Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@komzikosaurus ja velmi tu pizzu, to je take zlatuckeeee 😵 😵 😵
babulky moje zlate
mrzi ma to ze som odstupila mozno to bolo aj unahlene ale uz kaslem na to drzim vam palce az vam vsetkym ide pekne aktivitka od ruky a snad niekedy nabuduce
ze aj ostatni som zabudla dopisat 😵
@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
zienky, uz mam pocit, ze su aktivity viac menej jasne ...
tazke davam ponuku na hromadnu objednavku zo stranky www.OPITEC.sk
vyhodou je, ze mam akciu POSTOVNE ZDARMA a sucasne nemusite splnit minimalny limit objednavky, ktory maju na stranke. K cene si treba samozrejme pripocitat postovne odomna ku vam (podla vahy balika) a cast balneho (to uctuju z opitec). samozrejme si mozete objednat aj na sukromne ucely, nielen na ucely vrecuskovej vymeny emoticon
Termin: do nedele 2.3.2014 vecera 21:00
Prosim, piste mi do IP, kto ma zaujem:
nakupny zoznam, s nazvom tovaru a uvedte prosim aj KOD TOVARU.
celkovu sumu, co vam vyhodi v kosiku.
vasu adresu na dorucenie.
@moninka1 @slniecko379 @ajabaja @zvalka @ellaeliska @emily_666 @cvety @janka9898
prosim hlasujte ktoru aktivitu chcete, chcem si objednat material, dakujem .
Inak vam vyberiem ja
@komzikosaurus ja som preklikla, chcem tie planety, pizzu mam v inej vymene.
chcem sa spytat, mozem kupit na motyla ten tvrdeny filc 1,5mm? zajtra ho pojdem kupit, dakujem.
@komzikosaurus neviem prečo, ale nezobrazuje mi tie tvoje návrhy u branki v albume, neviem zahlasovať. Mne sa páčili aj tie farebné rybky, len to by boli len také vystrihnuté tvary a nič viac?
@emily_666 ja som nedavala rybky. Ponukam Pizzu a planety
@emily_666 obrazky su kusik za tymi grafomotorickymi doskami
@komzikosaurus ok, vravím, že nič nevidím 😀 tak ak to nie je problém, tak planéty, pizzu už budeme mať, dakujem krásne
@komzikosaurus zahlasovane, prosime si planetky. tesim sa a dufam, ze to bude super aktivitka - u nas totizto momentalne ficime na planetach a vesmire. aky rozmer planujes? z coho to bude? tie gombiky na obrazku sa podla mna zapinaju do vnutra planetky - ta je podla mna vlastne dvojvrstvova a teda pripnutu planetku nerusi vizualne diera ani gombik, ale zase, ked nie su pripnute planetky, tak gombiky krasne navodzuju, kde sa maju nachadzat planety /// to sa mi na tom obrazku-navrhu velmi paci
@moninka1 o tomto sa bavime pod obrazkom , ci to nebude zlozite pre deti zapnut?...
@emily_666 ok, ja som myslela, ze ich nevies najst
@komzikosaurus bože, asi som oslepla, fakt som to nevidela ☹ dneska deň blbec za mnou, idem ja radšej spať 😉
@komzikosaurus aj ja si prosím planetky...🙂 velmi sa na to teším..🙂
@moninka1 no 1,5mm asi bude, to viem ze minimalne, ale teda tvrdeny, to som sa pytala, a suma asi takto:
@ellaeliska - stále neviem čo ti mám vyrobiť...

@branki dakujem