Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@zvalka ja mám laminovačku za 20e z Lidla a je super, som maximálne spokojná, idem sa ulaminovať 😀 😀 😀 už mám závisláčinu a laminujem všetko 😀 síce kukám že tento je trošku menší ale trošku podobný.... ako nerada bys om ti napísala že je super a potom s a ti náhodou pokazí a ma odstrelíš... vieš každý je spokojný s niečim iným.... niekto povie že lacné su zle, že je rozdiel laminovať drahou laminovačkou a obyčajnou.... ale ja som spokojná aj s obyč. nie som profík a pre moje domáce potreby pre dcerku to ISTO stačí
No ja by som termín nepotrebovala posunúť, no prispôsobím sa 🙂 Aktivity finišujem, dnes som si dala kúpiť mag. fóliu, tak mi musia ešte doručiť, ale väčšinu už mám hotovú a mne sa to páči ako som to nakoniec poriešila. Dúfam, že aj vám to tak bude vyhovovať 🙂
@sliver no ved tu z lidla som chcela aj ja, ale teraz dlho nebola v ponuke ☹ takze nemam sancu ju teraz zohnat, inak by som tu brala urcite tiez, ktovie ake su tieto, mozno by som ju vzala rovno s foliami.....ved by ma tto menej vyslo ako dat to zalaminovat niekam do faxcopy, keby som si ju rovno kupila
@zvalka nikdy som s drahou alebo profesionálnou laminovačkou nerobila, tak neviem porovnať, ale ja mám túto http://www.alza.sk/peach-laminator-home-office-... a zatiaľ som spokojná, nyslím, že na domáce použitie úplne stačí - podľa mňa aj tá čo si dávala bude ešte o niečo lepšia.
podľa mňa sa oplatí kúpiť, lebo laminovacie služby sú drahé. Pri deťoch určite využiješ🙂
@miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @ajabaja @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
Ahojte, chcem sa opytat, ako stojite s aktivitami ? Uz nemam dlhsie od vas spravu. Aby nedoslo znova k nejakej nespokojnosti s hotovymi aktivitami, tak by som vas poprosila aspon o strucne info ako ste na tom s vyrobou. Velka vdaka.
@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 dievcence, ja vyrabam to ludske telo a organy....na zaciatku tu jedna baba chcela miesto toho vyrazy tvare na magnetkach ...bola to niektora z vas?lebo mam taky pocit ze to bola fufina ale ta uz tu nie je a spravy sa mi vymazali:(
@branki no este mi chybaju gombiky, ktore som objednavala a este nedosli, dufam ze dojdu, a planety na 70% zosite 🙂
@komzikosaurus ale aj na pizzu sa tesime 😉
@sliver pizzu uz mam, uz len vytlacim karticky a zalaminujem 🙂
@komzikosaurus velmi sa na nu tesim!!!
@branki potesil by ma posun terminu,ale ak bude treba,stiham aj koniec aprila ako bolo dohodnute 🙂 prototypy mam vsetky,musim ich len hodit sem 🙂
@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
Ahojte dievcata.
tak s hlasim. diskusiu priebezne sledujem, len nestiham sa velmi zapajat.
posielam fotky aktivity STOPY ZVIERAT
kazda z vas dostane 40 zalaminovanych karticiek s kontrolnymi znackami na zadnej strane.
kvalita tlace ma velmi prekvapila (je to niekolka kopia originalu, nakolko som tlacila, prekladala, skenovala,....) Teraz cakam na dodavku kvalitnej tlace, preto to zdrzanie...
Original obrazky mali akoby zemity podklad - velmi efektny, ako z prirody, od zeme... No v mojom vyhotovani, po upravach to vyzera ako nekvalitna a spinava tlac :( Pridavam sem ale foto, aby ste mali predstavu.
a cakam na komenty, samozrejme.
vdaka za porozumenie.
dievcata, mame v rodine pohreb, tak sa ozvem asi najskor az v piatok. ak sa termin nebude posuvat ,tak to nejako stihnem, kvoli mne jedinej urcite neposuvajte.
ajabaja @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898 Ahojte, tak pridavam foto, su to 4 karticky, velkost cca A5, je to vytlacene a nalepene na karton, taky ten trosku pevnejsi z farebnych krabic a je to vlepene do priesvitneho obalu, aby to nieco vydrzalo. Z druhej strany je naznacene kadial ma viest motuzik, ktory vsak este nemam, u nas v galanterke nemali nic, co by sa mi pozdavalo, bude jeden pre vsetky 4 karticky. Na kartickach su dopravne pristriedky, listy a plody, veci a kam patria, vtaky samec a samica. Pri tych zlozitejsich, bude na druhej strane napisane, ktore zvieratko alebo list sa ako vola. Dufam, ze budete spokojne. 🙂 Ja by som prijala posun terminu, ale budem sa to snazit stihnut nacas, najviacia fuska je zohnat vhodnu krabicu a narezat ju, manzel sa mi uz smeje, ze by som si mala otvorit recyklacnu firmu 😀
@lenka_l @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety @janka9898
Ahojte, tak teda posuvam termin o tyzden t.j. 7.maja, aby si kazdy stihol dorobit aktivity, aby sa nepracovalo v zhone, a urobil aktivitu kazdy podla svojich predstav 😉

@sharonik dakujem, tie vyzeraju tiez v pohode co davala sliver link, co vraj baby tam kupuju 🙂 a co sa tyka laminatora, tieto okolo 20eur su tiez dobre? nevies?