icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

branki
autor
23. apr 2014

@ajabaja mne absolutne ta tlac nevadi. Pokial je dobre viditelna, nevidim v tom problem. Snazila si sa spravit co najlepsie. Je to velmi zaujimava aktivita, uz sa na nu tesime.

miskanasa
23. apr 2014

@sliver prepaaac..nebola🙂

ajabaja
23. apr 2014

@branki vdaka za podporu. urcite to bude kvalitnejsia tlac, aj ked, samozrejme ide o obsah 🙂
toto fakt posobi tak sedo... verim, ze z profi tlace to bude ono 🙂
ja ma aurat technicky problem, ze nezijeme v meste a podobne zariadenie (canon) je asi 60km, takze som vyckavala kym manzel pojde tym smerom a da mi to urobit 🙂
este raz vdaka za tvoje ludske vedenie vymeny 🙂

sliver
23. apr 2014

@ajabaja mne sa tiež páči to čo si dala a isto si nerobím starosti ako to bude vytlačené, takže nemusíš sa báť a mne môžeš poslať aj to čo už máš 😉 ide o obsah nie o tlač 😉
veľmi sa na to tešíme aj ked budem stále študovať že čo komu patrí lebo nemám šajnu 😀 😀 😀

sliver
23. apr 2014

@moninka1 úprimnú sústrasť ☹

sharonik
23. apr 2014

@ajabaja nám tiež nevadí podklad, dôležité, že je vidieť tie stopy, pre nás nemusíš tlačiť nové🙂

emily_666
23. apr 2014

@branki teraz čítam, že sa pýtate na spracovanosť, nuž pracuje sa a posun o týždeň mi parádne pomohol, konečne to vyzerá že aj drobci vyzdravejú, tak už snád bude dobre

zvalka
23. apr 2014

@branki pod motylov som vymyslela - teda jedna mamicka mi dala super tip - dakujem 😵 take utierky na prach, makkucke podobne ako filc, jemnuckozelene, a vyjde to lacnejsie tak prestrihnem a na tom sa bude skladat
aj pre ostatne info 🙂

ivaha
23. apr 2014

@miskanasa ahojcek, ja som si prosila tie tvare, ak by si bola ochotna ich vyrobit,ale ak len pre mna a je s tym robota navyse, tak by som ti nechcela davat robotu naviac

janka9898
24. apr 2014

ahojte baby prepacte ze sa ozyvam az teraz no
v nedelu som musela narychlo odist k starkej(zo zdr. dovodou) a bola som tam az do dnes bo dnes sme mali v ziline aj kontrolu na gastre tak a nesiel mi tam vobec net na mobile pritom wifina tam je tk som ani nepisala ze sak napisem od starkej
a posun o tyzden mi bodne ale inak by som stihala .-D
NO

janka9898
24. apr 2014

ajabaja @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
NO PROBLEM MAM LEN S VYREZAVACKOU mam tie noznice dierkovacie no tie mi nedostanu az k stredu toho suhvezdia ale vymyslela som to tak ze
bude na tmavomodrom vykrese taky tvrdsi vytlacene suhvezdia na druhej strane bude niekde drobnym nazov suhvezdia(pre kontrolu)
a aby sa to dalo aj presvetcovat tak zajra idem k zubarke mam objednane v papiernictve take to vyrezavatko ale bud bude kruzok(ako v navrhu) alebo bol by problem keby boli tie akoby hviezdy zo suhvezdia vyrezane naozaj v tvare hviezdicky?
lebo take vyrazevatko som uz vydela v tom papiernictve tak ak by nebola ta gulicka tak by mohla byt aj hviezda? myslim ze to by bolo este asi lepsie nakolko sa jedna o suhvezdie cze sa samo o sebe sklada s hviezd tak si myslim ze by to mohlo byt
dajte prosim vediet aspon niektore az viem co kupit
a este dostanete ku kazdemu suhvezdiu nazov suhvezdia+ nejaky popis

miskanasa
24. apr 2014

@ivaha nie, v poriadku, ja ich uz mam vutlacene, len som nevedela pre koho🙂

vmb
24. apr 2014

@janka9898 v pohode, u mňa môžu byť aj hviezdičky 🙂

branki
autor
24. apr 2014

@janka9898 jasne kludne hviezdicky, ako sa ti bude lepsie pracovat, bude to este lepsie ako kruh 😉

jonki
24. apr 2014

@iivka1 @ivaha @janka159 @janka9898 baby ak dobre pozeram nemam od vas zahlasovane ani za jednu z troch ponukanych aktivit....prosim mohli by ste zahlasovat.

@katka159 aj tvoje hlasy mi zmizli, teraz neviem ci si sa rozhodla inak alebo premyslas nad definitivnym rozhodnutim. Prosim mohla by si zahlasovat.

dakujem vam

janka9898
24. apr 2014

@branki len ja myslim ze cele to bude v kruhu len tie male casti suhvezdia budu v tvare hviezdy ako aj v skutocnosti😀
TEDA SNAD zajtra kupim

janka9898
24. apr 2014

@jonki ja som ti pisala koment pod semafor asi so m zabudla dat like poprosim semafor

branki
autor
24. apr 2014

@janka9898 he ja som to zle pochopila, ale to by mi este menej prekazalo 😀 mozu byt kludne

iivkaa1
24. apr 2014

@jonki zahlasovala som za semafor....dakujem

iivkaa1
24. apr 2014

@janka9898 janka kludne ako ti to bude najlepsie🙂tesim sa na aktivitku

sharonik
24. apr 2014

@janka9898 pre nás aj hviezdičky môžu byť 🙂

sliver
24. apr 2014

@janka9898 aj mne je to jedno, čo sa ti bude lepšie robiť... teším sa či tam budú hviezdičky alebo guličky 😉

@jonki si písala že ti chýba hlas od janky159, takú nemáme v skupine 😉 iba katku159 😉

jonki
24. apr 2014

@sliver vdaka ano myslela som katku159 ja som to pisala spolu s mladsou dcerkou tak som sa zmylila 😵 ale katku som potom dalej v komente spominala takze vlastne vseko je ok. vdaka za upozornenie 😉

sliver
24. apr 2014

@jonki njz ja len aby ti niekto náhodou nechýbal 😉

natabun
24. apr 2014

@janka9898 ako sa ti bude lepsie robit....aj hvezdicky 🙂

ivaha
25. apr 2014

@janka9898 urcite budu super aj hviezdicky, co ti bude lepsie

marusinka80
25. apr 2014

@branki Posielam môj spracovaný návrh, ide o abecedu - priraďovanie obrázkov k písmenkám. Aby to bolo zaujímavejšie, dala som to celé do 2 farebných kruhov. Tak si to pozrite, či môže byť a ak áno, termín určite stíham. 😉

branki
autor
25. apr 2014

@marusinka80 vyzera to dobre 😉 Chcem sa opytat, tie okruhy sa budu dat otacat, ci aky bude princip ?

marusinka80
25. apr 2014

@branki ahoj, bude to nastrihané a budú sa dieliky k sebe prikladať.

katka159
25. apr 2014

@jonki semafor