icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

cvety
10. apr 2014

@zvalka pre mňa stačí filc pod predlohu, resp ani ten nemusí byť, lebo mám prebytok bielych tenkých filcov, tak si doložim.

zvalka
10. apr 2014

@cvety a nemas na predaj? kolko toho mas?

komzikosaurus
10. apr 2014

@ivaha prepac nejak som sa stratila ake foto akych farieb?

ivaha
10. apr 2014

@komzikosaurus pytala si tie plasticke 3D farby

komzikosaurus
11. apr 2014

@ivaha jaaaj no to by som chcela alebo aspon nazov alebo link , kde si ich kupila / kde ich mozem zohnat 🙂

ivaha
11. apr 2014

@komzikosaurus ok posielam

sliver
15. apr 2014

@slniecko379 ahojky, len sa chcem spýtať na tu dráhu... už máš prototyp? alebo ako to presne bude? bude to magnet o magnet? lebo dnes som sa dostala k inej dráhe a vrchná postavička je podlepená takou tou magnetickou páskou a dole je magnet no moc to nefunguje, ako keby ten magnet teda tá páska bola slabá a neťahá to pekne po tej zalaminovanej strane... tak len pre istotu sa pýtam... a potom ešte pozor na odpudzovanie magnetov 😉

sharonik
15. apr 2014

@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
Dievčatá, pilne pracujem na aktivite - dve tretiny tvarov mám zalaminovaných- viď foto, ešte treba postrihať🙂
Zostáva mi ešte dolaminovať posledné tri farby (t.j. 6 tvarov). No mám problém s tmavofialovým papierom - v kamenných obchodoch som vôbec nedostala a ten čo som objednala cez net, nezodpovedá úplne originálu. Bude to moc vadiť? Mám na výber dva odtiene - urobila som aj foto, ale tam je tá farba dosť skreslená, tak neviem. Tá vľavo je vraj baklažánová, ale je skôr slivková a je teda červenšia či ružovšia ako originál a tá vpravo je odtieňovo celkom dobrá len v origináli je oveľa sýtejšia.
Tak raďte čo teraz.

katka159
15. apr 2014

@sharonik a by som tu fialovu ako klasicku fialovu baklažan... to druha je viac do modra ale tak fotka to skreslí

sharonik
15. apr 2014

@katka159 no na tej fotke sú obe dosť skreslené - v skutočnosti je tá vpravo naživo taká ako na fotke tá ľavá a tá vľavo je naživo tmavoružovofialová🙂 dobrý chaos🙂

katka159
15. apr 2014

@sharonik spavt to podla toho ako si ty myslíš čo je lepšie a hotovka mi to takto nevieme posudiť....

sliver
15. apr 2014

@sharonik zlato ja ti verím že to urobíš najlepšie ako budeš vedieť 😉 nechám to na teba, rozhodni ty, ty to vieš najlepšie lebo tie papiere origoš vidíš a myslím si že keby si tu ani nič nepísala že nesedí nejaký odtien tak si nikto nič nevšimne a budeme isto maximáááááálne spokojné a šťastné z toho čo urobíš, netráp sa odtieňom!

ajabaja
15. apr 2014

@sharonik vobec neries odtiene, prosim 🙂 absolutne doverujem tvojmu vyberu. vopred dakujem a hlavne, velmi sa tesim-e 🙂

branki
autor
15. apr 2014

@sharonik tak tak ja to tiez necham na teba, vobec to nemusi byt ako original 😉 teda vo vsetkom. Podla foto sa mi viacej hodi ta na lavo, ta v pravo je dost svetla, aby bol lepsi kontrast.

lenka_l
15. apr 2014

@sharonik suhlasim s dievcatami, výber necham na teba 😉

natabun
15. apr 2014

@sharonik aj ja nechavam vyber na teba...

moninka1
15. apr 2014

dievcata, aby vosiel megabublifuk do krabice, tak bude potrebny rozmer minimalne A3 - tam sa zmestia cca 50cm palicky do uhlopriecky na dno krabice. prosim, myslite na to pri baleni a posielani vasich aktivitiek 😉

ivaha
16. apr 2014

@sharonik mne by sa asi pacila viac ta fialova vlavo, kedze ta vpravo aspon na fotke vyzera skoro ako tie modre, co su uz zalaminovane. Tak len preto, ze sa mi to zda vyrazne ine.A uz teraz to vyzera superne 🙂

sliver
16. apr 2014

Dievčatá @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
ja hlásim stav.... LPS urobené, knižky mám polovičku a topánky budú dnes vytlačené, šnúrky nakúpené.... takže môj stav je 40% hotové, cez Veľkú noc dorobím keď sa bude mm venovať dcerke a na budúci týžden posielam Ivke 😉 už sa neviem dočkať ostatných aktivít 😉

vmb
16. apr 2014

ja som v noci dokončila postupnosť a počty 🙂 Trápim sa s hexa kartičkami, ale snáď to stihnem do termínu. Teraz si cez Veľkú noc s týmto moc nepohnem ☹ (najviac práce).

katka159
16. apr 2014

@sliver no ja tie žam už vytlačene aj zalaminovane aj žetonky hotove len kocky nemám tie bohu žial začnem až po velkej noci a balik pošlem asi okolo 28 až 29... tak ti si večšia šikulka ale ja cez velku noc sa tomu akosi nestíham venovať....:(

ivaha
16. apr 2014

@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sliver
ahojte konecne pridavam fotku, duhy su vystrihnute, este par ich dokoncit a najvacsie problemy som mala s tlacou predloh. Urobila som ich viac ako bolo povodne a ked som ich daval na A4 tak mi to nevedli vytlacit bez okraja aj farby neboli ono atd atd..... az som sa nakoniec rozhodla ze to dam tlacit na dve A4 kazdej, ale tym padom to bude len na kancelarskom papieri. Takze vas poprosim, kto si to budete chciet doma zalaminovat, ci vam to mam nechat nerozstrihane, pripadne aj ostatni, ci si to prosite vystrihnut a mat kazdy obrazok zvlast, alebo to mam nechat na jednom papieri, teda to bude format trosku menej ako A4 a budu dve strany.Este je aj moznost dat to vytlacit na A4 na trosku tvrdsom papieri, len tie farby trochu splyvaju a obrazky su samozrejme o dost mensie.
Prosim kto sa neozve, tomu to dam na dve A4 a porozstrihujem. Dakujem
ps farby duhy su trosicku sytejsie-foto skresluje

ps 2 :uz intenzivne pracujem aj na rybach, su na 80% hotove a este udice.

sliver
16. apr 2014

@ivaha jéjda, takže mail nemám čakať 😉 už som drahého vytešila že ho čaká "robotka" 😀 mne to nechaj vcelku 😉 potom sa rozhodnem čo s tým dalej...

janka9898
16. apr 2014

@ivaha aj ja si prosim v celku

iivkaa1
16. apr 2014

@ivaha aj ja poprosim vcelku

vmb
16. apr 2014

@ivaha tiež poprosím v celku, inak je to krásne 🙂

branki
autor
16. apr 2014