
26. feb 2014

@janka9898 ved sa stale mozes pridat, budeme velmi rady

sliver
26. feb 2014

@janka9898 presne ako píše branki 😉

janka9898
27. feb 2014

@branki
@sliver tak teda ostavam.-D aj manzel povedal ze tie aktivity su super tak ze by bol rad😀
TEDA ak ma este chcete medzi seba😀

branki
autor
27. feb 2014

@janka9898 super tak to sa velmi tesim, myslim 😀

branki
autor
27. feb 2014

ze aj ostatni som zabudla dopisat 😵

janka9898
27. feb 2014

@branki ouki len nebudem tu tak casto chodit teda cez vykend dolozim prototip a budem len sledovsat citat keby sa bolo treba k niecomu vyjadrit tak sa vyjadrim ...
len nabudem tak kecat😀D

sliver
27. feb 2014

@janka9898 paráda, som rada

moninka1
27. feb 2014

@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898

zienky, uz mam pocit, ze su aktivity viac menej jasne ...
tazke davam ponuku na hromadnu objednavku zo stranky www.OPITEC.sk
vyhodou je, ze mam akciu POSTOVNE ZDARMA a sucasne nemusite splnit minimalny limit objednavky, ktory maju na stranke. K cene si treba samozrejme pripocitat postovne odomna ku vam (podla vahy balika) a cast balneho (to uctuju z opitec). samozrejme si mozete objednat aj na sukromne ucely, nielen na ucely vrecuskovej vymeny emoticon
Termin: do nedele 2.3.2014 vecera 21:00

Prosim, piste mi do IP, kto ma zaujem:
nakupny zoznam, s nazvom tovaru a uvedte prosim aj KOD TOVARU.
celkovu sumu, co vam vyhodi v kosiku.
vasu adresu na dorucenie.

komzikosaurus
27. feb 2014

@moninka1 @slniecko379 @ajabaja @zvalka @ellaeliska @emily_666 @cvety @janka9898
prosim hlasujte ktoru aktivitu chcete, chcem si objednat material, dakujem .
Inak vam vyberiem ja

zvalka
27. feb 2014

@komzikosaurus ja som preklikla, chcem tie planety, pizzu mam v inej vymene.

chcem sa spytat, mozem kupit na motyla ten tvrdeny filc 1,5mm? zajtra ho pojdem kupit, dakujem.

emily_666
27. feb 2014

@komzikosaurus neviem prečo, ale nezobrazuje mi tie tvoje návrhy u branki v albume, neviem zahlasovať. Mne sa páčili aj tie farebné rybky, len to by boli len také vystrihnuté tvary a nič viac?

komzikosaurus
27. feb 2014

@emily_666 ja som nedavala rybky. Ponukam Pizzu a planety

komzikosaurus
27. feb 2014

@emily_666 obrazky su kusik za tymi grafomotorickymi doskami

emily_666
27. feb 2014

@komzikosaurus ok, vravím, že nič nevidím 😀 tak ak to nie je problém, tak planéty, pizzu už budeme mať, dakujem krásne

moninka1
27. feb 2014

@komzikosaurus zahlasovane, prosime si planetky. tesim sa a dufam, ze to bude super aktivitka - u nas totizto momentalne ficime na planetach a vesmire. aky rozmer planujes? z coho to bude? tie gombiky na obrazku sa podla mna zapinaju do vnutra planetky - ta je podla mna vlastne dvojvrstvova a teda pripnutu planetku nerusi vizualne diera ani gombik, ale zase, ked nie su pripnute planetky, tak gombiky krasne navodzuju, kde sa maju nachadzat planety /// to sa mi na tom obrazku-navrhu velmi paci

komzikosaurus
27. feb 2014

@moninka1 o tomto sa bavime pod obrazkom , ci to nebude zlozite pre deti zapnut?...

komzikosaurus
27. feb 2014

@emily_666 ok, ja som myslela, ze ich nevies najst

emily_666
27. feb 2014

@komzikosaurus bože, asi som oslepla, fakt som to nevidela ☹ dneska deň blbec za mnou, idem ja radšej spať 😉

moninka1
27. feb 2014

@zvalka podla mna je filc 1.5mm taky dobry zaklad (menej urcite nie) - ak bude aj tvrdeny, tak to bude super. aku mas sumu a za aku velkost? chcela by som porovnat s cenou z opitec ... dakujem

katka159
27. feb 2014

@komzikosaurus aj ja si prosím planetky...🙂 velmi sa na to teším..🙂

zvalka
27. feb 2014

@moninka1 no 1,5mm asi bude, to viem ze minimalne, ale teda tvrdeny, to som sa pytala, a suma asi takto:

http://www.kreativnysvet.eu/eshop/action/produc...

sliver
28. feb 2014

@ellaeliska - stále neviem čo ti mám vyrobiť...