icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

komzikosaurus
10. apr 2014

@lenka_l ahoj prosim ta chces pizzu alebo planety? dakujem

komzikosaurus
10. apr 2014

ok idem na to @jonki

branki
autor
10. apr 2014

@katka159 nie nemam s tym problem, ja som potom rozmyslala, ze ked to budete mat v jednom sacku, tak je to v poriadku. Dolezite je, aby bolo 20 sackov na jednu osobu 😉 A najlepsie bude ked kazdy oznaci sacky nickom, aj ten co vyraba rovnaku aktiviitu, ja si to podla nickov uz iba potriedim, ulahci mi to pracu. Ale to este upresnim do pokynov neskor.

branki
autor
10. apr 2014

@sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898

Baby poprosim vas, zahlasujte u man v albume za aktivity @lenka_l. Aby vedela, co ma pre vas vyrobit. Mozte si vybrat, ktoru chcete, bude vyrabat obe.

ivaha
10. apr 2014

@branki @katka159 @jonki ahojcek, teraz ste ma trosku zaskocili, som myslela za balenie budem robit ja, kedze sme sa tak dohodli a chcela som uz aj adresu posielat, lebo termin sa uz blizi. Neviem, ci mi nieco uslo.
Aj ja mam s maminkami dohodnute viac aktivit a roznych a niektorym uz aj dokonca posielam skor s niecim inym, tak by som pre nich ani nemala co poslat.Aj dohodnute sme boli s maminkami, ze mi nevadi, ked si budu posielat rozny pocet a rozne.Tak mi prosim napiste ako to je dik

zvalka
10. apr 2014

pod tych motylov mam davat aj filc? treba? mam dokupit? svetlo sivy alebo biely?

zvalka
10. apr 2014

sivy alebo bledohnedy..a stacilo by len pod tu cast, kde sa bude skladat? cize 1/4 A4 alebo aj pod sablonu? lepsie by mi bolo 1/4ina, cize sablona a vedla polozit 1/4 filcu a na to ukladat....hm?

branki
autor
10. apr 2014

@ivaha ahoj este bola otovrena ta otazka ohladom balenia. Ale ja ti to rada prenecham 😀 Ked stihas a nemas s tym problem 😉

ivaha
10. apr 2014

@branki jasne, nie je problem, ja preto som myslela ze tebe je to takto lepsie. Ok tak dohodnute, idem teda posielat adresu, ak by to mal niekto velmi skoro hotove a aj napisem ostatnym, co by chceli osobne to odovzdat.Len ta poprosim, ze mozes potom aj do albumu pridat tie pokyny, co sme mali aj v prvom baleni dik.

zvalka
10. apr 2014

ako ten filc dievcata? staci 1/4 A4 len pod skladanie? ci aj pod maketu?

vmb
10. apr 2014

@zvalka mne osobne sa viac páči aj pod predlohu, ale prispôsobím sa. Nechcem, aby si mala veľké výdavky 🙂 Ďakujem

branki
autor
10. apr 2014

@zvalka priklanam sa tiez k nazoru @vmb, ze pod cele aby sa to nesmykalo. Ale zase v ramci financenho limitu. ked nevyjde tak nedavaj. Este ma napadlo, ze z nejakej starej teplakoviny alebo deky urobit tie podlozky, aby si nekupovala filc.

zvalka
10. apr 2014

@branki ved toto...aj mne sa to viac paci pod celym, no, tak uvidim, asi kupim tak fil, tak este 10 ks...

sliver
10. apr 2014

@zvalka ja sa prispôsobím... v iných výmenách vrámci šetrenia pod to nič nedávali... viem že by to každý chcel mať tip top ale vždy je to o možnosti mamičky ktorá to robí... ak nebude ja si pod to niečo dám, napr. uteráčik a bude skladať na tom, alebo prestieranie čo máme na stole, isto niečo nájdem... o nič nejde...
fakt ako uznáš za vhodné a ako ti povie tvoja peňaženka 😉

ivaha
10. apr 2014

@zvalka tesim sa na motyliky a necham to na teba 😉

komzikosaurus
10. apr 2014

@slniecko379 ahoj ty u mna nemas zahlasovane. Pizza alebo planety?

komzikosaurus
10. apr 2014

@ivaha a ty mas zahlasovane aj aj 🙂 plati to ako sme sa dohodli, planety

ivaha
10. apr 2014

@komzikosaurus ano tak plati a este som zabudla sa opytat, ci ti mam poslat tie foto tych farieb.

slniecko379
10. apr 2014

@komzikosaurus prepac, uz som zahlasovala. dakujem 🙂

katka159
10. apr 2014

@ivaha ok tak s @jonki si to dame do jedneho sačika a teda každy sačik označiť nickom? nebudeš to mať zložiťejšie ked mame 20 rovnakych aktivit?..

jonki
10. apr 2014

@zvalka chcem sa opytat ci neponukas aj enjaku inu aktivitu? to co robis je super a velmi nas to bavi ale uz to mame. ak nie neva....kamaratkin syn sa potesi 😵 len skusam ci motyka nevystreli 😉

jonki
10. apr 2014

@ivaha sme ta zaskocili tym ze som sa pytala ci to branki odsuhlasi?ked ano tak prepaaaaac to bolo mojou neinformovanostou...nevedela som ze balenie robis ty a spomenula som branki koli tomu ze som ju evidovala ako "moderatorku" tejto debaty 😉 jediny dovod 😉 ospravedlnujem sa 😉

ivaha
10. apr 2014

@katka159 v setko v poriadku a kazdy sacik prosim oznacit pre koho je..Aako s tymi rybami? pisala som do IP
@jonki nie neva, vsetko v pohode, balim teda ja,len mi to nebolo jasne. Kludne sa dohodnite ako chcete, len ako som pisala do IP oznacite sacik menom a ja potriedim

zvalka
10. apr 2014

@jonki ja som zaciatocnik,hm...mozes dat foto toho co mas? Este puzzle na spachtliach by som skusila urobit ak tak...

jonki
10. apr 2014

@zvalka presne to co si dala fotku....12 predloh cca A6....mam ti to nafotit? spachtlove puzzle uz nie....sklada uz vacsie skladacky. Neva....kamoskin syn sa isto velmi potesi 🙂

zvalka
10. apr 2014

@jonki a mate pod to aj podklad nejaky? ci bez? a boli predlohy laminovane?
@sliver no uvidim, lebo to by bolo keby filc pod cele, tak dalsich asi 7eur..nieco vymyslim este mozno a tiez neviem ci to budem laminovat este..mozno to nalepim na vykres a oblepim

sliver
10. apr 2014

@zvalka ak pomôže mne nemusíš laminovať... ja si sama zalaminujem...

jonki
10. apr 2014

@zvalka ano predlohy su vsetky zalaminovane a podklad pod motyla je snehobiely 😉

zvalka
10. apr 2014

@jonki snehobiely filc? dakujem