icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

katka159
16. apr 2014

@ivaha neviem ako sme sa dohadovali čo chceš za ne?

natabun
16. apr 2014

@ivaha aj my cele, dakujem

ivaha
16. apr 2014

@katka159 pisala som ti do posty

katka159
16. apr 2014

@ivaha ja som nič nedostala....

ivaha
16. apr 2014

@katka159 tak idem este raz preposlat

ajabaja
16. apr 2014

@ivaha su krasne, tesim-e sa 🙂 Pre nas nechaj tak ,doma poriesime 😉 vdaka.

ajabaja
16. apr 2014

@ivaha su krasne, tesim-e sa 🙂 Pre nas nechaj tak vcelku ,doma poriesime 😉 vdaka.

lenka_l
16. apr 2014

@ivaha aj my si prosime v celku 🙂

moninka1
19. apr 2014

@ivaha aj my vcelu.

lenka_l
20. apr 2014

@miskanasa @ajabaja @natabun @zvalka @cvety dievcata prosim vas, zahlasujte za aktivitu, ktoru vam mam vyrobit, nech to stihnem, lebo termin uz tlaci....

natabun
20. apr 2014

@lenka_l prepac, vobec som si nevsimla, ze som nezahlasovala......

sliver
20. apr 2014

@moninka1 prosím ťa, keď mám krabicu kde vojde priečne pravítko ktoré má 50cm, stačí to? nie je to presne na dno ale naprieč krabicou...

info aj pre ostatné 😉
@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898

sharonik
21. apr 2014

@sliver odpoveď od moninka1 je na predchádzajúcej strane (15.aprila), tiež som sa jej na to pýtala. Stačí ak sa zmestí 50cm do uhlopriečky 🙂

sliver
21. apr 2014

@sharonik viem ze to tam pisala, no pisala ze to ma byt krabica kde to vojde na dno uhlopriecne, no ja mam krabicu kde to nevojde na dno ale uhlopriecne celou krabicou, to som potrebovala vediet...

moninka1
21. apr 2014

@sliver no su to dve 50cm tycky, najlepsie by bolo, keby boli na dne, aby sa dali do krabice poukladat aj ostatne aktivitky. ale zase ak vojdu do krabice bez pokrcenia vsetky aktvity, tak tam podla mna mozu byt tie palicky lubovolne - hlavne nech sa to tam pomesti vsetko spolu ;)

sliver
21. apr 2014

@moninka1 Ďakujem

branki
autor
21. apr 2014

@sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sliver

ahojte tak ja pomaly finisujem na svojej aktivite. Pridavam fotky skoro hotoveho produktu. Hadam nebudu namietky. 😀 Kvietocky su robene z modelovacej hmoty. Su nafarbene a nalakovane, takze sa nemusite bat, ze sa bude zmyvat. Na prvej fotke je planovana hra bingo. Kazdy dostane 4 zalaminovane hracie planiky (takze mozte hrat 4), 25 zalaminovych karticiek na losovanie a 32 zetonikov kvietockov (cize len pre dvoch hracov, zvysny dvaja hraci mozu pouzit fixky, pre styroch hracov by som casovo nezvladla vyrobit tolko kvietkov).

Na druhej fotke je bonus hra. Nieco na styl hry ,,husenicka,, Bude pre dvoch hracov. CHcela som vyuzit tie zetoniky, najprv som chcela robit smajlikov, ale kedze mame jar, a bingo je velkonocne, tak kvietocky sa mi zdali vhodnejsie. Preto som namiesto husenicky vyrobila luku. Sucastou bude aj kocka, Kazdy dostane po styri kvietky zo 6tich farieb, hadze sa kockou, a kto prvy vyzdobil luku vyhrava 😀

branki
autor
21. apr 2014

@sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 @sliver

No a kladiem dost zavaznu otazku, kedze kvoli velkej noci je tu stale akosi ticho. Ako stojime s aktivitami, bude potrebne predlzit termin? ako to vidite. A samozrejme potesia aj fotky prototypov.

iivkaa1
21. apr 2014

@branki ahoj tak hry su naaadherneeee....si sa dost s tym vyhrala a namakala🙂

jonki
21. apr 2014

@branki ak je termin do konca aprila tak budem potrebovat predlzit, dakujem 😉

sliver
21. apr 2014

@branki jéééééééééééééééjda je to krásne
ja stíham, fotky som už dávala a balík posielam streda-štvrtok 😉 @ivaha Ivka napíšem ti správu keď pošlem aby si vedela čakať pani poštárku 😉

iivkaa1
21. apr 2014

@branki myslim si,ze mozeme o par dni predlzit termin....nech kto potrebuje v klude dokonci 😉

ivaha
22. apr 2014

@branki krasne, tesime sa 🙂 🙂
ak niekto potrebuje predlzit termin, nam to nevadi 🙂

zvalka
22. apr 2014

@branki je to krasne velmi si to pekne urobila, ja vecer skusim pridat dnes alebo zajtra prototyp.

stale neviem, co s tym laminovanim... @moninka01 pozerala si u vas tie folie?
a inak tie folie do laminatora sa kde kupuju? nejake faxcopy, papiernictvo?

sliver
22. apr 2014

@zvalka no folie máš najlepšie z netu objednať.... v papierníctve kupiš za 23e a na nete za 10e (teda aspon u nás to tak je....)

zvalka
22. apr 2014

@sliver a vies mi dat prosim ta tip aky typ mam kupit? 🙂 nejaky link, co mas osvedcene? dakujem 🙂 🙂

sliver
22. apr 2014

@zvalka dievčatá písali že kupili tu http://officeland.sk/folia-laminovacia-a4-80mic ale ja kupujem tu http://www.alza.sk/peach-pp580-02-leskle-d43402... lebo máme alzu v meste a ušetrím na poštovnom a mám to hned na druhý deň....

zvalka
22. apr 2014

@sliver dakujem ti velmi pekne 😵

sharonik
22. apr 2014

@zvalka aj ja kupujem z alzy, tie čo sliver
majú aj vo faxcopy, ale tam sú hrozne drahé

zvalka
22. apr 2014

@sliver a co sa tyka laminatora...maju tam aj taky za cca 20eur, to je dobry? ci to sa neoplati kupovat? nevies? dakujem. napr. http://officeland.sk/kancelarska-technika/lamin...