icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

sharonik
31. mar 2014

@sliver ja by som Ťa poprosila j s tými paličkami na jednotke a sedmičke a predpísať iba tak ako je v origináli, teda iba na prvom riadku, pravdepodobne bude zo začiatku tiež písať cez tririadky, no nevadí - časom sa naučí🙂 Inak sa mi to veľmi páči, aj tie zábavky na rubových stranách (to bude pre nás odmena po "písaní")

sliver
31. mar 2014

@sharonik som rada že sa to páči, snažila som sa to vykreslovať, nech to nie je také obyč. ako pôvodne malo byť.. aj obrázky na druhú stranu som sťahovala kadetade nech to nie je tu z MK ktoré by ste si mohli aj samé vytlačiť (ako niektoré sa už zrazu objavili za ten čas aj tu 😉 ale snaha bola 😉 ) najviac sa mi smial mm keď som ho otravovala s ruskými stránkami aby sme si nejaký darček nestiahli do PC 😉

katka159
31. mar 2014

@jonki prosím ťa ti mi akú aktivitu robíš? už ani neviem dakujem

sliver
1. apr 2014

@moninka1, @emily_666, @katka159, @ivaha - hra "chyť rybu" sa momentálne vystrihuje a laminuje 😉 celkom dosť toho je 😀

vmb
2. apr 2014

mne prišli včera vytlačené strany z tlačiarne, tak som začala v noci vystrihovať. Potom sa budem pýtať ďalej ako si to budete predstavovať 🙂

branki
autor
5. apr 2014

@sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898

Tak uz som tu konecne, som to tu riadne zanedbavala, ale pozeram, ze sa to tu velmi nepohlo. Tak rozprudim znovu diskusiu, kedze tu uz mame april. 😀 Koncom tyzdna uz chcem hodit aj ja fotku prototypu, hadam stihnem, dorabam este jednu vymenu.
Ako stojite vy na tom, stihame do konca aprila?

ivaha
5. apr 2014

@branki ja uz mam zhruba vsetok material, aj ked zial nebudu take odtiene ako som si predstavovala 😒 -aj ked som objednala odtien sa trosku líšil, aj ked verim, ze ked sa vam pacil moj prvy prototyp nebude to hadam velky problem-este musim vystrihat a nafotit predlohy a dat tlacit.Momentalne pracujem na rybach pre maminky, ktore si ich zelali.
Velmi by som bola rada, keby sa zacali pridavat fotky prvych vyrobkov,ktore maminky este nepridali, aby sme si to vedeli pozriet ako ktora aktivitka bude vyzerat v podani nasich mamiciek. 🙂

janka9898
5. apr 2014

@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
babulky zajtra sem hodim prototyp s kartona bo machovku somvcera v kiku nezohnala ale zozeniem inde len uz som nemala cas zhanat vcera tak aspon s kartonu vyrobim ze ako asi to bude vyzerat a fungovat a potom aj s machovky urobim kedze s filcu toneni dobre

komzikosaurus
5. apr 2014

cerveny obdlznik je provizorne vrecko (este je to len tak ilustracne)
janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety

komzikosaurus
5. apr 2014

alebo takto slnko by bolo v rohu viac miesta pre planety...

sharonik
5. apr 2014

@komzikosaurus ten podklad je A4?

janka9898
5. apr 2014

@komzikosaurus mnesapaci ten druhy navrh viac ale prisposobim sa vacsine

emily_666
5. apr 2014

@komzikosaurus aj mne sa viac páči ten druhý návrh

komzikosaurus
5. apr 2014

no je to 20x30 ako a4 stranky filcu

@sharonik

komzikosaurus
5. apr 2014

@janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
zalajkujte mi to co sa komu paci (IDE IBA O ROZLOZENIE PLANET A SLNKA) tak to tak spravim, len potrebujem vediet ako mam strihat slnko a hadzat obehove drahy dakujem

ivaha
5. apr 2014

@sharonik @komzikosaurus @sliver @moninka1 @katka159 posielam link na sladkovodnu seriu pre komzikosaurus, kto by chcel z nich k tomu testovaniu, ozvite sa 😉 https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/s-de...

gega
7. apr 2014

@branki ahojte velmi ma mrzi ale musim odcestovat a tym padom vas musim opustit lebo by som nestihala. Este je Aj cas tak nahradnicka sa isto najde. Prajem prijemne tvorenie.

vmb
7. apr 2014

@komzikosaurus @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
baby, tie ktoré ste si vybrali Hexa kartičky chcem ísť laminovať. Chcete väčší okraj (lem fólie) alebo chcete, aby sa kartičky po priložení k sebe dotýkali? Všetky chcem po laminovaní podlepiť kartónom (z krabíc). Ak chcete lem, potom ako vám to spravím? Lebo pri strihaní vzniknú ostré hrany a keď by som ich zagulatila, nebudú po priložení pekne sedieť. ďakujem
Baby, čo máte počty (stromček s citrónmi) chcete predlohu vo veľkosti A4 alebo vám vystrihnem stromček s lístočkami a ten celý zalaminujem? Citróniky a čísla chcete podlepiť (čiže budú vyššie), aby sa ľahšie brali do ruky? ďakujem

branki
autor
7. apr 2014

@vmb ahoj mne netreba laminovat vobec staci podlepit kartonom, lebo ked to zalaminujes, ako si spominala nebude sa to dat pekne prikladat k sebe. Ja si na to nelepim priesvitnu foliu

branki
autor
7. apr 2014

@gega juuj aj nas to mrzi, skoda ze nas musis opustit. Keby si vedela o niekom, kto by sa ku nam pridal, daj mi prosim ta vediet. vdaka a nech sa dari 😉

branki
autor
7. apr 2014

@komzikosaurus @janka9898 @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety

Chcem vas poprosit, ked viete o niekom, kto by sa ku nam mohol este pridat, tak mi dajte vediet. Uvolnilo sa nam jedno miesto, tak nech sme v plnom pocte. Niektore uz maju aktiivty vyrobene, tak skoda ich nevyuzit. Vdaka

sharonik
7. apr 2014

@vmb ja ťa poprosím predlohu nechať na A4 - nevystrihovať stromček - iba citróny a čísla. Ďakujem

vmb
7. apr 2014

@sharonik a chceš ich podlepiť alebo len zalaminovať?

sharonik
7. apr 2014

@vmb myslíš tie citróny a čísla? stačí zalaminovať, budeš tam dávať aj suchý zips? aby sa to dalo na ten strom prichytávať, či sa budú iba prikladať?

vmb
7. apr 2014

@sharonik prispôsobím sa, môžem ti tam dať suchý zips, stačí napísať 🙂

iivkaa1
7. apr 2014

@vmb ahoj hexa karticky necham na teba....ako bude podla teba najlepsie....aj ked suhlasim s branki🙂

moninka1
7. apr 2014

@vmb ja by som to nelaminovala, podlepila by som kartonom a potom oblepila bud priesvitnou foliou alebo lepiacou paskou ... ak nebudes robit jednu z tychto moznosti, tak si prosim len prilepit na karton a ja si to doma oblepim. tesime sa na tvoju aktivitku

vmb
7. apr 2014

@moninka1 Ďakujem za dôveru, skúsim to podlepiť len kartónom a skúsim porozmýšlať nad lepením tej fólie. Ak máte nejaké tipy, triky, sem s nimi 🙂

sharonik
7. apr 2014

@vmb No ak by si dala suchý zips, tak len zalaminovať a ak bez suchého zipsu tak podlepiť kartónom🙂