Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@branki vdaka za podporu. urcite to bude kvalitnejsia tlac, aj ked, samozrejme ide o obsah 🙂
toto fakt posobi tak sedo... verim, ze z profi tlace to bude ono 🙂
ja ma aurat technicky problem, ze nezijeme v meste a podobne zariadenie (canon) je asi 60km, takze som vyckavala kym manzel pojde tym smerom a da mi to urobit 🙂
este raz vdaka za tvoje ludske vedenie vymeny 🙂
ahojte baby prepacte ze sa ozyvam az teraz no
v nedelu som musela narychlo odist k starkej(zo zdr. dovodou) a bola som tam az do dnes bo dnes sme mali v ziline aj kontrolu na gastre tak a nesiel mi tam vobec net na mobile pritom wifina tam je tk som ani nepisala ze sak napisem od starkej
a posun o tyzden mi bodne ale inak by som stihala .-D
NO
ajabaja @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
NO PROBLEM MAM LEN S VYREZAVACKOU mam tie noznice dierkovacie no tie mi nedostanu az k stredu toho suhvezdia ale vymyslela som to tak ze
bude na tmavomodrom vykrese taky tvrdsi vytlacene suhvezdia na druhej strane bude niekde drobnym nazov suhvezdia(pre kontrolu)
a aby sa to dalo aj presvetcovat tak zajra idem k zubarke mam objednane v papiernictve take to vyrezavatko ale bud bude kruzok(ako v navrhu) alebo bol by problem keby boli tie akoby hviezdy zo suhvezdia vyrezane naozaj v tvare hviezdicky?
lebo take vyrazevatko som uz vydela v tom papiernictve tak ak by nebola ta gulicka tak by mohla byt aj hviezda? myslim ze to by bolo este asi lepsie nakolko sa jedna o suhvezdie cze sa samo o sebe sklada s hviezd tak si myslim ze by to mohlo byt
dajte prosim vediet aspon niektore az viem co kupit
a este dostanete ku kazdemu suhvezdiu nazov suhvezdia+ nejaky popis
@iivka1 @ivaha @janka159 @janka9898 baby ak dobre pozeram nemam od vas zahlasovane ani za jednu z troch ponukanych aktivit....prosim mohli by ste zahlasovat.
@katka159 aj tvoje hlasy mi zmizli, teraz neviem ci si sa rozhodla inak alebo premyslas nad definitivnym rozhodnutim. Prosim mohla by si zahlasovat.
dakujem vam
@branki Posielam môj spracovaný návrh, ide o abecedu - priraďovanie obrázkov k písmenkám. Aby to bolo zaujímavejšie, dala som to celé do 2 farebných kruhov. Tak si to pozrite, či môže byť a ak áno, termín určite stíham. 😉
@marusinka80 vyzera to dobre 😉 Chcem sa opytat, tie okruhy sa budu dat otacat, ci aky bude princip ?
@branki ahoj, bude to nastrihané a budú sa dieliky k sebe prikladať.

@ajabaja mne absolutne ta tlac nevadi. Pokial je dobre viditelna, nevidim v tom problem. Snazila si sa spravit co najlepsie. Je to velmi zaujimava aktivita, uz sa na nu tesime.