Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
ok idem na to @jonki
@katka159 nie nemam s tym problem, ja som potom rozmyslala, ze ked to budete mat v jednom sacku, tak je to v poriadku. Dolezite je, aby bolo 20 sackov na jednu osobu 😉 A najlepsie bude ked kazdy oznaci sacky nickom, aj ten co vyraba rovnaku aktiviitu, ja si to podla nickov uz iba potriedim, ulahci mi to pracu. Ale to este upresnim do pokynov neskor.
@sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
Baby poprosim vas, zahlasujte u man v albume za aktivity @lenka_l. Aby vedela, co ma pre vas vyrobit. Mozte si vybrat, ktoru chcete, bude vyrabat obe.
@branki @katka159 @jonki ahojcek, teraz ste ma trosku zaskocili, som myslela za balenie budem robit ja, kedze sme sa tak dohodli a chcela som uz aj adresu posielat, lebo termin sa uz blizi. Neviem, ci mi nieco uslo.
Aj ja mam s maminkami dohodnute viac aktivit a roznych a niektorym uz aj dokonca posielam skor s niecim inym, tak by som pre nich ani nemala co poslat.Aj dohodnute sme boli s maminkami, ze mi nevadi, ked si budu posielat rozny pocet a rozne.Tak mi prosim napiste ako to je dik
pod tych motylov mam davat aj filc? treba? mam dokupit? svetlo sivy alebo biely?
sivy alebo bledohnedy..a stacilo by len pod tu cast, kde sa bude skladat? cize 1/4 A4 alebo aj pod sablonu? lepsie by mi bolo 1/4ina, cize sablona a vedla polozit 1/4 filcu a na to ukladat....hm?
@branki jasne, nie je problem, ja preto som myslela ze tebe je to takto lepsie. Ok tak dohodnute, idem teda posielat adresu, ak by to mal niekto velmi skoro hotove a aj napisem ostatnym, co by chceli osobne to odovzdat.Len ta poprosim, ze mozes potom aj do albumu pridat tie pokyny, co sme mali aj v prvom baleni dik.
@zvalka ja sa prispôsobím... v iných výmenách vrámci šetrenia pod to nič nedávali... viem že by to každý chcel mať tip top ale vždy je to o možnosti mamičky ktorá to robí... ak nebude ja si pod to niečo dám, napr. uteráčik a bude skladať na tom, alebo prestieranie čo máme na stole, isto niečo nájdem... o nič nejde...
fakt ako uznáš za vhodné a ako ti povie tvoja peňaženka 😉
@slniecko379 ahoj ty u mna nemas zahlasovane. Pizza alebo planety?
@ivaha a ty mas zahlasovane aj aj 🙂 plati to ako sme sa dohodli, planety
@komzikosaurus ano tak plati a este som zabudla sa opytat, ci ti mam poslat tie foto tych farieb.
@komzikosaurus prepac, uz som zahlasovala. dakujem 🙂

@lenka_l ahoj prosim ta chces pizzu alebo planety? dakujem